Daj, zasmeja me...

Pa ti pratiš moj pms pažljivije nego ja. (Što nije baš kompliment meni.)
Nije ovog puta, ovo je bilo nešto... pufff... iz čista mira. Pokušavam svaki put da to pratim, pošto sam solidno predisponirana za srčane boljke, zato pišem... evo danas ustadoh sa vrlo malim viškom (i podozrevam da će i on spasti u naredna dva-tri sata), ali juče sam se baš osećala teško, otežano sam i disala.
E, a na kraju (kad sam legla da spavam), spopadne me stomak... što bi rekla Lass, umal' da... konja i oružje... i svratim do kujne da uzmem malo dvopeka i jogurt (uvek pomaže) - na šta proradi stoka u meni, i uhvatim sebe kako razmišljam: "Pa kad već moraš da uzmeš neki zalogaj, a što onda dvopek? Bar iskoristi pa se počasti..." - pri tom frižider pun đakonija - i taman krenem - ali onda kažem sebi: stoj, došla si da središ stomak, a ne da večeraš u dva noću! I tako pojedem dvopek, popijem jogurt, i odem da spavam.

Pa sad nešto razmišljam... možda nije za pohvalu ni to što sam uzela neki zalogaj noćas, ali kad uporedim s pravljenjem sendviča u 4 ujutru... ma kakvi sendviči, ja sam znala da pečem kifle i pituljice i slanu štrudlu u 4 ujutru kad mi se prijede!!! - onda mu ovo dođe lep napredak.
D: limun, kivi
R: kriška sira (oko 120 g), 45 grama crnog hleba, velika šarena salata
U: jogurt (sramota da pišem, ali popila sam skoro 1/2 l
- duša mi traži), 45 g crnog hleba, tanjir kiselih barenih paprika
V: goveđa šunka (barena, neslana), jogurt, barene kisele paprikePS Malo sam prebacila s kalorijama... ne mnogo.