Ma to je trend u svim prodavnicama... čim nešto nemaju, kažu da "ne postoji" da ne bi ispali loše opremljeni...

Eh, da, letos mi jedan takav kreten umalo nije ugrozio zdavlje. Pošto na moru neprijatno zna da me iznenadi obilna ms, zbog promene klime, uvek sa sobom za ne daj bože nosim endometril (metilergobrevin), prosta hemikalija koja skuplja krvne sudove i sprečava odlive... i tako pošaljem mm-a u apoteku, on mi donosi kutiju i kaže kako se endometril "više ne proizvodi", tj. tako mu rekao pametni prodavac, i dao mu "isti taj lek samo od drugog proizvođača". Ja ne gledajući spakujem... i na moru, u nekom trenutku zaludnosti, uzmem da pogledam kakav je to "isti taj lek"... a ono hormonski preparat koji PODSTIČE krvarenje... sreća njegova (i gazdina) te sam se izduvala dok smo došli kući, inače sam u prvom trenutku stvarno bila spremna da im zatvorim radnju.
Da prijavim - cigarete juče 32 + 2 - ove poslednje dve bile su samo "test", probala sam da zapalim i da mi izgore u ruci a da ne povučem nijedan dim... uspela sam.

Sad će nedeljama da se radi na tome da se naviknem na oko 30, tj. da na tome mogu da ostanem bez brojanja i razmišljanja.
Klopa - mali brlj-brlj, sinoć sam se u poslednjem momentu odrekla jednog dela večere da bih mogla da zasladim sa nekoliko gutljaja
pivca (pišem malo da Lass ne bi vikala). Kalorije su bile OK, oko 1200. Inače sam kao burence od ovih čorbuljaka, pa na vagu (začudo) i ne stajem.
Danas manje-više isto kao juče:
D: limun
R: integralni hleb, jogurt, salata od kis. kupusa (oko 250)
U: dve užine - ljuta čorbica od kis. kupusa i krompir pire na vodi - 60 + 110
V: još malo pirea (oko 100) i zelena salata, juneća pljeskavica (450)Edit*: ručak sam podelila na dva dela... jogurt sam razredila (i inače je pregust) i izmešala s divnom mešavinom začina i trunkom morske soli, pa sam tako dobila dve čaše umesto jedne.

Ovako već može da se drži stroga dijeta... nije stomak prazan.
Edit**: pošto sam danas imala manje kalorija, ako me noću uhvate "gladovi", imam fore za dvopek i malo jogurta.