Evo konačno kod mene
-1kg, dakle napredak tj gubitak.....Srećna sam! Sada sam 65 kg teška! Izgleda da se i ja dopadam Gdinu Mršaviću i da su simpatije obostrane (u poverenju, mislim da su mu sasvim ozbiljne namere i da me ne shvata kao tamo neku..Juhu).
Iskreno, moja trenutna kilaža meni sasvim dobro stoji i nije uopšte neophodno da idem dalje, jedino bi bilo pametno da sada počnem stvarno da vežbam i da ovu količinu mesa oko svojih kostiju učinim kvalitetnijim, čvršćim i lepšim...Međutim, ja idem dalje bez obzira...Ja zaista želim da sprovedem 91+91 dan i to mi je i želja i cilj i namera...Ne garantujem da neću brljati, ali nije ni ovo sveto pismo, bitan je valjda kontinuitet.
Evo jelovnika za prethodna dva dana i planirani za danas:
28.Dec - UH dan - 52/91
D: Brusnice
U: Jabuka
R: 4 Tonus hleba sa ajvarom
U: Čokolada – 100gr
V: Integralna kifla sa ajvarom i par kiselih krastavčića
V’: 2 Munchmallow-aOva čokolada u sred dana je došla tako što sam dobila neku spec.čokoladu, a bila sam u strašnoj frci i stresu na poslu i odlučila sam da je pojedem kad je već UH dan, a da večera bude slana..Međutim ipak je došao i onaj Munchmallow kasnije uveče…29.Dec - V dan - 53/91
D: Brusnice
U: Brusnice, suve smokve
R: Brusnice, suve smokve
V: Šampinjoni na žaru
V’: Voćni sok u vidu dve loze, malo sasvim kikirikija (Gud Dijet bez soli)
30.Dec - P dan - 54/92
D: Brusnice, 3 suve smokve
R: Kiseli kupus s mesom, 2 tonusa, šolja supe b.t.
V: Meso iz kupusa ako ostane, a ako ne onda malo piletineZa sutra, 31.Dec, planiram S dan sa graškom i alkoholom uveče...Napomena: ovaj V dan juče mi je daleko više prijao i odgovarao nego one mandarine/banane/jabuke varijante, posle kojih bi obično imala maltene zatvor i maltene veću kilažu nego pre V dana...Juče na V dan sam uspela konačno da prevaziđem onu uobičajenu glad koju imam u prvoj polovini V dana – jer je bila subota i kao prvo duže sam spavala, a onda sam zujala po gradu i obavljala razne stvari (inače sam obično bila na poslu i mislila o hrani).. Brusnice i smokve su mi odlične, a kikiriki sam uzela reda radi uveče jer sam dugo bila budna...