zivacdeset napisao:rekli ste mi npr ako ocu mleko i jogurt da pijem onda za rucak da jedem spanac uz malo mleka. Zar sme zaprska da se stavlja?
zivacdeset napisao:Jer drugacije ne znam kako da napravim spanac? Pravim kombinacije da spojim lepo i korisno
zivacdeset napisao:Da li sme sojin maslac da se koristi umesto ulja? a jesam dosadan
314pezos napisao:Pošto ne znam tačan sirovinski sastav ne mogu da dam bilo kakvu procenu proizvoda da li sme šta znači do ne nađem "tačan" sastav ništa od konzumiranja ... znači ako u nešto nisi sigurna onda je najbolji izbor ne konzumirati nago učiniti pogrešku.
Autori Rina's90 (UN) napisao:Muslije možemo jesti po našem drugom priručniku (za uzdržavanje težine, to je sljedećih 90 dana posle dijete), u dijeti je bolje na UH dan pojesti kosmiče (kosmiči su pahuljice: ovsene, ražene, sojine...) s sokom od naranđe ili možda muslije bez šečera i čokolade i ostalih dodataka u juhi od povrća.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.