Pa jest, svima nama je kriva garderoba ako se ne osećamo lepo u njoj. Zato i treba raditi više na sebi, a manje na garderobi.

Nedavno sam sređivala ormar (valjda jubilarni stoti put ove jeseni i zime) i taman krenem da bacim staru plavu letnju haljinu koju sam omrzla iz dna duše jer sam u njoj izgledala kao omanje bure... i zatekne se tu (srećom) mm i natera me da probam... a ona stoji predivno, tamo gde je bilo bure sad padaju nabori, u stvari je divna lepršava haljinica pod uslovom da je ne ispunjavaš do pucanja.

Znači, nije da nisam baš imala ništa lepo da obučem... bilo je sigurno još dosta takvih lepih stvari, samo što sam
ja bila pogrešno skrojena.
U priči o haljinama, umalo da zaboravim jelovnik... sinoć sam malo brljnula (precenila se i mislila da će mi jedan ražnjić biti dosta - dakle, nije dosta), ali vaga je OK, tako da je sve pod kontrolom...
D: kiseli krastavčići (ponestalo voća)
R: krastavčići, jogurt, 2 dvopeka (ponestalo i salata
)
U: kisele paprike, jogurt, 3 dvopeka
U2: neskafa sa 1 dl mleka
V: juneća šnicla, salata, mleko - i maaalčice tofu sira - koji obično ne volim, ali je večera kasnila pa je to bilo na ime "predjela".
Za dalje ne znam... tek treba da pristavim nešto, videću čime raspolažem kad moj

dođe iz lova...