Šta da kažem, Mirni... za mene je bio totalni šok, pri čemu uopšte nema ni razloga da mi neko zaviruje u stanje... Ja sam mali plašljivi slobodni strelac koji sve radi legalno. Stvarno će početi da me drma paranoja posle ovoga. (Evo, slaže se sa mnom i mali zeleni vanzemaljac koji me prati...

)
E, uskočila sam da prijavim malu promenu... možda nije pametna, pa se nadovezujte, volela bih da čujem i tuđa mišljenja...

Elem: pošto sam krenula sa ovim vežbanjem, i to vrlo jakim tempom, STRAVIČNO ogladnim... a to je uveče (nema šanse da dobijem prazan prostor pre toga), pa sam večeru "podelila" na dva... s time da jači deo pojedem dosta ranije nego što inače praktikujem, a da za posle veDŽbe ostavim parče hleba (zbog pada šećera), neku salatu (zato što ne goji) i čašu mleka (zato što volim

). Sinoć sam tako uradila (nisam korigovala jelovnik od juče, ali sad ću) i bilo je fajn što se tiče kalorija... danas sam malo pogrešno proračunala (opet me mrzelo da pravim pljeskavicu, pa sam bacila kranjsku na tiganj - stoka!), tako da ću izaći na malo više (1350 po mom računu), ali recimo da bi to ubuduće zaključno s ranom večerom bilo 1100... pa posle dodam još tih 100-150. Znači, pitanje: da li se takvo večernje "meze" oprašta zbog spaljenih kalorija?

Uzgred, juče sam nešto pomešala "materijal"... Danas ipak radimo uz Beta original.

Ima početni, napredni i turbo kurs, tj. bar sam tako shvatila gledajući danas. Turbo je fenomenalan... samo prvo da po'vatam ove rumbe i sambe

, sve sam korake poboravila - ali zato super znam ono kad dođe vrciguz.