Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • natashka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od natashka » pre 15 godine

Srecna stota srana!!!! :009: :veseljak: :013: :skakutalo:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

hehe .. nasmejah se drugom tickeru, bash je lep :)

Imash pravo, mesec dana sitnog brljkanja ipak otera u plus .. tuga, bre, da ne mozemo da se opustimo :(

Ma, ove tvoje corbice me ponovo mame, volim ih .. pa da i ja krenem tvojim stopama (bar neko vreme)

Zaboravih da cestitam stotku :D

Imam nesto za tebe ... kupila u "dm" ali sigurno ima i u apoteci.. gel protiv celulita, za zatezanje i tako to .. od firme "strong nature" koji ne susi kozu, naprotiv, fantastican je i lako se maze .. a da li ima efekat na celulit - jos ne znam ... ali je koza savrseno nezna.

http://www.elephant.co.rs/html/preparati/celulita-gel.html
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Mmm, deluje dobro ovaj s cimetom, još malo pa na 'leba da se maže. :) E, hvala na preporuci... krajnje je veme da promenim, jer ovaj moj spaljuje i celulit i kožu.

I hvala svima na čestitkama za stotu stranu. :)

A ova dva i po kila se baš mučki nakupiše... bar da sam se ljudski najela i prejela, nego sam sve brljala malo-pomalo. Definitivno je bolji onaj sistem 5 dana dijete - 2 dana brljanja... ali dok ne dođem dotle, ima da gulim čorbu. :D
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Pridruzujem se!
    Posalji recept za najdijetalniju corbu, pa makar bila i klin corba!! :cry:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Uffff, kud se seti klinčotbe. :NN03: To je pravila moja prababa... od surutke i tanke zaprške sa alevom paprikom, pa onda umuti brašno, vodu, jaja i sirće i sipa curkom u lonac, da se naprave "dronjci"... Verovatno svaki kraj ima svoju klinčorbu, ali meni je ova ostala u sećanju. :)

Nemam ja recepte za te čorbice... sve po sistemu "šta ima u frižideru", a začini po raspoloženju. Pokušavala sam jedno vreme da zapisujem, pa batalila. :neznalica:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Da ubacim moj nedeljni rezime kad sam već tu čitavo jutro... probudio me mm u 6 sati hrkanjem. :cry:

U stvari, rezime se vidi na donjem tikeru... Za poslednje tri nedelje samo sam se dvaput stvarno najela, a nijednom u mom dobrom starom stilu, znači, opasnije je brljkanje od brljanja... a najviše je doprinelo, čini mi se, suvo voće, koje sam stalno žljuvkala između obroka, u stilu "ko će da piše pet brusnica ili jednu smokvu"... a na dnevnoj bazi to je bilo mnogo, mnogo više. Od danas pišem i jednu brusnicu, a kam' smokvu. Naročito sam se obradovala kad sam jutros sela za comp u jutarnjem izdanju, tj. u gaćama, i videla kako mi opet cveta celulit po nogama... onako raspljovljen... samo mi se vratilo pred oči kako sam dahtala i brektala kad sam imala 70 kila.

Dok sam još u "memoarskom" raspoloženju... setila sam se upravo svog najvećeg poniženja iz te faze. Bili smo na letovanju (2006) i momci su hteli da se popnemo na ogromne peščane dine i gledamo more. E, ali 'oćeš... što rekao Rambo Amadeus... nije bilo šanse da se popnem... pa sam ostala dole na plaži da čekam, a onda shvatila da zalazi sunce i da sam zarobljena na pustom delu obale između džinovskog naselja galebova i nudiste krupajlije koji vrlo polako i sumnjivo otresa sve delove tela od peska... zagrebala sam uz dine na sve četiri i verovatno sam izgledala kao kreten, a svakako sam se tako osećala. Debela žena gmiže četvoronoške.

Pa Istanbul 2008... platila sam ga papreno, a propustila pola planiranih mesta jer mi je od težine otišao meniskus. Smorila sam prijateljicu s kojom sam bila, i još sam uspela da se ugojim dva kila i da poslednjeg dana padnem niz stepenice.

Pa sam tri godine sedela na svim žurkama. E, to mi je valjda najžalije, jer su to bile godine sa najviše žurki.

Rezime rezimea... ne želim više nikad da se vratim na tu težinu.

D: limun, kivi
    R, U1, U2: ponovo tarator čorbica, 2 dvopeka
    V: juneća šnicla, salata, nešto mlečno kao dopuna do 1200 kcal ukupno za ceo dan
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Misha79 » pre 15 godine

Ti si genijalac... :D
    Ipak, mislim da je najveća blokada u glavi a ne u kg... Ja sam sa svojih sto i nešto kg pikala basket kao luda, igrala badmington, vozila bajs do iznemoglosti i koristila sve sunčane dane za kupanjac-samo zato što me je moja ekipa s kojom sam to radila razumela i imala strpljenja za mene... Sada ovde nemam društvo,jer sam nova, ali veruj mi da mi ni najmanji problem nije da se popnem gde hoću i da potrčim kad god ja hoću...E, sad, sreća je što nikad nisam imala povrede bilo kog tipa, pa sa te strane nemam problema, mada je istina da svi mi različito nosimo svoj višak i baš to što meni nije smetalo sad mi pravi problem jer bih ipak, volela da mi je zasmetalo na vreme...
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

To ni meni nije baš jasno... znam mnoge ljude s viškom kg koji su vatra živa i bave se sportom. Valjda je kriva moja sitna građa, nije to naviklo na višak, a i inače imam malo slabije zglobove, često su mi pucali ligamenti. Jedino je to koleno bilo zdravo... e, sad više nije ni ono. :D Ume da zaboli kad duže hodam, mada ne onako dušmanski.
  • Leca
    Amater
    Amater

od Leca » pre 15 godine

Jao, nasmeja me... :D Mogu da potpisem vecinu stvari, od sitnog brljkanja i zobanja brusnica, raznih orasa, pa do sedenja na zurkama i raznim blam situacijama (jednom mi je covek ustao u busu jer je mislio da sam trudna, a meni bilo blam da kazem da nisam, nego sam uredno sela i zahvalila se). Jedino sam OK po pitanju izdrzljivosti, mada me tezina ipak opterecuje.

Divim se ljudima koji umeju da prevazidju svoju debljinu, i zive bez kompleksa ako vec nisu u stanju da smrsaju.
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Vidim da si se "uplusila" i sad je pravo vreme da se zaustaviš. Nije strašan plus, ali dan po dan, desi se kao kod mene. Nemoj molim te da se zezneš kao ja. Mislim da ćeš to rešiti za nekoliko dana, ne verujem da su ta 2kg stigla da se zalepe :009:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Bas sam se prepoznala u tvojim recima!
    I sada mi je tako.
    Htela bih da pitam nesto, prvo tebe, pa i ostale prijatelje koji vide pitanje, mozda da otvorimo novu temu.
    Ipak, dodjite do mog dnevnika!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Neno, za sve smo tu! :009: Ne znam šta je, ali ovde smo da o svačemu pričamo... :)
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Potpisujem!!!!
  • mirnisan
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od mirnisan » pre 15 godine

nikad nismo svjesne koliko unesemo hrane dok brljamo.to su loše navike kojih se teško mogu osloboditi. jednom sam vodila dnevnik i upisivala baš sve što pojedem.na kraju dana imalo se dosta toga sabrati. :bas_tuzan:
    ima još jedan problem a to je hrana koja ostane iza rucka. sve mi nešto žao baciti,a svjesna sam da ce završiti na isti nacin. :x
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Pa, postupi kao ja: kad prinesem nesto ustima mimo obroka, kazem sebi, pa ne moram ni ja da budem kanta za dzubre, pa lepo saspem u kantu, dok se ne predomislim... :D
Odgovori 9033 postova