Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Maggie Kaye
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od Maggie Kaye » pre 12 godine

Lijepa, samo da ti poželim laku noć. Zapravo, namjenski sam došla kod tebe, ali sam zaboravila šta sam htjela napisati. :neznalica: Sigurno nije ništa važno... :oops:
  • hocu60
    Početnik
    Početnik

od hocu60 » pre 12 godine

joga bi ti ipak, mislim, prijala...
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Dopadaju mi se ove tvoje reći " i ne kajem se", baš tako i ja kažem za sebe. I meni je ovo kilo u plusu doprinelo to malo opuštanje, tj. iskorak, prvo sa voćem pred spavanje, pa nekoliko uzastopnih dana slatkiši, od čokoladnih keksića, do sinoćnja 3 reda crne čokolade, a za jućerašnju užinu, posle šljiva 4 slana krekera sa kajmakom! I ja jutros sama sebi rekoh ne kajem se, što jeste istina. Najbitnije je uočavanje na vreme i zaustavljanje na znaku STOP! :D
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Gde si? :neznalica:
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

Otišla je kod roditelja verovatno...Nedostaješ nam, a mogla bi realno i da uskočiš umesto nekog moderatora ovde :D
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 12 godine

Ja samo da uputim jedan zagrljajčić! :31:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Dobro preživesmo ovo ,,nevreme,,! :wink:
    Baš je bilo žestoko...
    U mom stanu je i dalje milion stepeni....pečem se....ali od toga se ne mrša, naprotiv...otvara se apetit...

Hvala Magi...Ne znam....iskreno, krivo mi je zbog tvoje stagnacije... :?
    Možda grešim....ali mislim ponekad, da ako neko hoće da skine samo 2-3 kg, da nije greška ići i na neku super brzu drastičnu dijetu od npr pet dana ili nedelju dana, ali posle pametno i smišljeno izaći iz iste da se ne bi dozvolio jojo....Moja drugarica s vremena na vreme skida par kg koje nakupi povremeno, sa nekom dijetom od nedelju dana....jede se po jedan artikal na dva sata i skida se valjda 2-3-4 kg....ali posle toga treba nastaviti pametno....Ne znam da li je to glupost ili šta...nikad nisam praktikovala.. :neznalica:
    Možda bi to i moglo kod tebe...jer ti umeš da jedeš pametno i umereno i nikad se ne prejedaš....što bi trebalo da znači da bi posle toga mogla da održiš taj novostečeni minus....Ne znam, nisam pametna....

Somborka, zezaju te ti tvoji ukućani sa slatkišima u frižideru....baš te zezaju.....

Jasmina draga, hvala ti za tvoje reči...a ti meni nemoj da se zahvaljuješ nego budi srećna zbog svog velikog zasluženog uspeha jer si ga ti postigla i ti trebaš da budeš ponosna na tebe! Srećna sam što sam te upoznala, makar ovako virtuelno... :pivo:

Maggie, neka si došla... pa čak iako si zaboravila šta si htela da mi kažeš....

Hoćka, naravno da bi joga prijala....Kome joga ne bi prijala! Nisam ja rekla da mi ne bi prijala nego da još nije vreme za to....ne mogu sebi da dodajem i taj trošak....mnogo mi je komplikovana situacija ionako.....

Ana drago mi je što se razumemo....Naravno da se ne kajem zbog sladoleda....zbog hedonizma...a i prija mi....Uostalom....ostatak dana, pre tog sladoleda je bilo voće i kiselo mleko.....sladoled je u stvari predstavljao obrok...pa i ono parče mesa koje sam dodala.....to je bilo šest sati kasnije....ostala sam dugo budna, popilo se i dosta vina......život je da se živi....

Magi, što se tiče mog izostanka juče sa foruma....40% cca si u pravu.....bila sam kod roditelja recimo 40% vremena a ostatak vremena u fitnes centru....mislim kod ličnog trenera....Kod njega sam otišla u petak....pa u subotu u neka doba produžila kod mojih, pa danas opet u fitness centar, pa evo došla kući....

Zagrljaj sa cirkonima i Cirkončiću! :009:

Mogla bih malo i hranom da se pozabavim....

10. Avgust ’13 – 97. dan - Probudila se u fitness centru
    1. Lubenica
    2. Neka vrsta pite sa tikvicama (minimalno testa, ne kore nego razlivena), salata KP
    3. Dinja
    4. Kavurma, par kašika pavlake, paradajz domaći 100%

11. Avgust ’13 – 98. dan - Jelovnik ludilo
    1. Banana
    2. Krem supa od tikvica fantastična (ne moja MMT nego druga koju ja ne umem da napravim), salata KP, malo sataraša, parče hleba
    3. Badem
    4. 2 parčeta pice, pivo.....
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 12 godine

Vidim da si provela lep vikend! Dala si oduska sebi kao sto ti znas! Jelovnik ti je super! Zar vi niste imali grmljavinu, vetar, munje, kisu i sve sto ide s'time?
    Mozda je to samo bilo u fit-centru! :neznalica: :21: :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma Moravka, sa ovim nevremenom sam aludirala na silne najave nevremena i nepogoda i zahlađenja.... a ni kap kiše nismo dobili...
    A Fitness centar mi ne diraj! :wink: 8) :-P
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 12 godine

Ju, ja, nedaj Boze! Nista ja lose.... :wink: :-P
  • Ella
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Ella » pre 12 godine

Zavidim na fitnesu :crybaby: jako mi fali rekreacija u drustvu, u teretani,... Sta bih dala da osetim jos jednom parket, loptu, utakmicu, uf :cry:

Moja sestra, koja nema problema sa tezinom, povremeno drzi neku dijeticu od tri dana, kada jede samo voce, supice, povrce, cajeve. Tako se detoksikuje i skine koje kilo :009: :009: :009:
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 12 godine

Stigla sam do tridesete strane :) Ti si brzo skidala kg , a imala si brljeve 8) Prati me , svaki savet je dobro dosao :)
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Znam Moravka da me ti razumeš....po zakonitostima hedonizma... :wink:

Ella moraću da te razočaram i da ti se izvinim što te dovedoh u zabludu....Nije fitness centar fitness centar i nije FA FA.....Fitness centra je kuća mog ,,ličnog trenera,,....terminologija potiče iz nekih vremena kad prozvah mog ,,ličnog trenera,, tako kako ga prozvah pa eto spontano njegovu kuću prozvah fitness centrom.....a ti naravno nisi mogla sve to iščitati i pratiti.....pa si kao savestan forumaš čitala po Vuku i kako je napisano.... a ne kako je jedna iskvarena i bezobrazna forumašica (ja) u stvari nazvala stvari.....

Boki svaka ti čast za čitanje i hvala na poverenju! Pitaj konkretno ako imaš nedoumice, mada si već mogla da primetiš, ako si već pročitala 30 strana, da ja sve vreme od UN dijete pravih neku svoju po svojim pravilima.....

Ja iz onog pmsa juče pređoh u ms....osećam se plusno i uvećano...i inače mi je hrana u posl.vreme bila jača nego ranije.....Danas sam jela bez smisla i glupo...još se osećam onako da imam taj neki iracionalni apetit....moram se srediti podhitno.....

Danas sam jela kako je naletela prilika (rođendan i kolači a ja nisam ponela hranu) i jela kolačiće kakve inače ne volim i na koje inače nisam ni najmanje slaba.....ali sam izgleda generalno slaba na sve...pa se sada osećam kao da sam pojela vola osim što me je ošamutila vrućina i ošamutili dikofenaci i sve što pijem....

12. Avgust ’13 – 99. dan - Svinja... :prasence: :10:
    1. Banana
    2. Banana
    3. Neki sitni kolači kakve inače ne ,,ljubim,,...nemam pojma koliko...koliko treba i koliko ne treba....
    4. 3 tonusa, šunka neka kao, malo kozjeg sira, malo Ella sira, domaći paradajz

Inače, kupila sam Ella sir prvi put u životu..taj neki NK.... i apsolutno mi se ne dopada ič....nemam nameru više nikad....Upotrebiću ovo što imam tako što ću mešati sa nečim da bi ukus bio podnošljiv i da ga ne bih bacila.....(jeste, mrzim bacanje hrane i to ne mogu da uradim osim ako se nešto baš pokvarilo)...
    Slika

• Smeška
    Početnik
    Početnik

od Smeška » pre 12 godine

Pozdrav Mršo :009:
    Koliko puta nedeljno ideš na fitness?
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 12 godine

Meni se Ella sir isto ne dopada , ajela sam ga dugo jer nisam imala drugi izbor . Nedavno sam otkrila Megle sir , isto je NK i mnogo je ukusniji od Ella sira, mene podseca na Slavonski mladi sir :-), probaj :-)

Sutra mi je uh , pa V i onda planiram da proverim stanje na vagi to ce biti sedamnaesti dan, mislim da bi trebao biti neki minus do tad , videcemo .Ova dijeta , rezim je moja zadnja nada :-(
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
Odgovori 3271 post