Evo me nakon male pauze...Obiđoh i upisah se u pedeset dnevnika kao dežurni pisar....uzmimo da sam ja danas dežurna za dnevnike, kao redar u školi!
Somborka pamet u glavu i bićeš dobro! Vidiš da ti nije doktorka vadila zub na živo niti gurala prst u oko! Ja sam ubeđena da i ja imam neki problemčić sa dvanestopalačnim recimo... Ja nemam simptome kao ti, ali moguće je da je nešto....plus ono sa žučnom kesom...to me je baš ,,obradovalo,, ...eto još jedne zanimacije....da mi ne bi slučajno bilo dosadno...
Cirkončiću hvala!

Nije tako teško, samo se potrudi!
Magi, nije baš neko posebno mesto...Češće kupujem na jednom anonimnom mestu u kraju, blizu Botaničke bašte i zadovoljna sam....(to je kupovina za poneti)....Ponekad na Trgu....u onoj Picerija/Palačinkarnici Na Trgu....s tim što su kod njih nekada pre možda bili bolji...mada im ni sada ništa ne fali...Kod njih osim višanja možeš da uzmeš i maline i svašta nešto....
Slatko bi mi bilo da jedem u Glumcu u Braće Jugovića (mislim slatko je mesto da se na brzinu nešto pojede u onoj baštici) ali ne dolazi u obzir zbog toga što su njihove palačinke toliko debele da to nije normalno...Ukusne su i sve to...ali to je duplo veća količina od normalne palačinke (od normalne velike kupovne palačinke), ako ne i 2.5x veća.....Kad filuju i slože to bude ogromno, kao mala planina na tanjiru.....Ukus je dobar ali to je tako masivno da ne znam kako bih to preživela....eto setih se bez veze i toga.....
U svakom slučaju je
,,jeftinije,, kupiti palačinku i platiti nego se zezati i praviti...jer niko nikad nije napravio jednu palačinku....a i da je to moguće ....bilo bi potrebno u kući držati zalihe nutele....Ne nikako! Bolje je platiti nego dolaziti u te situacije... Znaš ono..bolje napraviti domaći zdrav kolač...nego kupiti....aha, kako da ne...i šta sa tepsijom domaćeg kolača...gledati u istu i rasporediti na porcije za konzumiranje jednom u pet dana.....Ovo je situacija gde se parama kupuje mršavost!
14. Sept ’13 – 132. dan – Svaštarijada u Mršavićima (Mršavići = selo u Beogradu, nedaleko od Debelića)
1. Mini parče int.hleba (3 zalogaja)
2. Malecka banana (one što su mimo evropskih standarda pa se prodaju ovde, malo veće od krem banane)
3. Mala banana i breskva
4. Sataraš (paprika, zeleni paradajz, čuvena tikvica), malo pavlake, nekoliko zalogaja slanine, parče int.hleba
5. Pita sa zeljem i sirom, jogurt
6. Breskva
7. Crno vino baš onako (da se ništa ne baci..)Današnji jelovnik nije gotov naravno..pa ćemo to dopisati....
Inače, doručkovala sam malopre, u 13h...silom prilika.....a probudila se rano....ali nije moglo drugačije...