od Debeliccka » pre 11 godine
Cirkončiću maleni, nemaš pojma kako mi je drago ako sam ,,potrefila,, način da ti kažem to što sam htela....jer, to što pričam ne pričam samo da bih nešto pričala, nego tačno znam o čemu pričam kada je ta tema u pitanju. Uvek tražim neku ,,filozofiju,, iz toga...
Odustajanje! Od čega odustajanje? Neko se razočara u sporo mršavljenje ili u sebe zbog jednog dana brljanja. I šta radi kao rezultat tog razočarenja? Pređe na to što ja već duže vreme zovem Dijeta za debljanje. A to je najveća zamka i greška koja postoji. Skoro svi koji su se ikada ugojili, zbog toga su se ugojili. Skoro svi koji su ikada ponovo vratili izgubljene kilograme, zbog pogrešnog stava su ih vratili. (svi uključujući i mene). Zamisli da se ja danas iz nekog razloga prežderem i tu budem razočarana i kažem ,,e odustajem!,,. Od čega odustajem? Od normalne ishrane? Rešila sam da se gojim od danas zato što sam juče imala jedan gladan dan?! Ovaj klin se klinom ne izbija.
Ako uravnoteženu i koliko toliko zdravu ishranu shvatamo kao nešto što želimo da nam bude ishrana do kraja života, čitaj da izbacimo nekadašnje loše navike i zadržimo nove dobre, onda nema od čega da se odustaje. Kao kad bismo rekli ,,Napolju je zagađen vazduh i puno je smoga. Ja odustajem od disanja, neću više da dišem!,,
Bebe, vrati nam se u društvance! Samo da ti kažem, ako nisi znala draga moja, ti si polako ali sigurno, a za prilično kratko vreme skinula 21 kilogram! Presrećna sam lutkice! I opet ću da napomenem, ko nije čitao pre da ti nikad ne bih dala te kilograme (videla sam sliku).
Ana i kod mene je komorica u pitanju, kao deo frižidera. Nije premala ali nije ni velika kad uzmemo u obzir da zamrzavam i porcije hleba za jedan obrok plus ostalo....Ali brzo se to obrće, ne zadržava se dugo....što bi ekonomisti rekli po FIFO metodi....
Gana, ako ti tako kažeš.....selim se kod tebe dokle god je potrebno! Dobro došla ponovo u društvo!
Ja sam prvo sinoć ostala budna do kasno, pijuckala takođe (HA)....i sve što ide.....danas hrana bila prilično slična uobičajenoj. Sutra neću jesti meso, imam drugačiji plan.... Pojedoh ovu bonžitu - standardna greška. Onako pospana, a bez prave kafe tokom celog dana (popila jutros rano dobru kafu a na poslu pila one brlje iz automata)...i onda, u povratku s posla u autobusu sam bila toliko pospana da mi je glava padala...Zna se šta se tada radi, dođe se kući i prilegne se. Ali ne, ja nisam otišla da prilegnem, nego sam po izlasku iz autobusa kupila dve bonžite za momentalno dizanje i buđenje...pa pila kafe itd...bez spavanja, pa kasnije večerala......(Btw bonižita je najobičnija glupost što se mene tiče, ne pričam o gojenju nego inače mislim da je bezvezna namirnica).
Ovaj paradajz na meniju niže, fantastičan domaći onaj koji je više roza nego crven, međutim malo prezreo, baš šteta....ipak sam jela ali nije mi bio baš baš....To je Lični trener doneo jer on povremeno ima izvor tih baš proverenih proizvoda bez prskanja i bilo čega, a tako nešto mi bude žao da ne pojedem....
21. Nov ’13....slično...
1. Banana, pola jabuke
2. Banana
3. Salata (zelena, opisani paradajz, pečenje od sv.buta 100gr, malo kozjeg sira), hleb
4. Glupe 2 bonžite
5. Salata (zelena, paradajz, malo slanine i kozjeg sira u kockicama), hleb
6. Možda i večeras bude neko pićence (u stvari pre da će biti nego da neće)....
5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...