Odgovori 885 postova
Lunin dnevnik "Ješću sutra"
  • Miss Piggy
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 9 godine

Re: Lunin dnevnik "Ješću sutra"

od Miss Piggy » pre 9 godine

Sad i ja obratih paznju na ticker. Sa istom tezinom smo krenule, a ista tezina nam je cilj :)
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

E ja tvoj ne vidim :) Videcemo sta ce biti, kombinujem nesto cas plus cas minus.
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • Miss Piggy
    Početnik
    Početnik

od Miss Piggy » pre 9 godine

Ubacujem cim se prvi put izmerim (za 11 dana) :)
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Ajme što ovo izgleda lepo... jako lepo "upakuješ" hranu...svaka ti čast :) Taj cik-cak lepo zvuči :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

hvala ti draga :)
    Cik cak i meni deluje zanimljivo bas. Nego sam juce zeznula stvar, jela tu uzinu u 18h i bila sam sita do ponoci, nije bilo sanse za veceru.
    Danas cu uneti bas opusten jelovnik pa i da preteram sa onom gornjom granicom, to mi je cilj.
    Inace tu uzinu sam postavila da vidis kako se dižu kalorije :D a prelepa je. Ne trebaju ti cija semenke, ja ih imam pa ih koristim, eto taj lesnik peceni je dao odlican ukus plus banana i med, i jako sito. Meni ne smeta da kombinujem sve e sad mozda se nekom nece svideti ali posle toga ne mozes da budes gladan!
    Vaga je kod mene u plusu bila ovih dana ali metar pokazuje manje cm a i znam da je nemoguce da se ugojim sa ovim režimom pa sam tu opustena tj boli me tacno uvo sta mi vaga kaze. Ogledalo me vise voli :) To sam povezala i sa povecanim unosom slozenih UH koji vezuju vodu. Danas je ipak vaga pokazala 200 gr manje a juce cak kg vise. Danas 68,6
    Jel neko koristi humus ili leblebije, nisam primetila da ih iko pominje a bas steta, odlicne su u svakom smislu, malo kalorija jako. leblebija oko 300 na 100 gr sirovih ili 160 kcal na 100 gr kuvanih a dobar su UH pa i protein. Mogu od njih i cufte i namazi, gulasi, dodaci u hrani, pa svasta nesto. Jako su bogate mineralima i gvozdjem a i site su i ukusne.
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 9 godine

Ovo sa slikama je uvek super... i podsticajno za sve one koji misle da hrana koja ne goji ne može da bude - lepa.
    Kad je lepa i na oko, sve je mnogo lepše, prijatnije i zabavnije.
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Alfa to je bio i moj cilj plus i ideja za nečiji obrok, jer kada vidiš kako nešto izgleda odmah drugačije mozak reguje i već znaš kako bi to možda modifikovao. Uglavnom na slikama su sve varijante koje poštuju pravila, pa mislim svake ishrane ovde, osim UN, tu ne zalazim :)
  • alfa
    Amater
    Amater

od alfa » pre 9 godine

Luna85 napisao:Alfa to je bio i moj cilj plus i ideja za nečiji obrok, jer kada vidiš kako nešto izgleda odmah drugačije mozak reguje i već znaš kako bi to možda modifikovao. Uglavnom na slikama su sve varijante koje poštuju pravila, pa mislim svake ishrane ovde, osim UN, tu ne zalazim :)

:)
    Razumele smo se.
    I ja volim te igre i na neko pitanje: "Kako to praviš?", uz sastojke i uputstva ostavim i fotografiju.
    Kasnije nije trebalo ni da me neko pita - sve odmah odradim :D
    Hoću reći da mi je blizak takav pristup ishrani i volim kad vidim da nisam jedina.
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

E pa onda super, pošto sam videla da u aktuelnim dnevnicima nisu bile slike, u momentu kada sam ja došla na forum, pa baš nisam znala da li je po pravilima ali dobro ako se niko ne buni valjda i jeste :)
  • alfa
    Amater
    Amater

od alfa » pre 9 godine

Imaš negde u odeljku kako se koristi forum i uputstva o postavljanju fotografija. Ne bi trebalo da veća dimanzija prelazi (mislim) 320px zbog opterećenja. Ostalo je u redu.
    Ja sam se malo ulenjila i sa forumom, pa i sa receptima i fotografijama, a ljudi se ovde menjaju, previše je materijala da bi sad neko ulazio u stare dnevnike i pregledao ono što se dešavalo pre pet godina... tako da ih više niko i ne traži ;)
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Ja ih onako intuitivno stavljam na 300, tako da izgleda nisam mnogo pogrešila :) Videla sam da si postavljala i ti fotografije baš ću da virnem sada još ;)
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Bas lepo izgleda uzina u casi, privlaci ;) samo ti stavjaj slike, odlicno je kad mozes da pogledas, uvjek prvo gledas sliku pa onda citas sta je... i obavezno pogledaj alfin dnevnik ima puuunooo slika i dobrih recepata :mahalo:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • signorina
    Amater
    Amater

od signorina » pre 9 godine

Fazon sa slikama je da ja redovno ogladnim gledajući ih, isto kao i reklame za hranu na televiziji! :neznalica:
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Dan 22
    2.dan 1.800 kcal
    8h D - crni hleb, suhomesnato 300 kcal
    12h U - crni hleb, režanj šunke 200 kcal
    16h R - gulaš (svinjsko meso, luk, paprika, pečurke, lan) sa tikvicama i kupus salatom 500 kcal
    19h U - jogurt, čija, banana, lešnici, lan - 450 kcal
    21h V - crno vino - 100 kcal

Ukupno oko 1.600, opet sam zeznula stvar sa užinom i ne mogu da večeram.
    FA - 140 čučnjeva - izazov, plank 90 sek
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Ova večera mi se najviše sviđa !!! Još ako je bilo neko domaće ...
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
Odgovori 885 postova