Dobro preživesmo ovo ,,nevreme,,!
Baš je bilo žestoko...
U mom stanu je i dalje milion stepeni....pečem se....ali od toga se ne mrša, naprotiv...otvara se apetit...
Hvala
Magi...Ne znam....iskreno, krivo mi je zbog tvoje stagnacije...
Možda grešim....ali mislim ponekad, da ako neko hoće da skine samo 2-3 kg, da nije greška ići i na neku super brzu drastičnu dijetu od npr pet dana ili nedelju dana, ali posle pametno i smišljeno izaći iz iste da se ne bi dozvolio jojo....Moja drugarica s vremena na vreme skida par kg koje nakupi povremeno, sa nekom dijetom od nedelju dana....jede se po jedan artikal na dva sata i skida se valjda 2-3-4 kg....ali posle toga treba nastaviti pametno....Ne znam da li je to glupost ili šta...nikad nisam praktikovala..
Možda bi to i moglo kod tebe...jer ti umeš da jedeš pametno i umereno i nikad se ne prejedaš....što bi trebalo da znači da bi posle toga mogla da održiš taj novostečeni minus....Ne znam, nisam pametna....
Somborka, zezaju te ti tvoji ukućani sa slatkišima u frižideru....baš te zezaju.....
Jasmina draga, hvala ti za tvoje reči...a ti meni nemoj da se zahvaljuješ nego budi srećna zbog svog velikog zasluženog uspeha jer si ga ti postigla i ti trebaš da budeš ponosna na tebe! Srećna sam što sam te upoznala, makar ovako virtuelno...
Maggie, neka si došla... pa čak iako si zaboravila šta si htela da mi kažeš....
Hoćka, naravno da bi joga prijala....Kome joga ne bi prijala! Nisam ja rekla da mi ne bi prijala nego da još nije vreme za to....ne mogu sebi da dodajem i taj trošak....mnogo mi je komplikovana situacija ionako.....
Ana drago mi je što se razumemo....Naravno da se ne kajem zbog sladoleda....zbog hedonizma...a i prija mi....Uostalom....ostatak dana, pre tog sladoleda je bilo voće i kiselo mleko.....sladoled je u stvari predstavljao obrok...pa i ono parče mesa koje sam dodala.....to je bilo šest sati kasnije....ostala sam dugo budna, popilo se i dosta vina......život je da se živi....
Magi, što se tiče mog izostanka juče sa foruma....40% cca si u pravu.....bila sam kod roditelja recimo 40% vremena a ostatak vremena u fitnes centru....mislim kod ličnog trenera....Kod njega sam otišla u petak....pa u subotu u neka doba produžila kod mojih, pa danas opet u fitness centar, pa evo došla kući....
Zagrljaj sa cirkonima i
Cirkončiću!
Mogla bih malo i hranom da se pozabavim....
10. Avgust ’13 – 97. dan - Probudila se u fitness centru
1. Lubenica
2. Neka vrsta pite sa tikvicama (minimalno testa, ne kore nego razlivena), salata KP
3. Dinja
4. Kavurma, par kašika pavlake, paradajz domaći 100%11. Avgust ’13 – 98. dan - Jelovnik ludilo
1. Banana
2. Krem supa od tikvica fantastična (ne moja MMT nego druga koju ja ne umem da napravim), salata KP, malo sataraša, parče hleba
3. Badem
4. 2 parčeta pice, pivo.....