Moravka, naravno....Ovi su obroci OK, samo sam ih dodala više nego što mi je praksa već mesecima....ali dobro....sredićemo mi to......
Dionne, volim da imam mnogo tih obročića, onda nikad nisam gladna, i kad dođe vreme nekom glavnom obroku...npr ručku onda slobodno može da bude skroman obrok jer nisam nikad puno gladna, npr gro obroka bude salata a ono glavno jelo bude u sasvim maloj količini....Nego sam eto sada dodala extra obrok, ovih dana,....ali kao što rekoh gore, regulisaću tu neki sistem......I opet je OK ovako, dok god mi je 80% hrane skoncentrisano na vreme do 16-17H a posle samo manje.....Npr kad sam bila na UN, na Vitaminskom danu bih bila silno gladna prvu polovinu dana, i već na poslu do 17h bih pojela 80-90% hrane za taj dan, a posle bi mi bilo potpuno svejedno da li ću uopšte nešto pojesti....
Danas sam već imala 4 obroka na poslu, a zato sam sad potpuno sita....To nešto što ću još pojesti večeras može slobodno da bude skromno....
Sviđala ti se definicija ili ne, bez ličnog trenera nema ličnog treninga, pa ti kako hoćeš....
Magi, vidi kako ti ide, prati situaciju pa vidi da li ima potrebe da nešto menjaš.....
Maggie, ti me nisi ništa pitala!
Somborka draga, sve je to u redu, ali uvedi neka pravila...Npr slatkiši max jednom u 4 dana ili tako nešto..prepiši to iz UN....drugačije se izgubi kontrola...Meni nije problem i kad bih svaki dan uzela po neki mali slatkiš, recimo i da bih i tako održavala liniju, ali veći je problem što bi se ponovo pojavila navučenost na slatkiše pa bi se oni podrazumevali...Dakle, iako nisi na dijeti, kao što ja nisam, moraš da uvedeš sebi pravila....Npr hleb najviše toliko i toliko na dan, slatkiši jednom u x dana, skrob max toliko, itd....nema sosova, kremova, pavlake, dodataka, puno salate, .....
Danas beše lepa hrana...
23. Juli ’13 – 79. dan – Bela skvo ne odustaje od breskvo...
1. Banana, 2 male breskve
2. Kiselo mleko sa zezalicama, parče hleba
3. 2 male breskve, 3 šljive
4. Šnicla, pečene paprike (opet one iz zamrzivača dobre, mesnate, savršene), salata KP, BEZ HLEBA
5. Planirano kasnije: riblja čorba i eventualno salata, pivo ##Lični trener donosi riblju čorbu koju obožavam svim srcem i dušom....Evo, jedoh svega lepog danas i biće ukupno 5 obroka.....što me čini zadovoljnom....hehe.
Hvala na pažnji!
P.S. I da se pohvalim, vežbama sam uspela malo da ,,popravim,, leđa, u planu su dalja poboljšanja....