Hrana juče...
21. Dec ’13 ....
1. Banana, jabuka
2. Pastrmka, zelena salata sa mladim sirom, mala čaša jogurta sa zez, hleb #
3. Zelena salata sa malo pečenja i mladim sirom (3u1 naravno), malo parče hleba
4. Crno vino
U plusiću sam iz više razloga....
Prvo, i pre slave i toga sam imala onih par dana pojačavanja hrane i onu čokoladu onda (koja je bila mimo pravila i onako posle redovnog obroka) a i uvela malecke novine i pojačavanja..malo sira u salatu malo ovog malo onog...i to je to...sve se akumulira....plus ostali faktori
Drugo, bila sam kod svojih 4 dana a ja kad god sam tamo (bilo da je jedan ili dva ili tri dana..) kuburim sa stolicom... ne znam šta je u pitanju....ali tamo su mi uvek problemi...već unapred znam šta me čeka kada dođem tamo....
Treće, u tim danima oko slave sam takođe jela kao prvo drugačije a kao drugo jače nego inače... plus ti sitni kolači....
Četvrto, ljuti pms...svakog dana očekujem dobitak...
Mislim da je stanje recimo 59.5...
Nemam nameru da preduzimam nikakve radikalne mere nego polako...videću kakav će mi biti apetit i okolnosti..... da izguram pms pa ms...pa će valjda stvari da se srede kao i dosad.... Dakle, bez panike i bez naglih akcija....
Jutros pojedoh pomorandžu, iako inače nisam luda za tim voćem, ali poučena iskustvom od pre neki dan kada sam pojela najlepšu pomorandžu na svetu, kupila sam ih juče nadajući se da će biti takve....nisu loše ali nisu ništa posebno.... Uz tu pomorandžu sam htela i bananu da pojedem ali je, Bože oprosti, bila toliko odvratna da sam morala da je bacim.... A valjda su mi i u glavi bile sve te priče o bananama, u koje uzgred budi rečeno verujem....da mi se zgadila....Probala sam drugu bananu (iz odvojene kupovine) ali sam i nju bacila....ne samo zbog lošeg ukusa nego i zbog gađenja kao što rekoh....
I još nešto....sinoć mi, ničim izazvano, kada sam se češljala ispred ogledala i slično...pade na pamet ona faza u mom životu (srećom kratka) kada sam imala tonu kila....kako sam bila postala bucmasta....
Nikad više neću biti takva!