B o k i, 29.dan jeste vodeni. Dan posle, bilo bi ti pametno da jedeš, pored ostale hrane, salatu od ribanog kupusa i šargarepe…jer nakon čišćenja gladovanjem, ovo te onako dodatno počisti pa budeš kao nova novcijata….
D u d a, L i m u n a d a, otvoriste sezonu kvasacmanije….
Ajde neka nam to bude nova furka za ovu sezonu…
Obično tako kada se svi nafuramo na nešto novo (za neke novo)…pa se neko vrati ko je neko vreme bio odsutan sa foruma, tada taj neko počne da postavlja pitanja tipa….,, A šta vam je to? A zašto to? Primetila sam da svi pričaju o tome i tome….,,
Ja sam zainteresovana…
......
Danas je definitivno hronična neispavanost učinila svoje, pa pojačan stres poslednjih dana i neke sekiracije (ja se kao ne sekiram oko ničega ali sve je to negde u glavi, moj mozak i moj organizam znaju šta se dešava i nema laži nema prevare...a to stanje i dalje traje i traje i rešenja nema).....pa je ovo bio jedan
VK dan...a i bez plana i zaliha..
U stvari sam gotovo sigurna da VK nije zbog stresa, jer mi se baš nekako čini da sam se odavno izlečila od emocionalnog jedenja nego više taj faktor izražene neispavanosti...
Pa sam još jutros takva išla na jako važan sastanak, i apsolutno nisam mogla briljirati...što je naravno sasvim logično...nekako nisam znala ni gde sam....
23. Avgust ’13 – 110. dan - VK VK (visokokvalifikovani VK)
1. Banana
2. Zeljanica
3. Voćni jogurt jagoda
4. Blah Blah sladoled
5. Paradajz, mladi Predsednik (sir), 2 zalogaja suvog mesa, 3 tonusa
6. Smeši mi se crno vino kasnije – HA (haha)