Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 15 godine

Misliš, na pravom sam putu da budem okretna kao ona, ili matora kao ona...? :16:

Inače, žena je krenula da vežba sa 70 godina... a vidi kakve su joj noge... :01:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

E to nisam znala .. bogte .. znaci, i kad pod stare dane pocne da se vezba - moze da se zategne .. i navezba .. i sve ..

Na pravom si putu da i ti igras kao ona kad dodjes u njene godine :)
  • Ruzica
    Amater
    Amater

od Ruzica » pre 15 godine

Mene je odusevila.... ja bih bila sretna da budem u pola okretna i cila kao ona... drage moje to je samo dokaz da godine nisu prepreka ni u cemu i da ne treba da se bojimo vec da idemo po tome sto zelimo :D
    Dudo ne sumljam da bi si bila mnogo bolja nego ona ako sad krenes... zato samo napred :D
  • mirnisan
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od mirnisan » pre 15 godine

dudank napisao:Ali to s cigarama je čudo, npr. u zadimljenom ili toplom prostoru si i jedva čekaš da izađeš na svež vazduh... da bi slatko zapalio. :cry: To uvek radim.

:16: što mu ga dođe na casu logike, nema logike. :mahalo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ružice, možda si u pravu, imam još 35 godina fore da vežbam... :16: Taman da naučim.

Mirni, pušačka logika je čudo. 8) Ne postoji slađa cigareta nego na nekom proplanku ili pored reke... to se zove uživanje u svežem vazduhu i prirodi. :headbang: E, al' sad moram da se nadovežem - nekako mi se logično upakovalo - ja prva bih pobila stoku pušačku kad negde u prirodi vidim pikavac... pa nije ni čudo što smo toliko ozloglašeni kao "antiekološki element". :x (Izvinjavam se zbog digresije... ali stvarno vučem portabl pepeljaru sa sobom svuda i apelujem na ljude da ne budu marva.)

Danas me malo hvata frka... treba da popunim formulare za otvaranje privatne firmice (red je da ovaj slobodni strelac u četrdeset godina dobije i malo radnog staža), a imam užasan strah da nešto nehotice ne ubrljam pa da me posle opletu nekom novčanom kaznom... kažu da to nije tako, ali svejedno sam kukavica. :cry: Drž'te mi pesnice. Dodatni stresni momenat - krenula od jutros da pijem aloju zbog neke ciste, tako da sad dobrih... šta znam, mesec-dva ne smem ni da liznem piFce, bar tako mi je rečeno. :bas_tuzan: Pa ako malo podbacim na polju brojanja cigareta... da znate šta je. (Podsetnik sebi - danas sam krenula sa 13 u paklici.)

D: limun
    R: začinjen jogurt, 2 dvopeka, salata (iz dvaput)
    U1: ogromna neskafa
    U2: bareno povrće, kriška sira (100 g), dvopek
    V: mleko, salata, nekoliko zalogaja punjene paprike (nemasne i bljakave :cry: )
    V2 - dopunila do 1200 pilećom debrecinom na suvom tiganju i 2 kom hleba s lanom

FA - zumba 35 min
    Poslednja izmena od dudank u 03 Mar 2010, 01:40, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od 314pezos » pre 15 godine

nix pifce :crybaby:
    Slika
    Slika
  • mirnisan
    Amater
    Amater

od mirnisan » pre 15 godine

Dodatni stresni momenat - krenula od jutros da pijem aloju zbog neke ciste, tako da sad dobrih... šta znam, mesec-dva ne smem ni da liznem piFce, bar tako mi je rečeno. :bas_tuzan: Pa ako malo podbacim na polju brojanja cigareta... da znate šta je. (Podsetnik sebi - danas sam krenula sa 13 u paklici.)
    nacisto me rastuži. :bas_tuzan: onako u paru imali smo lijepo druženje,ja vince ti pivce.
    :26: ako je za zdravlje,strpit cemo se mi.

ja vjerujem da ceš svu papirologiju briljantno da popuniš.
    13 u paklici???? recimo da si pogriješila ..12 u paklici.. :wink:
    Poslednja izmena od mirnisan u 02 Mar 2010, 12:53, izmenjeno 1 put ukupno.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma pravim ti ja i dalje društvo... to je onaj lek s crvenim vinom. :) Što reče moj stariji sinak (da me uteši): "Ovo ti je sad umesto piva, al' nemoj po navici da izručiš pola flaše na eks..." :16:

Samo što vino nije pivo. :bas_tuzan: (Eto jedne mudre misli.)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 15 godine

E vala baš ti je mudra misao :16:
    Slika
    Slika
  • natashka
    Amater
    Amater

od natashka » pre 15 godine

314pezos napisao:ed je da ovaj slobodni strelac u četrdeset godina dobije i malo radnog staža), a imam užasan strah da nešto nehotice ne ubrljam pa da me posle opletu nekom novčanom kaznom... kažu da to nije tako, ali svejedno sam kukavica. Drž'te mi pesnice.

Drzimo, Dudice, drzimo!!!! :D Navijamo za tebe na svim poljima!!! :D A oprosticemo i cigarilose(ako je zbog piFceta)-posebno ja ti oprastam :16: :16: :16:
    Igras li? :skakutalo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, Natashka! :skakutalo: Ma piFce u poslednje vreme jedva malo i okusim... ali znaš ono kad nešto NE SMEŠ... :16:

Igram udarnički, za to nemaš brige. :headbang: Tiker se polako ali sigurno sulja.

E, ali danas... ovako sva isprepadana "kako ću ja to" (pošto ovde niko ništa ne zna da ti kaže, pa sam juriš informacije po netu... a onda u tim informacijama piše: "Pitajte lokalnu službu"... pa pitaš pa ne znaju pa sve nanovo...) - ceo dan držim otvorenu stranicu foruma, nekako mi lakše na duši kad ste i u tome uz mene. :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 15 godine

imam užasan strah da nešto nehotice ne ubrljam pa da me posle opletu nekom novčanom kaznom...

E za ovo nemoj da brines... Cim otvoris privatnu firmu, brljala ti ne brljala, naci ce oni razloga da te kazne... Pa sta ti mislis privatnice, ko ce da puni budzet, ko ce da im placa letovanja, zimovanja, vikendice i vile? :17:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Dudic, srecno ti bilo, sta god radila... :009: :D
    Las

Previse je propisa i prilicno su haoticni da bi mogli svi da se prouce, a kamoli primene, pa zato inspekcija moze uvek da nadje nesto, zaista mi je zao ljudi kojima se takve stvari dogadjaju, koji posteno rade, a odgovaraju zbog sitnica.
    Nadam se da ce biti bolje.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, Neno... a hvala i tebi, Lass, iako si me prvo prepala, ali posle sam se bar slatko smejala sama sebi... :D

To ja preuveličavam kad kažem "firma", zapravo je reč o agenciji od jednog čoveka, za uslužnu delatnost... sistem samozaposlenja, trebalo bi valjda da su u opštini srećni što im se jedan nezaposleni skida s grbače. :bas_tuzan: Koliko sam shvatila, tu i nema mnogo prostora da se ubrlja, bitno je da se sva zarada pošteno prijavljuje i da se redovno plaćaju porez i doprinosi, radni prostor je moj stan, sredstva za rad su dva compa i stručna literatura... i to je to. :neznalica: Mada su meni to i dalje španska sela...

U celoj priči najbolja stvar - ne da sam izgubila apetit nego je to čudo jedno... :16: Biće minusa... :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 15 godine

Jel' ti to autorstvo Puzicu... Hahah... Sta kazes, samozaposljavanje... Jedan radi, lepo zaradi cim je otvorio firmu racunao je da mu se isplati... Mmmmm... Pa tu ima kinte... :17: Jesi dobila sve inspekcije papire da gajba zadovoljava kriterijume... Znas ono... Visina plafona, tiha delatnost, saglasnost komsiluka, ekoloski momenti...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Odgovori 9033 postova