O, kako ste mi lepo naređale te cvetiće.

Natashka, teško da si meda brunda s tom sadašnjom kilažom, ali ako si mislila na eleganciju pokreta... onda OK, idemo u tandemu kao dva mede... ili dva razjarena grizlija...

Sinoć sam u naletu inspiracije omlatila rukom cveće, toliko o kultivisanom i obuzdanom kretanju mome.
Komšinice, 'fala na noćnoj poseti... izvoli na podnevnu kafu.

Evo mašem s prozora.
Tratinčice, i ja nešto mislim da je nedostižno... nadam se da ne zvučim pesimistički, samo se trudim da budem realna prema sebi. Verujem da nekim vežbanjem to može da se postigne, ali posle dve trudnoće to bi morale da budu vrlo besne vežbe... e, taj deo je za mene nedostižan, nikad neću biti toliko poletan vežbač da se znojim zbog nekoliko centimetara struka.

Ali da se zateže - zateže se, pa dokle dođe... biću srećna ako dođem do 65. Žao mi je samo što se nisam merila kad sam bila najdeblja, to mora da je bilo preko 90. Možda bih mogla da izmerim jednu haljinu koja mi je tad bila knap... e, sad i mene zanima.

*Edit - izmerila sam, haljina u struku ima obim od 86 cm, a taj deo mi je bio tesan i peo se pod grudi. Znači, jesam imala oko 90.
"Doručak" zamalo opet da preskočim, ne mogu baš najbolje da se snađem. Kad ustanem, pijem aloju... pa onda mora pola sata pauze do kafe (tj. do bilo kakvog jela/pića), i naravno da sam tad već toliko željna kafe da se i ne setim da pojedem neku voćku... videću da se nekako malo bolje organizujem, u suštini mi je sasvim OK voćka uz kafu, samo treba da se opet naviknem. Vidi se po mojim jelovnicima koliko sam zainteresovana za jelo preko dana... mogu da grickam i stiropor, samo da večera liči na obrok za ljude.
D: jabuka (tačnije, pola ogromne)
R: jogurt, 2 dvopeka, salata (iz dvaput)
U1: čaša kvasa
U2: 50-60 g sira, nekoliko kašika kuvanog povrća za đuveč, 1 dvopek
V: goveđa šnicla 140 g, salata, čaša mleka, hleb - do 1200Imala sam goste do malopre (11.57), tako da ću da odzumbam sa zakašnjenjem, i samo malo... vanredne okolnosti.

Edit* - izgurala 20 minuta zumbanja