Evo me...ono kao, još malo pa kao nova haha.
Pa ne znam jel povezano sa dobićem, ali s obzirom da je to neki nerv negde u uhu (mada sad neke nove studije tvrde da to i ne zuji iz uha jer su ljudima rezali slušne živce, a i dalje im je zujalo

tako da tvrde da je neki nerv u mozgu

gde god da je, nerv jeste...a u ove naše ženske dane svi nervi su napeti, tako da i moguće da jeste povezano.
narcisa pre dve godine kada je počelo zujanje, zujalo je po par dana pa prestane....sada ne prestaje tako da i ne mogu da beležim. Merila sam pritisak da vidim jel povezano sa njim, nije. Primetim da jače zuji kad sam nenaspavana i par dana nakon nekog stresa, i kada se vreme menja, pogotovo na glupi vetar

. NEkad je intenzitet zujanja nizak pa sam navikla i ne obraćam pažnju, a nekad kao jutros bude bukvalno zvuk jačine sirene za vazdušnu opasnost. Već slabije čujem na to uho (što i nije loše), ali opet kažem...hvala Bogu pa nije ništa opasno po život.
Otišla ja početkom godine u privatnu kliniku u NS kod jednog od najboljih ORL u Srbiji i pitam ja njega hoće li to prestati nekad, a on kaže " vidiš, to ti je kao žena kada zvoca. PRvo ti smeta, smeta, izluđuje te...a posle se navikneš i ne slušaš je"

Zaboravila sam jutros da stanem na vagu, pojela sam bananu i kikiriki, popila kafu i litru vode. vaga kaže
300gr manje
E mislim da će danas da bude VK dan i da će novo merenje da se obavi sredinom nedelje kada ovo dobiće prestane jer po sebi i po odeći mislim da je otišlo i više, ali i ovo je super jer sam imala par groznih jelovnika

Pokušaću da napravim pravi VK dan. Kad mi je cela nedelja blesava neka bude i današnji dan... idemoooo...sad sam ustala