Samo mi pricajte, odoh ja da vam ne smetam.
Zeleno povrce jedem ali nazalost samo u salati. Moji klali pilad ovih dana tako da sam naredni mjesec osudjen na piletinu.
@Milance:
Ovo sto pricas, djelim se slazem sa tim, a dijelom i ne. Naravno da je van pameti da neko podnese tuzbu za razvod braka zato sto mu se partner udebljao 30 kila, ali mislim da ima pravo da bude i te kako nezadovoljan, pa ako hoces i da mu/joj to "nabija" na nos. Zamisli da se jedan partner toliko ulijeni da pocne da se kupa 1 mjesecno, pere zube 1 sedmicno, ne mijenja ves po 10 dana.....pa ko bi to trpio?
dudank napisao:Što se tiče ovog drugog, za mene je gojaznost, između ostalog, karakterna osobina, pa je to što sam se ja ugojila posle toliko i toliko godina braka u rangu toga da sam, recimo, počela da se drogiram. Svako ima puno pravo da se razvede od žene koja se drogira. Gojenje nije značilo samo promenu mog tela već i promenu mog karaktera, jer sam očigledno postala neodgovorna prema sebi, a i prema porodici, jer nisam mogla da ispratim sve aktivnosti. Da sam napisala da ne želim da živim sa osobom koja se ne kupa ili nikad ne menja gaće ili se opija, možda bi poenta bila jasnija.
Ovo i mene pomalo zabrinjava. Imam osjecaj da cu nosti taj zig dok sam ziv. Kao sto za bivseg narkomana nikada ne mozes biti siguran da li se trajno skinuo sa droge, tako mi se cini da ce i za mene uvijek govoriti: "ovo je onaj sto se udebljao 50 kila i smrsao". Dobro, ne moze se droga porediti sa debljinom, ali kad covjek dozvoli sebi da se toliko usvinji to govori nesto i o njegovom karakteru.