Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • mahdi
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od mahdi » pre 12 godine

heej,
    samo da te pozdravim, nova sam, ali sam pratila tvoj dnevnik i tvoje postove u drugim dnevnicima prije nego sam se registrirala... Sviđa mi se tvoje razmisljanje i svaka ti cast na skinutim kilicma,a jos vise na tome sto si uspjela odrzati :headbang:
    nadam se da ćemo se druziti ubuduce
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

Jaco, hvala ti, ti mi uvek divne postove pišeš...pa se onda postidim posle toga kada provedem neki preterano hedonistički dan...kao npr danas.. 8)
    Hvala ti na komplimentima, uvek sam srećna kad se družimo i uživam u tvom društvu.... :009:
    Ti si u stvari na boljem putu nego ja...tvoja je ishrana zaista zdrava sa redovnim različitim povrćem...ja zaista improvizujem i ovo isto istije je već zrelo za zabranu pisanja na forumu...
    Očekujem dopis iz Forumske Uprave sa Vetom na pisanje jelovnika jer su dosadni, sve istiji i sve neraznovrsniji....Da ne pričam o propagiranju alkohola i UH večere....Magi samo što me nije tužila i zatražila odštetu za neminus....hehe...
    Znaš one Zlatne maline ili kako se zovu one nagrade za najgore filmove ili za najgore obučene poznate ličnosti....ja ću dobiti nagradu za najgore jelovnike.....Najjelovnik za izbegavanje! :wink: :pivo:

Mahdi, hvala ti. :) Drago mi je što si nam se pridružila, i to tako trijufalno, sa tim impozantnim minusom. Samo napred u održavanje tj u redovni život bez dijete, moguće je....Pratićemo se i savetovati i kritikovati i šta god zatreba....vidiš kako su se mnogi od nas vezali za ovaj Forum što valjda znači da to sve ima smisla i koristi i da prija.....Žao mi je što neki odustanu i prosto nestanu sa Foruma u jako kratkom vremenu, ali se nadam da oni i tamo negde nastavljaju sa svojom borbom samo ih možda mrzi da piskaraju po forumu ili ih možda nerviramo sa komentarima...

Danas beše dan kakav beše....Ne pokušavam da nađem opravdanje nego želim da kažem da je ponajviše rezultat umora i haosa.....Večeras razmišljam kako i šta...vučem se umorna...shvatim da mi je mrsko i salatu da isečem a kamoli nešto drugo...Mislila da odem na jedno mesto na ćevape...pa shvatim da mi se ne da...i eto rešenja u vidu slatkiša....dospeh na tu porciju sladoleda sa đakonijama...dobro baš dobro večerah (posle svih hedonizama iz obroka br 2..).....
    Na Dan borca ja ispadoh kapitulant....pred umorom i ljubavlju prema sladoledu... :oops: :wink:

4. Juli ’13 – 60. dan – Na Dan Borca - HiperkCal kao da ne postoji sutra
    1. Banana i 3 male breskve
    2. Pita sa zeljem 250 gr, salata PPLjP (paprika, paradajz, ljuta paprika)
    3. Kiselo mleko sa zezalicama, 3 tonusa
    4. Sladoled (solidna porcija solidnog sladoleda, malo je reći solidna....)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:mahalo: :009: draga nasa Mršaaaa!
  • Magi
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Magi » pre 12 godine

Draga moja, dobro da sam pronašla krivca nebi li sebe, bar malo, opravdala :D Tačno znam kako se ti hraniš, jelovnici nisu idealni, ali kao da si ušla u idealu sa svojim metabolizmom...I uvek se osećaš da si lagana...Ma šta pojela...Uživaj draga! :009: Baš ste me oraspoložile juče ti i Jaca :009:
  • mahdi
    Početnik
    Početnik

od mahdi » pre 12 godine

ah taj sladoled, tko bi mu odolio po ovoj vrucini :D

ja sam neki dan, kad mi je bio UH uzela kilu sladoleda i iz kutije jela, haha, jedva sam se zaustavila negdje na pola 8)
    sva sreća pa nisam inače neki ljubitelj slatkog i u 95% slučajeva sam na UH dan i za večeru jela slano...
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala devojke što ste svratile.
    Magi, uvek sam se osećala lagano dok nisam ovih dana poremetila ritam...prvo onih par dana puta, a onda juče onaj extra UH dan (UH kao vrsta hrane i UH kao uzdah)...uh ah eh.....kuku......

Ovih dana naglašen apetit može da se kaže ipak.....Danas..ne tako glupo....ručak je bio lagan, večera je bila mala....ja sam se juče nakljukala sa UH da sam sada kao tenk tenkić tenkićević......neka faza debela....

5. Juli ’13 – 61. dan – Rezolucija: želim da POKUŠAM da jedem raznovrsnije#
    1. Banana i 3 male breskve
    2. Kiselo mleko sa zezalicama, 3 tonusa &
    3. Dinstane tikvice sa dodatkom jajeta, blitva, salata KPLjP
    4. Mlada boranija (olovka), piletina - mala porcija
    5. HA: belo vino (volem da pijucnem tu i tamo, baš....) – ovo planiram večeras....

& hleb samo za obrok br 2.
    # obratiti pažnju na ,,želim da pokušam,, ..kako samo neobavezujuće... dakle, mogu da kažem da sam pokušala (što čini rezoluciju postignutom) a ako ne uspem u pokušaju, pa šta.... to nije ni bila rezolucija....Sve u svemu, vrlo kukavički i *urvinjski doneti ovako jednu odluku....... uh šta izgovorih na forumu.....

Odoh sad da polako HA......
    Doviđenja!
    :009: :mahalo:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

od Alisa_GG » pre 12 godine

Pa u pravu si, tako se i kaze bitno je pokusati pa sta bude :D
  • Maggie Kaye
    Početnik
    Početnik

od Maggie Kaye » pre 12 godine

Mršice, mogle smo se i vidjeti u Višegradu, u dan smo se mimoišle! :) Jesi li dolazila turistički ili nekome u posjetu? Ja sam bila na koncertu Van Gogha, bilo je... uh!

:009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Bila sam tamo zbog Andricgrada pre svega, to sam odavno planirala, i eto zelja se ostvarila tj okolnosti mog komplikovanog zivota su dozvolile. A posto tamo imam i neke ljude, i njih sam videla i posetila. A zaista, bilo bi lepo da smo se videle tamo.

Inace sinoc sam brljucnula neko meze kojim sam bila okruzena...Bila sam beskrajno umorna i nemocna, valjda nakon celonedeljne migrene a i vecera je stvarno bila minijaturna sto je bila greska...

Danas je novi dan

6. Juli '13 - 62.dan najdosadnijeg jelovnika
    1. 2 male banane
    2. Bonzita coko
    3. Breskva
    4. Satarash / gulash sta god sa sv.mesom, sargarepom, krompirom u tragovima, boranijom, salata KPLjP
    5. Mala kruska i 3 kruskice
    6. 3 male kasike pavlake, 2 parceta neke kao sunke...

To bi bilo to...
    Poslednja izmena od Debeliccka u 07 Jul 2013, 20:14, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

• alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 12 godine

Moj dobar drugar... jdan fenomanalan i jako zanimljiv lik... najobrazovaniji čovek kojeg znam (a koji je pri tom jednostavan i neprepoznatljiv dok malo ne zagrebeš)... inače veeeeliki obožavalac filma, živi u Francuskoj i prilikom skorašnje posete roditeljima bio je na istom mestu - oduševljen.
    Meni je on uvek kompetentan i najbolji savtnik šta obavezno treba posetiti...
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

Kustu za predsednika, Debeliccku za manekenku! :D :D
  • Dionne
    Početnik
    Početnik

od Dionne » pre 12 godine

Nije najdosadniji, a sargarepa, boranija, kruskice... :)
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:009: :009: :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Život je kao serija, španska, turska, kakva god (ne gledam ni jednu).....
    U serijama uvek moraju da postoje novi zapleti da bi se gledaočeva pažnja zadržala što takođe vodi i višoj ceni reklamiranja...Tako i naš život, stalno nosi nove zaplete i probleme, da nam slučajno ne bi postalo dosadno.....
    Meni iskreno nije godinama bilo dosadno i taaaaaaakoooooo želim a mi bude dosadno pa da ne znam šta ću sa sobom u slobodno vreme....mislim da imam slobodno vreme u kojem će mi biti dosadno.....

Noć (subota na nedelju) sam provela u Urgentnom centru...ovog puta sa tatom......koji je juče ujutro iz nepoznatih razloga ustao baš natečen....Otišao je u dom zdravlja gde su mu dali nešto...ali se stanje nije baš popravilo....Ja sam kod njih otišla juče sredinom dana...Sinoć se stanje pogoršalo i otišli smo u Urgentni centar gde smo dočekali zoru...... Primao je terapije i terapije i terapije ...ali nije bilo bolje, možda samo malim delom.......
    Nadam se da će sve te terapije da deluju i da se stanje neće pogoršati opet......Ja sam došla svojoj kući tako da nisam tamo da pratim situaciju....

Kako smo krenuli za Urgentni sinoć....valjda nakon što sam se nasekirala, tako mi se stomak naduo da su mi inače široke pantalone bile tesne i mislila sam da imam bar 2 kg kamenja u stomaku......To je trajalo bar 2-3 sata, dok sam jurcala po Urg.centru da bi malo prestalo sa 2 Rupuruta, ali se kasnije nastavilo kao bol želuca....Onda sam popila onu tableticu sode bikarbone...koju mi dade lični trener .....

Nije bilo reklama u ovoj seriji.....sama akcija......za sve pare.....
    Želim neki zabavni ili kulturno-umetnički program!
    Dosadio mi je ovaj medicinski, egzistencijalno-poslovni-neizvesni, sentiš sekiratorski, akcioni triler i to......
    Želim zabavni program , želim ona nekadašnja intermezza sa puno lepe muzike i pejsaža, ptičicama, šumom, i lepim slikama....
    Neću akciju.
    Želim da se dosađujem.

Niste me ništa pitali ali ja eto malo iskoristih svojih 5 minuta da malo kukam (opet)...

Jelovnik je posledica plana da se posti danas.
    Riba je trebala da bude sveža i neka druga, ali je zbog gore opisanih okolnosti izvađena iz zamrzivača (fileti), pržena u ulju i sve to po redu......

7. Juli ’13 – 63. dan – PSUHV dan
    1. Banana
    2. Oslić malo, krompir salata, pirinač sa karijem, malo parče hleba, salata KP
    3. Dve plave bonžite
    4. Sok ananas šatro pravi i bez šećera, odvratan (uz kafu)

5. Ako baš budem gladna pre nego što zaspim, poješću breskvu npr....ali najverovatnije ništa...
    Slika

• marrayya
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od marrayya » pre 12 godine

Debeliccka, valjda treba vremena da sve te terapije pocnu da deluju :neznalica:

Sto se tice tvojih bolova, i meni je danas bilo isto tako, i jos uvek je. Popicu neki caj... :009:
    https://www.TickerFactory.com/weight-loss/wznF5dQ/]
    Slika
Odgovori 3271 post