od Debeliccka » pre 12 godine
Dionne, moramo ponekad i da lažuckamo....nikome ne škodi a može mnogo da pomogne, ponekad u tim nekim situacijama......
Somborka, zavidim ti što su ti dostupni svi ti proizvodi....Kažeš to za jelovnike...jelovnici su mi dosadni, dosadna sam i ja.....uglavnom mi je svejedno šta ću da jedem (samo da ne bude nešto ,,glupo,, kako ja to volim da zovem – beskorisna hrana koja nije zdrava, ne zadovoljava čula a goji....) dakle uglavnom svejedno s tim što jednom u nekoliko dana imam neku posebnu želju pa tada kupim nešto planski ili idem na desert varijantu ili tako nešto...Meni ovi brojni obroci baš odgovaraju i sada sam se, tj odavno, potpuno navikla i ne znam kako bih prešla na neki drugi režim....
Inače, jutros po osećaju i profilu stomaka osetih da je bezbedno da proverim stanje na ,,vazi,,....Recimo 58 iako je nešto niže (možda 57.5)......Sigurno je ovih dana bilo tu par nekih novih killograma u vidu vode ili ko zna čega (sala, vazduha, magle, ne znam)....posle onog kalorijskog praznika....nego sam se malo vratila u kolotečinu.....Videću ovih dana na čemu ću se zadržati, na 58 ili opet na 57 pa sa tim u skladu da ,,uradim,, ticker....
Večeras mi propadoše neki planovi pa pojedoh ovu glupu kiflu..nema veze kalorijski ili u tom nekom smislu....ionako se ja tim ne opterećujem nego ne volim nikako da jedem te sunđer bele kifle niti mi prijaju i obavezno dobijem kiselinu ili neki drugi vid otpora organizma...
3. Juli ’13 – 59. dan – Uglavnom još istije, samo malo gluplje nego inače....
1. Banana
2. 3-4 male breskve
3. Kiselo mleko sa zezalicama, 50 gr integralnog hleba
4. Salata KP sa LjP (po jedan K i P), mladi sir, 3 tonusa – 15h
5. Čokoladna bonžita
6. Jogurt sa zezalicama, kifla* - 22.30h
7. Sok pola limuna** (čist sok, bez dodatka vode)
*Glupa večera u vidu jogurta i kifle, splet okolnosti...glupa bela kifla sa susamom, pokušala sam da odvojim bar sredinu da ne jedem..užasno ne volim takve kifle....Posle me malo uhvatila kiselina...
**Osećam se kao da će grlo da me zaboli pa sam malopre eksirala ovo pola limuna kao prevenciju (obično mi to pomogne, tačnije, obično pojedem ceo limun onako na brzinu, ali sam ovog puta iscedila pola)....trebala sam ceo limun...ali ostavih drugu polovinu za onu jutarnju toplu limunadu.....
Eto tako...
5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...