Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • bebe
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od bebe » pre 12 godine

Duso poruku mi ne otvara..danas mi donesose tablicu u bolnici sam..bubrezi.. Koma! Poljubac svima
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 12 godine

Samo da te ljubnem i da ti pozelim lijep dan! Nadam se da je sve u redu i da si dobro. Nemam vremena da citam sve nazalost, evo ova mala crnokosa me jedva pustila da se javim magi a sad se bas probudila i moram joj pjevati (nas jutarnji ritual :D )

Ljubim teeeeee

Umalo zaboravih, slazem se da bi Duda i ti 'ladno mogle da budete moderatori na forumu 8)
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • Maggie Kaye
    Početnik
    Početnik

od Maggie Kaye » pre 12 godine

Ejh, mačak, pa ti ga pretjera! Kakva svinja! Okej, jela si ono što ne voliš silom prilika, ali nije bilo užasno pretjerano. Da bi pobliže shvatila taj termin trebala bi vidjeti mene sa sinoćnjom večerom. Onoliki komad torte mislim da niko nikad nikome nigdje nije odrezao. (Uh, koliko negacija, taman neka korist od mog prejedanja, mogu objasniti klincima kako za razliku od engleskog, kod nas može da se niže gomila negacija.) Ali, lijepo naš narod kaže, ko ne zna sebi, ne zna ni drugome. :evil:
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 12 godine

Nemoj se sekirati, lepo kaže i Maggie. Uopšte nisi puno jela. Dobro, jesi probala nešto što ti nije bilo u planu ali nije sve propalao zbog toga, zato, glavu gore i danas u nove pobede! :)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 12 godine

O cuvarkuco moja nema te nesto danas...pa pogledam
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Volim ovaj forum! :D :neznalica: 8)

Daje se na znanje, a posebno za Smešku:
    Izvinjavam se što sam vas svojom neozbiljnošću dovela u zabludu...
    Smeška, ne idem na fitnes, nemam FA uglavnom...
    Imam pešačenje kad stignem i jutarnje kućne vežbe ako ne preskočim...
    A lični trener koji se spominje je moj lični trener mislim partner....pa eto njegovu kuću prozvah Fitness centrom, jer je on jelte lični trener....
    Moja neozbiljnost u koju se previše zanesem ponekad, s vremena na vreme napravi problem....Dešavalo mi se to i sa ove strane ekrana, tj u životu van foruma....da se ja tako zezam zezam a neko nasedne....Jednom sam tako napravila štos... a moj direktor u letu nije imao kad da ukapira.....elem, napisao je prigovor našoj centrali u inostranstvu, oni nisu znali šta se dešava, napravila se komplikacija, a u stvari sam se ja zezala, a on bio brzoplet....A kad sam tek ja zvala centralu da objasnim da to nije to...sigurno su mislili da smo mi svi u Srbiji ludi...
    Ubuduće, da znate da nemam FA....a ako istu uvedem naglasiću specijalno da je to stvarno FA... a ne male kućne čarolije.... 8) :neznalica:
    Pardone me!

Boki, taj Ella sir sam slučajno kupila jer nije bilo Presidenta mladog...inače ti ja ne jurim te niskokalorične...Ili kupujem President mladi koji skoro uvek ima u mojoj radnji pored, ili jedem domaći kozji organski i nije me briga koliko je kaloričan...Ovaj Ella je pravi lažni sir, kako je samo bezukusan i gotovo nejestiv, pa to je čudo jedno....

Bebe draga, poslala sam ti pp....nadam se da si dobro tj bolje i da uskoro izlaziš iz bolnice...Šta li te to snašlo, majku mu...

Nedo počastvovana sam tvojom posetom...jer ti si superzauzeta supermama ....
    Poljubac Arji i tebi, najveći!

Maggie, svinja svinja jašta....ubio me ovaj period....to je ono kad sam debela u glavi, a ne u telu....ali takvim tempom bila bih i u telu...Sreća, danas mi je već bilo mrsko da jedem, što je dobar znak.....nadam se bolji hormonalni period...

Cirkončiću, evo sve rekoh gore....

Ružo, tu sam...evo postižem sve nekako....da se prijavim pa da dočekam gosta....
    Svakog momenta očekujem da čujem interfon...

13. Avgust ’13 – 100. dan - ......
    1. Banana
    2. Neukusna dinja ovog puta
    3. 1 kuvano jaje
    4. 2 kuvana jajeta, paradajz, 2 tonusa
    5. Banana
    6. Malo kozjeg sira
    HA: planiram crno vino uskoro

Ovo je bilo na brzinu, dolazi mi lični trener...pa vas napuštam...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 12 godine

Danas mi je bio uh dan , izmedju rucka i vecere sam pojela tonus namazan eurokremom :oops: , jel veliki brlj , posle sladoled i jos red cokolade .
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • Ella
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Ella » pre 12 godine

:mahalo:
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:009:
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

Lični trener se izgleda baš zadržao čim te nema 8) :009:
  • ela
    Početnik
    Početnik

od ela » pre 12 godine

cestitam na 100-om danuuuu :D
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

Ćao društvance!
    Boki, pratim te. Pisala sam kod tebe već par postova....znaš da sam UN prežvakala....a sad je preživam....hehe
    Ella i Somborka vidim vesele, to mi je drago!
    Magi, lični trener k’о lični trener.....
    Hvala Ela! 182 dana UN-ovanja pa ovih 100 daje 282 dana......nekada nije loše ovo brojanje, samo ne znam dokle...
    Planiram da ostanem na Forumu, Bože zdravlja....Zamislite, jelovnik:
    25.April 201x. – 2524.dan
    D: GMO voće
    U: GMO voće
    R: veštačka pljeskavica i hleb od gume
    V: GMO lažni jogurt sa lažnom šargarepom

Ticker 155 kg!
    Daleko bilo! Fuj!

Evo i današnje ishrane....
    Btw...još malo da se iživljavam sa ovim voćem pa moram da ga kratim....želim manje voća da jedem....bolje da uvećam povrće...mislim jedem ja salate, velike, i onako, najmanje jednom dnevno....ali moraću da nađem način da smanjim voće i uvećam povrće.....mislim pojačam povrće...na štetu voća...

14. Avgust ’13 – 101. dan - Još uvek puno voća...
    1. Voćna salata: banana, dinja, breskvice, cimet
    2. Isto kao br.1
    3. Salata od: KPP (krastavac, paradajz, paprika), tunjevina, kozji sir, 3 tonusa ( u salati naravno mnogobrojne zezalice)
    4. Mala porcija pirea sa sosom od paradajza i parčićima pilećeg belog, malo paradajza
    5. HA: solidna čaša vina

Ljub!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

od Alisa_GG » pre 12 godine

bas me je nasmejao ovaj jelovnik iz buducnosti :) :D
  • vanda
    Početnik
    Početnik

od vanda » pre 12 godine

hahaah.... i mene je nasmejao :D :D :D
    Al nije šala to.. kako je krenulo.. uffff
    Na svu sreću još imamo bašte... Samo da ne zabrane i to kao na Novom Zelandu :shock:

Lep ti jelovnik Mršavićka... Lepo je što si nastavila da održavaš taj način života i nisi se "opustila"...
    Pravi si uzor :31:

:009:
    31.07.- 07.08. Kefir-jabuka: - [color=#BF0000]85[/color]kg -[color=#BF0000] 81[/color]kg

UNko:

07.08. -[color=#BF0000]81[/color]kg.

06.09. -[color=#BF0000]78[/color]kg.
  • limunada
    Početnik
    Početnik

od limunada » pre 12 godine

"Zelela 62, ali moze i ovako" :16:
    strasno mi je to simpaticno od jutros., kao da ga prvi put vidim, a ustvari ne.. :neznalica:
    Uzivaj!
Odgovori 3271 post