Jel to starija zavrsava osnovnu dogodine? Ihaj, tebi ne treba nikakve dodatne aktivnosti sa troje dece

Da nije ove situacije, i ja bih umesto baste imala samo travnjak...ali avaj, htedoh deci da pokazem kako je to goLem posao, zasaditi, ordzavati, negovati biljcice. Mislis da sam ih nesto naucila

Eno one jurcaju po kuci ili po ulici dok ja u basti cupkam i zalivam... I to mi je samo pokazna vezba za buduceg kucnog ljubimca...No no.. Rekoh, kuce i mace tek kada mi pokazete da umete da se brinete svaki dan o jednom zivom bicu

(mislim se u sebi, bice to za koju godinu

), i ovo sa bastom mi je sada odlican argument za odlaganje kucnog ljubimca. Da se razumemo, imamo mi vec kucu koja je stara (13 godina) i jedva se krece, i komsijske macke nam svrate ponekad, ali one zele jos neku kucu i naravno macu.
Sto se iste vaspitacice tice, ja znam da su one prepoznale prezime i brze bolje ti ga namestile u svoju grupu. Insajderska informacija (sestra mi je direktorica vrtica) neeemoj slucajno pomisliti da je sve to slucajno. Znaju one dobro ko im od dece dolazi, da ne verujes svako to dete vec ima "pedigre" za sobom (ciji si, odakle si, kakav si - osnovno

).
Svidja se i meni to kuvanje za dan unapred, to je prakticno kad znas da sutra dan neces imati vremena a bas ti se jede ono sto se dugo kuva, tipa gulas ili tako nesto...
Idemo samo hrabro, samo dalje, samo napred!