Ružo, mnogo mi se dopada to što si napisala, o tom prepijanju, ,,prepušavanju,, i prejedanju....istina velika istina.....i večita misterija...žene vole da su lepe, vole da su mršave...a vole i hranu..mislim volimo....šta je to u našim venama što nas tera ka prejedanju....
Cvetiću, ti imaš jak razlog da se dovodiš u red...taj zdravstveni razlog, a kao bonus, bićeš još lepša i bićeš mršavija! Dobro si počela, ne daj se! Na tvojoj sam strani u potpunosti!
Bebić, ljubić!
OFF topic koji život znači:
Dionne, Ružo, devojčice, devojke, žene – čujte i počujte, daje se na znanje:
Onaj muškarac ne samo da ne živi u Beogradu nego ni u Srbiji!
I Ružo, nije on ,,POTUP,, i mator nego je POTPUN (potpun muškarac, kako sam u nekom momentu napisala, kada sam ga prvi put spomenula) i mator za Dionne jer sam ubeđena da je Dionne ispod 30...nekako vidim po rukopisu (šalim se Dionne, nemoj da se ljutiš)!
Kako može biti POTUP, pa to je najbolji frajer u bivšoj Jugoslaviji celoj!?? (ok, jedan od najboljih...ukusi su različiti naravno)
Ali po svemu, ne samo po izgledu nego u svakom smislu (jer izgled ne može nikako biti dovoljan sam po sebi).
On... recimo da ima sada nekih 52 godine čini mi se....i nisam ga videla godinama....
Dionne, i nije ga ona ,,žemska,, povredila, tvrd je on orah za to...ona je ta koja je imala problem u ponašanju....Inače za tim tipom su se otimale sve nekadašnje manekenke i misice bivše Yu.....
A njoj ne mogu da oprostim što nije bila pametna i ostala sa njim nego tražila đavola.....
Još nešto...da je ovde i u blizini...zašto mislite da bih ga dala vama???!!!! A ne da bih ga uzela sebi???!!! Zašto mislite da sam takav altruista, hehe...!
Eto, kad ste već zapele....da vam sve skrešem u brk! Hehe...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vratimo se na hranu od koje živimo (čak štaviše...jedemo više nego što nam je potrebno da bismo živeli...evo ja....ali valjda zato što sam dva dana provela u atipičnom ritmu....)..
Paprika raznih nikako da se okanem...pms je počeo....jede se jede....ali izvlačiću se nekako (o tome ću razmišljati sutra, što bi rekli neki...)...
28. Sept ’13 – 146. Dan – Paprika, aprika, prika, rika, ika, ka, a...
1. Banana
2. Punjene paprike (klasične), hleb
3. Sataraš, pavlaka, hleb
4. Sataraš, nekoliko zalogaja krompira iz krompir salate
29. Sept ’13 – 147. Dan – Isto plus...
1. Banana
2. Sataraš, hleb, jogurt
3. Punjene paprike, salata KP (krastavac, paradajz), hleb
4. Palačinka nutela, višnja
(u satarašu paprika, luk, tikvice, zeleni paradajz, crveni paradajz)