Nije me bilo ovih dana....duga priča...
Boki, pisala sam u tvom dnevniku po pitanju tikvica.....elem, nije isto. Nagazne mine jesu isto bele kao ova levo na slici ali je oblik drugačiji...Ova tvoja je tikvastog oblika a ove o kojima pričam su široke ali niske...kao nagazna mina ili kao leteći tanjir, svemirski brod tako nešto....široke, niske a sredini uzvišeno tamo gde je drška..Nema na netu slika inače bih ti poslala link....izgleda da su baš retke...Mogu da budu manje ali mogu da idu i do 1.6 kg...takve smo izmerili više puta....
Magi, a što se ti prepoznaješ u bundevama?!

Mi ovde kao klub pepeljuga...kad dođe ponoć kočija će možda da nam se pretvori u bundevu....(ili nam se vitka linija pretvori u debelu..ajoj....!!!!)
Ružo, hvala...držim se nekako.....imala sam pms težak...sad ću valjda biti dobro...moram.....kao što i ti moraš da se boriš sa Runkom....Hvala na brizi, evo tu sam!
DaDa dobro došla....samo se ti uključi.....pa tako smo se svi uključivali jedni drugima i upoznavali se......
Bebe, Maggie, Dionne.....vidim svi ste se upecali na off topic pravilnik ponašanja za dame, i
Dada....
....
Ovo uputstvo jeste iz tridesetih, dakle skoro mu je 100 godina....ali neki postulati se ne menjaju....I naravno da se ne treba bukvalno shvatati i 100% primenjivati... Međutim, neka pravila, po meni, treba da budu odlika žene... A to se ne uči, to se jednostavno ima osećaj....mislim može da se uči (tj treba da se uči) naravno, ali trebalo bi i da se ima osećaj za ponašanje....
Dionne, pitala si za tu drugaricu.....
Pa išli smo na prekrasne večere (nekad se baš dobro živelo)....pa još u nekim mediteranskim krajevima...pa riba, pa vino, pa način serviranja...naravno da smo bile zdrave i mršave kada je to sve bilo lepo i pravilno kombinovano, a jelo se u miru i sreći, žvakalo se polako i pri tom pijuckala najkvalitetnija vina........Sutradan bismo doručkovali supu i kiselu vodu i tome slično.....Često nas je jako bolela glava....ali dobro...i to je za ljude....
(ovo sve gore služi anti off-topic svrsi.....)...................
EDIT: nastavak priče obrisan.....što zbog off topica što zbog diskrecije....................
Naravno da žena sme da zine kada konobar priđe i naravno da ako muškarac naručuje to znači da on naručuje ono što je žena rekla da želi......Ali ne treba da žena bude mačo i da vodi glavnu reč i da bude veći papa od pape.. Eto tako nekako Dionne.....
Farmerčice nisam još nijednom obukla...zaboravila ih potpuno.....
A evo jedan recept za PeDu:30 dana raditi čučnjeve, sa pauzama 4.og, 8.og, 12.og, 16.og, 20.og, 24.og i 28.og dana.
Koliko čučnjeva raditi da bi se postigli rezultati:
1.- 50
2. – 55
3. -60
5.- 40
6.- 75
7.- 80
9.- 100
10.-105
11.-110
13.-130
14.-135
15.-140
17.-150
18.-155
19.-160
21.-180
22.-185
23.-190
25.-220
26.-225
27.-230
29.-240
Ko preživi, neka nam ispriča rezultate!
U svakom slučaju, ovih dana sam bila malo odsutna, bilo je malo haotično...malo sam pozaboravljala šta sam tačno jela...tj počela da pišem na papiriću pa ga izgubila i tako.....nešto sam svašta jela, ali ništa puno...Doručkovala jesam voće, juče sam grožđe i večerala....jela neke tanke ručkove, ubacivala neke užinice, nešto svaštarila....Ne da mi se sad da se prisećam...pa ću verovatno raport preskočiti...za prethodna dva dana i pisati direktno današnji dan...mislim kad se dan završi....
Vidimo se kasnije!