Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 15 godine

Evo ga, konačno... O, kakva nebuloza, 1. januara sam imala sve znakove pms-a i čak je i krenulo u tragovima... da bi se opet sinoć sve isto ponovilo i da bih danas regularno dobila... čak su i grudi reagovale oba puta isto. A usput mi se smirila i upala, izgleda da i nju hormoni dodatno izazivaju. Težina mi se slatko išetala ovih dana... 31. decembra je bila 50,5, pa 2. januara 54,1... pa je 6. januara spala na 50,5... pa danas 51,8... Očekujem da se u naredna dva dana konačno pokaže realno stanje, ali totalno sam opuštena... ovo nije ništa u odnosu na ranije Nove godine i Božiće, kad sam obavezno dodavala minimum tri-četiri kila u ovom periodu. Jeste se jelo malo više, ali bez prežderavanja... a sve vreme sam sedela ili ležala, tako da sam zapravo mnogo dobro prošla. Sve u svemu, zadovoljna sam. :)

D: limun
    R: bareno povrće, jogurt
    V: sarma, salata, malčice crnog hleba

...i mali ubrlj, repete večere :)
    Poslednja izmena od dudank u 09 Jan 2010, 14:43, izmenjeno 1 put ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Nema sta, usla si u predmenopauzu .. ne bi bilo zgoreg da ti to i doktor potvrdi, a imas na netu mnogo tekstova na temu ..

Ti bar imas dobro objasnjenje za svoje turbulencije u tezini :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Eh, što nisam malo boljeg zdravlja pa da tresnem još jedno dete... kažu da treći porođaj podmlađuje. :) Zapravo sam uvek i želela tri deteta, ali me je omela ta komplikacija od pre osam godina. No, šta mi je - tu mi je... :) Odoh da potražim još malo informacija...
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

I ja sam uvek zelela troje dece, pa sam i rodila :) Secam se to, kad sam u 32. ostala trudna, pa sam se mislila sta da radim (a dvojica sinova vec bili deckici, 12 i 9 god) glavna misao mi je bila - zasto da se kajem kad budem imala 40 i neku ... eee, sto nisam rodila ono dete ... (srecom pa nikad nisam imala komplikacije u trudnoci, jer bih verovatno drugacije razmisljala)

A da li podmladjuje - ne znam! Pogledaj kako Las izgleda a ima jedno dete :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mislila sam na to da podmlađuje u smislu hormona... ne u smislu izgleda. :D Da ulepšava izgled, ne sumnjam da bi se žene grabile da rode po šestoro minimum... :16: Iskreno, ne vidim da su mi porođaji nešto doprineli izgledu, da se ne lažemo... :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Sinoć mali ubrlj... ništa od prave dijete dok se po kući još vrzmaju sarme.

Danas će verovatno opet biti ubrlj... izlazak na ime godišnjice braka, samo na piće, ali čisto sumnjam da neću zaglaviti s picom na parče. Dakle, bolje da ne pišem planirani jelovnik... samo ću dati izveštaj. :)

Edit*: Odložili smo izlazak, ništa od pice... do idućeg vikenda. :evil:

R: parče mesa, 2 kriške hleba s lanom
    U: pivo... :)
    V: malo sarme, malo hlepca, čaša mlekca...
    Poslednja izmena od dudank u 10 Jan 2010, 01:23, izmenjeno 1 put ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

U: pivo... :)

hehehehe

Mislila sam na to da podmlađuje u smislu hormona... ne u smislu izgleda.

Ma jok, bre .. evo, moja sestra nije radjala a jos uvek ima mecu sa 50 godina .. a kod mene hormoni prestali da se igraju sa 48 .. ili si mislila da bi do osvezenja doslo ako bi se dete rodilo u 45-oj? To je moguce .. ali treba imati i zivce za dete u tim godinama :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

BeogradjankaONLINE napisao:ili si mislila da bi do osvezenja doslo ako bi se dete rodilo u 45-oj? To je moguce .. ali treba imati i zivce za dete u tim godinama :)

Hohoho, pa ja ću biti srećna ako sa 45 budem išla bez štapa... :D Bolje da ne eksperimentišem... :)
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Hohoho, pa ja ću biti srećna ako sa 45 budem išla bez štapa...

Eto pravog vremena za bebu. Uz pomoć štapa i vaspitanje bi bilo mnogo jetnostavnije :-P
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pa jes', možeš da ih biješ, a možeš i da ih dohvataš i vraćaš kukom od štapa, kao ovce... :)

Ove nedelje nemam neki pametan rezime, samo mogu da prijavim da vaga danas kaže 51,3. Nisam se prejedala, ali nisam ni brojala kalorije i nijedan dan nisam se stvarno odmorila od jela, tako da je ovo vrlo realan i očekivan ishod. Zadovoljna sam što nije više, a taman sam se fino svega zasitila i mogu - nadam se - od danas da krenem ponovo sa malo strožim režimom. :)

Kad uporedim s prošlom godinom, u svakom slučaju je mnogo bolje... prošle zime sam u ovom periodu nabila 4 kila, sad samo dva, i imam skoro 13 kila manje nego prošlog januara. :)

R: malo predjela i pečenja - bez hleba
    V: jogurt, 2 kriške hleba, mali komad mesa, salata

Ispao je ubrlj za ručak, skroz sam bila smela s uma da moram malo da odem na jedan dečji rođendan, ali sam se provukla nekako...
    Poslednja izmena od dudank u 10 Jan 2010, 22:12, izmenjeno 1 put ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Odlicno si pregurala praznike.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

I ja sam se danas merila... Imamo istu kilazu u gram... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Djekna
    Početnik
    Početnik

od Djekna » pre 15 godine

Bravo Dudo, rezultati su ti super :)

moje djete mladje već par dana imalo problema sa veselom pa se sjetilo da sam pričala o nekoj super čorbi sa foruma,
    kuhali smo tvoju Bugarsku tarator čorbicu, super je pomogla već poslije par sati.
    Citiram po izlasku iz wc "Prsti joj se pozlatili kad ovako nešto dobro napisa"
    u njegovo ime Dudo HVALA :009:
    Čovjek može smršti 10kg, zašto ne?Ali šta ako izgubi upravo ta kila u kojima su njegova genijalnost,
    ljubav k bliskima  i iskrenost?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

lasata napisao:I ja sam se danas merila... Imamo istu kilazu u gram... :D

Samo što ja imam sigurno jedno 10 cm visine manjka... :D

Djekna napisao:kuhali smo tvoju Bugarsku tarator čorbicu, super je pomogla već poslije par sati.

Drago mi je što je pomogla. :) Ali da znaš što ume da iznenadi na plaži... :)

Inače, gde god jedem nešto novo, uvek pokušam od konobara i kuvara da otmem recept.... neki put i na kvarno. :evil:
  • Doramar
    Početnik
    Početnik

od Doramar » pre 15 godine

dudice, sve najbolje u novoj godini i svaka cast za lepo pregurane praznike :009:
Odgovori 9033 postova