Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • moravka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od moravka » pre 11 godine

Mozes sa punim pravom da nosis taj kompliment....manekenka! Zasluzila si to......borila si se za to!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 11 godine

E pa neće moći Dionne..... :005: :) ....nisam komotna sa tim..... Mislim....svakako nisam htela da napravim misteriju od toga...nego da kažem da mi je imponovalo...a dalja polemika bi mi nekako bila takva da zvučim sebi kao ,,hvalisavo dete,,..... Nije bitno... Bitno je da sam na svojoj kilaži, da kucnem!

Moravka hvala ti! Ma nisam ja naravno ni slična manekenki koliko god da sam tanka (nisam baš tako fit recimo), pa skoro mi je 40 godina....ali je činjenica da treba da se pronađe adekvatan način ishrane - dakle bitnije je šta nego koliko... Spominjala sam i ranije činjenicu da sam sa dvadeset par godina istu ovu kilažu održavala sa mnogo vežbanja i kretanja. A sada, skoro bez vežbanja imam ovu kilažu i više mi se sviđa ovaj izgled, a pritom jedem opušteno. Tanja sam i izduženija (bar se meni tako čini) nego tada kada sam možda bila jača sa mišićima zbog vežbanja. Naravno tada sam bila svakako ,,kvalitetnija,, (čvršća) ali meni se ova ,,tankost,, više sviđa nego ona ,,utreniranost,, onda.....(naravno, sve je stvar ukusa, nekima sam premršava i neke sam ,,obožavaoce,, čak izgubila....mislim na one koji me poznaju sa recimo 5 kg više... njima više nisam zanimljiva...hehe....a ima i jedan bivši koji me je ponovo otkrio i ne može da dođe sebi...ne može da prestane da se oduševljava....taj me je upoznao sa cca 5kg više, kada sam takođe bila ok, ali ipak punija nego sad jelte...). Naravno, sreća je i u pravilnoj građi....bez toga bi sve izgledalo drugačije....
    Npr na sistematskom pregledu koji sam radila sa 65 kg (visina nekih 168-169) Dr je konstatovao da imam idealnu kilažu....dakle relativni su vrlo ti kriterijumi...on je valjda uzimao u obzir i godine i sve one pokazatelje sa onih ,,pametnih,, merenja itd...
    A šta hoću da kažem... da je važno pronaći modus sa ishranom sa kojim ćemo jesti koliko želimo i biti opušteni i bez ikakvog opterećenja, a održavati kilažu.... (dakle, razne stvari treba da su ,,ćao,, iz ishrane...tako da može lepo da se jede a da se ne goji...jer svi mi volimo da jedemo, naravno...)...

PS. Propustih da upišem, uz današnji jelovnik, da mi nešto ne idu izgleda jabuke... Gledala sam da ih forsiram, jer bananu maltene ne smatram voćem iako ima mnogo svojih dobrih svojstava, ali izgleda da se moj želudac buni... Danas sam imala baš jednu problematičnu fazu od najmanje dva sata.....bolovi i sve ostalo......
    Sad nemam ni zdravstvenu knjižicu ali trebala bi tu jedna gornja endoskopija da se desi, tj gastroskopija......
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 11 godine

Po meni je najbitnije kada je žena sama sa sobom zadovoljna! Prijaju komplimenti, ali ukusi su razlićiti. Uostalom ti ne koriguješ ishranu i ne održavaš kilažu radi drugih, već radi sebe i svog zadovoljstva. Bar ja tako mislim, smatram da je to OK!
    Što se tiće jedenja jednog istog jela i po 3 dana, takodje sam ista po tom pitanju i nemam nikakav kompleks, ili razmišljanja šta će neko misliti, ili napisati.
  • Dionne
    Početnik
    Početnik

od Dionne » pre 11 godine

Mrso, kako nas zagolicas i onda nista :D :009:
    Inace, videla sam jednu prelepu zgodnu zenu, plavusu sa siskama, kako sedi u piceriji trg i jede palacinku, a cetvrtak mislim da je bio, i pomislim, ovo je Mrsa 100% :) :)
    Vidis sta nam uradi forum! :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 11 godine

Drago mi je što si to napisala, jer da nisi sad sigurna da stvarno lepo izgledaš, verovatno bi još lupala glavu da li je taj neko bio iskren... živeo osećaj tankoće! :013:
  • SkadiNor
    Početnik
    Početnik

od SkadiNor » pre 11 godine

Mene ovo tvoje baš raduje :D
    Ja kad smršam, sijam :D Inače spadam u ljude sa samopouzdanjem, ali mi takvi komentari baš daju kriiiilaaa :angel2:
    I ti si zaslužilaaaa :D
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Opa, Ana ima novu sliku! I farmerke joj dobro stoje! :013:
    A ovi komentari, hvala vam! :)
    Naravno da komplimenti prijaju, o tome nema dileme... :skakutalo: I zato ljudi zaista treba da daju komplimente jedni drugima. Kada vidimo da neko izgleda lepo, da se prolepšao ili bilo šta, to zaista obavezno treba prokomentarisati i nekome ulepšati dan, a možda podstaći ko zna kakvu akciju za koju je nedostajalo još upravo to zrnce više samopouzdanja i samozadovoljstva.....

Dionne, nisam mogla ja da budem ta koju si videla. Tačno je da ponekad kupujem upravo na tom mestu (ne uvek) ali skoro nikad ne jedem tamo. Palačinku obično štimam da kupujem kad krenem kući (ne ohladi se do kuće pošto sam blizu) tako da jako retko (jednom u pola godine) jedem napolju....(pogotovo ne zimi)... Npr na tom mestu sam poslednji put jela pre zaista mnogo vremena....bilo je leto, možda i proleće...
    Međutim, kada bismo se srele i kada bismo na neki način uspele da se prepoznamo, meni bi bilo drago da te upoznam, i tebe i ostalo društvo sa foruma... Ja želim da sam anonimna na forumu (kao i svi jelte) i da nisam dostupna širokim narodnim masama da čitaju kad sam ja u pmsu kad sam gladna kad sam sita (i da me pritom znaju od negde)...ali od vas sa foruma se ne bih krila kada bih negde naišla na vas...
    Nego, da te pitam nešto....
    Da li je ta plavuša koja je jela palačinku bila sa šiškama ili sa siskama?! :-P

Hrana danas...

13. Dec ’13 .... Zeleni pojas Treći dan
    1. Banana
    2. Opet zeleni ručak (Treći dan), na zelenoj salati i sve isto, hleb
    3. Banana i jabuka (danas mi jabuka nije smetala)
    4. Isto kao za ručak samo manje a umesto zelene salate bila je čaša jogurta sa zez.

Br.3 je uleteo jer je između ručka i večere prošlo 8.5 sati....

Eto tako...
    Edit: htedoh da se obratim i vama dvema i nešto se zbunih (možda zbog ovih siski / šiški- sisaka/šišaka)....Dudo, Skadi...naravno da nam je izgled bitan... laže ko kaže da nije, kilogrami stvarno jesu najvažnija sporedna stvar u životu, sa napomenom da ovo ,,sporedno,, takođe ima relativnu težinu....
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 11 godine

Ja pomislih na siske-sike, kao sam svojevremeno tepala unukama, ali ukapirah da se radi o šiškama i frizuri!
    Tebe zaista zasite ti lagani obroci, voće, salata, a meni to samo dodatno otvara apeti.
    Što se tiće kilaže i lepog izgleda, utiska na okolinu, meni je uvek bila veoma važna stavr. Koliko je lepše kada je telo zategnuto, a ne kada vise kifle oko strua, a još usput neko takvog izgleda davi se u nekoj kifli, ili dževreku, meni je uvek bila muka i budilo mi odvratnost. Nećeš možda verovati, ali takvu sliku imam stalno u potsvesti, pa verovatno zato i vodim računa o ishrani.
  • Dionne
    Početnik
    Početnik

od Dionne » pre 11 godine

Mrso, hahahaaaaa :D Jedna znas kako lepa zena, posto sam sigurna da si i ti takva :) Ma javila bih se ja njoj/tebi da nismo obe bile zauzete palacinkama :) Ali zamisli scenu u kojoj prilazim zeni, predstavljam se kao Dionne i proveravam da li je ona Debeliccka Mrsavicc...
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 11 godine

Jedna stvar je sigurna.Debelićk nema siske,ona ima poštene petice.Žurka i dalje ovde...
    komplimenti uvek dobro došli...
    Moram da kažem nešto za Debelićku...ona je jedna izuzetno seksi žena.Tanana i čupava.Tako će te je prepoznati
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 11 godine

Em Mrsa, em Cupa....seksi manekenka......
    Ko je jos licno poznaje neka da jos neki opis! :D
  • SkadiNor
    Početnik
    Početnik

od SkadiNor » pre 11 godine

Hahaha privatni detektivi sa dijeta.net blizu su oktrivanja identiteta :D
    Mala šala naravno :)))

Nekako uvijek zaboravim tebe da obiđem, jer je kod tebe uvijek sve kako treba - pa makar i brljala, sa aspekta nas, mršavica u pokušaju, dok god si vitka, sve je to ok :D

EDIT Moram ti se pohvaliti da sam se baš dobro organizovala za hranu sjutra, pišem sjutra sa posla kad budem sigurna da je sve uspjelo (jer, ipak, u petak sam zaboravila hranu kući :D ) :mahalo:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Ana, kažeš mene zasite lagani obroci, voće, salata....Pa nisu moji obroci posebno lagani. Tačnije, nisu ni teški, ali nisu sigurno laganiji od tvojih. Prvo, ja jedem hleb i za ručak i za večeru...Drugo, koliko god tamanim salatu manijački, salati je uvek dodato nešto konkretno....jedno od: meso, sir, jaja, pavlaka....ili više od jednog...... Ja to nazovem salatom zato što najčešće sve bude u jednom...pisala sam već...iseckam jelo po salati. Ali u stvari je to kompletno jelo, plus hleb. Veći je problem kad nemam salatu....pa jedem ,,samo,, jelo...
    A ta slika u javnosti, bez obzira da li to rade mršavi ili oni manje mršavi.... halapljivo jedenje na ulici, na neki ne baš primeren način,nikada nije lepa slika...

Dionne, zamislila sam scenu! Ha ha ha! Pa šta....mislim što da ne?!
    Inače ste mi ovih dana ulepšale dane...prvo ono što sam pisala, pa onda ova ,,polemika,, ovde, pa onda dođe Ruža i bum tras! Ružo hvala!
    Ruža je još jedna osoba čiji komplimenti imponuju! Verujte mi! Jer ona je prava jedna Divlja Seksi Ruža!
    Moravka, možda se ipak ulovimo pa se upoznamo i ti i ja sada kada dođeš u Srbiju, videćemo!

Detektivko Skadi, čekam da vidim kako je mlada advokatska pripravnica od ovog ponedeljka startovala sa dobrom organizacijom ishrane na poslu!

Nisam baš mogla da pišem ovih dana, pa evo pišem hranu za dva dana....

14. Dec ’13 ....
    1. Mini parče hleba sa maslacom
    2. Banana
    3. Tanjir kiselog kupusa bez mesa, hleb
    4. Banana, jabuka, malo čokolade za kuvanje
    5. Pavlaka, hleb

15. Dec ’13 ....
    1. Banana
    2. Malo parče hleba sa mladim sirom
    3. Varivo od raznog povrća (keleraba, krompir, kelj, poneko zrno graška...) sa jaretinom, hleb, kiseli kupus kao salata
    4. Mini večera (nekoliko zalogaja piletine i kiselog kupusa, hleb)....pa kasnije...pošto je večera bila mini i u nekoj zbrci...jela neke slane grickalice bez veze....

Videćemo danas.... Kupila sam tonu zelene salate..
    Slika

• bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 11 godine

Tu sam..da ne mislis da nisam..mnogo sam u guzvi..zaposlih se na sve strane da ne mislim na.. Ljubim te..sve vas ljubim i vidimo se odmah posle praznika..mwsaaaa
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 11 godine

Kada sam rekla laganiji obroci, tako mi deluje, sobzirom da ti sve kalorične sastojke preliješ preko salate i tako jedeš. Ja napr. ustvari jedem približno kaloriski kao i ti, samo što ja postavim, pa sve odvojeno. Verovatno je to stvar navike. Možda što je meni uvek u prvom planu meso, pa mi se čini da su tvoji obroci umereniji. Verujem sa mojim rasprostiranjem da količinski pojedem više od tebe?
Odgovori 3271 post