Pouzdano nas ima četiri koje smo sinoć brljnule, nisam stigla da pogledam sve dnevnike, ali i ovo je dovoljno da se proglasi epidemija.

I evo, sad sam ustala, pijem kafu i merkam pomorandžu, razmišljam šta ću dijetalno danas... i već mi unapred žao da brljam. A onda će da dođe veče pa će da mi bude žao što nisam uplanirala brlj... I trebalo bi da ga ubacim jer sam se malo zakucala, zimus sam sa 1600 u proseku stajala na istoj težini, a sad stojim sa 1200 plus vežbanje. Razmišljam kako da se bezbolno vratim na cikcak brojanje (ono što sam još odavno obećala da postavim na forum, prevela sam i spremila tekstove, samo što sam ih negde zaturila u računaru), ali nekako ne ide brljanje bez piva... btw, čitala sam pre neki dan simpatičan tekst o tome kako žene koje umereno piju vino ili pivo imaju manje problema s viškom kilograma... možda i nije tačno, ali mi je bilo lepo da čitam.

Sad i mogu samo da čitam, pošto još mesec i po dana imam da gulim aloju, piva njet.
Probala sam sinoć i ovaj nadriflaster... mnogo je prijatan na koži, a moguće je i da topi celulit, ali je prilično mali i nisam sigurna da se isplati... manj ako me nije otopio preko noći, ali to u svakom slučaju ne mogu ni da vidim jer sam ga pametno zalepila na takav deo tela da ne mogu da vidim bez velikog ogledala... koje nemam... tako da ću morati da se lepim po nekom drugom mestu, pa da posle 2-3 dana vidim ima li promene. (Tako probam i gelove, mažem nekoliko dana samo jedno mesto, pa sam na kraju napravila upečatljivu rupu u celulitu na desnom goozu.

)
Danas se još ništa ne zna, možda ću i da brljam, pa nek stoji jelovnik otvoren...
Edit*: Ugovoren brlj za večeras.
D: pola džinovske pomorandže-mutanta
R, U: bistre supe (jedna juneća, jedna od povrća)
V: pica
Edit*: Sad kad nisam pala... Juče me je pečatorezac (pripit) urnisao pričom o tome kako su u državnim službama nepismeni... jedva sam se iščupala... i upravo mi stiže pečat na kom piše "Agecija" (= Agencija).

Ode mm da reši stvar, samo ne znam čime će da ga bije... neće valjda samo pečatom...