Beo, ne znam, nemam bicikl.

Ma sve to garant ima veze s građom tela i navikama iz mlađih dana... meni su neke vrlo proste klasične vežbe užasno teške jer mi "na pogrešan način" naprežu mišiće, tj. imam takav osećaj... a onda uradim nešto pet puta teže zato što mi "prija"... kol'ko ljudi, tol'ko ćudi.

Mirni, mogu da budem "instruktor za psovanje kod omašenih koraka"...

MM je sinoć padao od smeha, na kraju sam ga izbacila.

Mogla bih da naučim da psujem na španskom pa da proturim psovke kao vesele usklike.
Moram da pravim nov raspored jela jer od ovoga čuda ogladnim kao vuk i sedam jarića... tj. krenem kao sedam jarića sa salatom, ali završim kao vuk.

Sinoć se "jedno parče hleba" pretvorilo u... 80 grama hleba, valjda organizam traži šećer. Taj brlj ćemo da upišemo, a od danas pametnije... S cigarama sam se juče skroz zabrojala, znači, nemam ni približnu predstavu, mogu samo da se nadam da nije bilo više od trijes' dve-tri... danas brojim (startovala sam sa 9 u paklici, da zapišem za svaki slučaj).
D: limun
R: začinjen jogurt, salata, dvopek od 40 g hleba (iz dva puta)
U: bećar paprikaš - nekoliko kašika, sir (oko 60 g), 2 dvopeka - ovo je bila naknadna izmena, ne smem više onako tanko da užinam pa se posle razvalim za večeru
V: meso na suvom tiganju (oko 100 g), salata, hleb 40 g, čaša mleka35 minuta zumbanja
I zaboravila sam da napišem, danas sam se vratila na ovo s donjeg tikera.