od Debeliccka » pre 12 godine
14. Juli ’13 – 70. dan – Roštilj
1. Banana
2. Jogurt sa zezalicama i ubačenim isečenim krastavcem, parče hleba (zezalice: so, biber, susam, lan, kari)*
3. Roštilj - bilo svega po malo (ćevapi, kobasica, krmenadla, džigerica) odličan, salata KP
4. Pasta sa povrćem i sirom
5. Javlja mi se da ovde već mogu komotno da upišem Pivo (jednu veliku limenku Tuborga) kao HA i Vitamin B
*obično dodam i cimet ali ne kada ubacujem krastavac
Gladnjikava jesam, pms....
Marayya, dobro veče!
Hvala Dionne!
Maggie Kaye, potencijalno dobro nije tako trenutne prirode.....To su neki zapleti čiji se raspleti očekuju tek kasnije....možda za mesec – dva a nije nemoguće ni da potraju duže....i do kraja godine.....Mislim rasplešće se svakako, evo već mesecima me ,,mori,, ali ne može odmah, po prirodi stvari....daj Bože da može sve odmah da se završi...
Somborka, hvala što pitaš, generalno sam ipak bolje....Ova godina će me ili uništiti ili će biti moja! Živi bili pa videli! Pukovnik il pokojnik!
Mama je eto operisana pa smo i to pregrmeli, sada ostaje da budem pozitivna i da računam da se ništa neće zakomplikovati.
Osim toga, još sam jednu stvar skinula sa vrata koja mi je bila i opterećenje i veliki trošak i trajala je boga mi dugo...
Imam još jedan crni oblak koji se nadvio već mesecima ali i njega se nadam da oteram i da vidim veliko sunce ili bar neko do umereno oblačno - sunčano stanje.....to ima veze sa onim dobrim što se desilo u petak...ovo što ti pitaš Maggie...
Preostalo ću valjda gurati i eliminisati bar nešto ....pojedine stvari su trajnog karaktera, ali se nadam da ću bar one koje mogu da budu prolazne uspeti da eliminišem...
Inače ništa zanimljivo za priču...roštilj je bio odlično spremljen, baš baš....sve su se kockice poklopile, i dobro meso i dobar ,,pekač,, (osoba koja peče, prim.aut), i dobro društvo i lepo vreme i dobro mesto....Jedino ne popih pivo jer nije bilo hladno...verovatno ću kasnije večeras.....(dobro će doći uz tablete za prevenciju extra bolnog ms-a koji samo što nije stigao, kako da ne)..
Eto tako...
5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...