Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Ruzica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Ruzica » pre 15 godine

Ja moram da skinem neke spotove, nemam nista slicno... sutra ti se pridruzujem :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

opet me mrzelo da pravim pljeskavicu, pa sam bacila kranjsku na tiganj

Slika Ccccc... Sram te bilo... Odmah da si odzumbala tu kranjsku... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Odzumbala! :-P Dvadeset minuta uz Beta - dok nije krenuo sa suviše komplikovanim koracima - i 15 u mojoj režiji, Upravo sam se SRUČILA za tastaturu dok sa mene liju kiše (ladne vode, salo ode, salo ode...).

Uffffffff. Treba mi jedan smajli za blaženstvo. :D
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Daj neki link da vidim kako to izgleda :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Otprilike tako što žene vrište od oduševljenja. :16: Na ovom http://www.youtube.com/watch?v=UIWziOKA ... re=related se dosta lepo vidi atmosfera (kad preskočiš prvi minut gde autor programa priča). Mada se tu vidi samo delić... mnogo je raznovrsno, tip ubacuje sve žive igre, samo mu još fali Vranje... :16: I ima prostora za improvizaciju kol'ko hoćeš... Pazi, ja sam baksuz neovejani za vežbanje... ako mi se nešto ne sviđa, nema šanse... ali ovo... ovo... :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 15 godine

Stize blazeni smajli... Slika
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Znas sta, Dudo, bicikl je nista naspram ovog tvog vezbanja .. probala sam malo da pratim, nema sanse, a i brzo sam se umorila ..
  • mirnisan
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od mirnisan » pre 15 godine

baš nas je zagolicao tvoj ples.vidi koliko nas navrati u tvoj dnevnik.još malo pa ceš biti instruktor.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Beo, ne znam, nemam bicikl. :) Ma sve to garant ima veze s građom tela i navikama iz mlađih dana... meni su neke vrlo proste klasične vežbe užasno teške jer mi "na pogrešan način" naprežu mišiće, tj. imam takav osećaj... a onda uradim nešto pet puta teže zato što mi "prija"... kol'ko ljudi, tol'ko ćudi. :)

Mirni, mogu da budem "instruktor za psovanje kod omašenih koraka"... :16: MM je sinoć padao od smeha, na kraju sam ga izbacila. :x Mogla bih da naučim da psujem na španskom pa da proturim psovke kao vesele usklike.

Moram da pravim nov raspored jela jer od ovoga čuda ogladnim kao vuk i sedam jarića... tj. krenem kao sedam jarića sa salatom, ali završim kao vuk. :cry: Sinoć se "jedno parče hleba" pretvorilo u... 80 grama hleba, valjda organizam traži šećer. Taj brlj ćemo da upišemo, a od danas pametnije... S cigarama sam se juče skroz zabrojala, znači, nemam ni približnu predstavu, mogu samo da se nadam da nije bilo više od trijes' dve-tri... danas brojim (startovala sam sa 9 u paklici, da zapišem za svaki slučaj).

D: limun
    R: začinjen jogurt, salata, dvopek od 40 g hleba (iz dva puta)
    U: bećar paprikaš - nekoliko kašika, sir (oko 60 g), 2 dvopeka
    - ovo je bila naknadna izmena, ne smem više onako tanko da užinam pa se posle razvalim za večeru
    V: meso na suvom tiganju (oko 100 g), salata, hleb 40 g, čaša mleka

35 minuta zumbanja :headbang:

I zaboravila sam da napišem, danas sam se vratila na ovo s donjeg tikera. :skakutalo:
    Poslednja izmena od dudank u 27 Feb 2010, 23:58, izmenjeno 1 put ukupno.
  • mirnisan
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od mirnisan » pre 15 godine

broji,broji

bravo za povratak na staro. :013:

kupila sam divan grudnjak,onaj sportski.malo je poskup( lisca uzima danak)spremam se i ja za malo vježbica.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Ne znam u cemu je fora, Dudo, ali nikad nisam imala kondiciju za trcanje i djuskanje, cak ni u mladosti. To mi je bash iziskivalo veliki napor, pa sam, normalno, izbegavala :)

Inace, u zivotu nisam potrcala za autobusom, osim ako nije na dva koraka od mene, eto, toliko mogu :D

Mislim da su za mene vise sportovi u kojima treba snaga, da se povuce i potegne (teretana, recimo), nego okretne igre i brzi sportovi, jer sam troma i spora, dok ja tamo, kad ono medjutim .. :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

BeogradjankaONLINE napisao:Mislim da su za mene vise sportovi u kojima treba snaga, da se povuce i potegne (teretana, recimo)

E, tu sam ja nula nulina... :) Zato nisam ni mogla da se nakanim ovoliko dugo... počnem neke vežbe i PLAČE MI SE... bukvalno mi se plače... a sad vrc-vrc, prođe 35 minuta... ne vredi dok svako sebi ne nađe šta mu odgovara. :) Kao što je Mirni našla sebi brus :evil: , a ja još ne uspevam... mada, kibicovala sam opet neke, pa ću možda i ja da se obrusim ovih dana... :)
  • jaga
    Amater
    Amater

od jaga » pre 15 godine

Bila sam da vidim tvoj djuskavac :) Vidim lepo se zabavljas a uz to i przis kalorije :)
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Pridružujem ti se u zumbanju. Moram malo da menjam, dozlogrdile mi klasične vežbe :pozdrav:
  • biljka
    Amater
    Amater

od biljka » pre 15 godine

Pogledala sam tu Zumbu (za koju prvi put čujem od tebe) i izgleda mi OK, mislim da ću ti se i ja pridružiti (mada sam ja lenja po pitanju vežbi, ali mi se ovo čini prihvatljivim)
    Srećno ti u skakutanju draga, eto ti si pronašla svoju FA :D
Odgovori 9033 postova