Jutros proverila za svaki slučaj stanje na vagi.
58 na svom mestu.
A i osećaj mi je mršav…mada već ulazim u pms fazu….i sada ću sigurno da kvasam i da mislim postepeno da imam 158……ali to je normalno….
S k a d i,
što se tiče nošenja hrane na posao…po meni to baš i ne zavisi od privikavanja i reakcije kolega nego od toga gde radiš i kakav ti je posao….
Npr do pre godinu dana ja sam na poslu toliko posla imala da nije bilo šanse da se zezam sa hranom…..a npr kad sam bila na UN dijeti uspevala sam da se borim…
Mi imamo neku kuhinjicu sa frižiderom pa tu ostavim ako je nešto baš za frižider….kad dođe vreme ručku, iseckam tu salatu i u nju ubacim šta sam već naumila…sir, meso, itd…..
Nekad pre, ne bih imala vremena da odvojim za to..i u obzir bi dolazilo samo da donesem komplet spremljeno….
Voće je jednostavno…jedem za stolom…..ponekad nešto seckam ponekad ne..zavisi….
Imamo i mikrovalnu ali to je tri sprata niže…..kad sam bila na UN …svaki četvrti dan (P dan) sam išla tamo i podgrejavala supicu u teglici….podgrejavala pasulj, grašak npr…ili šta god……
M a g i,
to sa uljem je tačno…može neka mala bočica …ali eto još mi se nikad nije dalo da se pobrinem za to…..
A n a,tako nekako….i danas sledi skoro isto kao juče…..Juče mi je baš baš odgovaralo…što se hrane tiče bila sam i sita i zadovoljna……