Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 15 godine

BeogradjankaONLINE napisao:I to je sve? Pa gde je chorba? Snicla? :)

Zaboravila da upišem. :D Editovala sam krajnje pošteno, sa sve pivom. Jedino nisam napisala da su ražnjići bili s kajmakom, ne moram baš onim krupnim slovima da navodim narod na greh. :D

E, ovako, pošto je nedelja i vreme za moj nedeljni bilans. Da podsetim, prethodne nedelje sam TEŠKO brljala i nabacila 1,4 kg... a ove nedelje sam pratila regularni cikcak sistem (5 dijetalnih dana i 2 planska brljanja) i imam kilo manje nego prošle nedelje, a 0,4 više nego na tikeru, što je zasad savršeno. Raspored kalorija bio je ovaj (sve pišem zaokrugljeno, ne mogu da računam u sitna crevca):

1200
    1300
    1400
    1400
    3000, možda i više :oops: - ali bez hleba
    oko 1800 (za taj dan piše "šnicla", ali sam uz nju dodala i parče pečenja)
    1600

Prosečno - malo manje od 1700 dnevno.
    Rezime: skinula nabačen kilogram, zaljučak: sistem još radi. :D

U međuvremenu mi je crk'o neki čvorak u kompjuteru i sad koristim laptop s nemogućom tastaturom. :x Upisaću jelovnik kad nahvatam majstora jer pojma nemam ni kad danas jedem ni šta jedem.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Pa zasto ne ucackas tastaturu od kompa u lap-top? :?
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Onaj gajtan je na "bocu", a ovde su sve USB ulazi (a nemam kablove za premošćenje). Ma popraviće se to do sutra, nego što nedeljom uveče moram da šaljem u glavnu firmu sve što uradim u toku nedelje... a sve osta u mom kompjuteru. Večeras ću moći samo da im mahnem, u nadi da neće da mi odbiju od honorara. :D

Majstora sam nahvatala (slobodan tek večeras :( ), dakle kreće jelovnik:

D: limun
    R: izmena: malo krekera i pivo :(

Edit*: Mnogo velika frka s compom. :(
  • Ruzica
    Amater
    Amater

od Ruzica » pre 15 godine

Ja to imala u cetvrtak i petak u firmi, isto problem s kompijuterom ali ja bila kriva, prekinula sam aktualizaciju Windousa pa dobro naljutio :cry: zatim radi ali svakako ga moraju dobro ocistiti... cekam da se momci iz servisa pojave pocetkom sedmice, drzim palce da nije strasno :D
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Valjda ce uspeti da ti spase radove?! E, bash mi je zao .. ma i moj klima, nikako da ga sredi dete.
    Poslednja izmena od BeogradjankaONLINE u 13 Dec 2009, 23:42, izmenjeno 1 put ukupno.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma ja sam konj... ne snimam backup, a desi mi se da u compu imam prevode u vrednosti od više hiljada evra. :cry: Plus godine rada na nekim drugim stvarima... Kaže majstor da MISLI da će uspeti da spase sve to, ali dok ne vidim crno na belo... sva sam neurotična.

A s jelom ubrljah samo tako... ne zato što sam jela, nego što ne mogu da jedem od panike. :cry:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

E zato je imam lepi mali, pa jos crveni eksterni hard disk i na njemu drzim sve prevode knjiga... Nevolja nikada ne spava... :cry:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Lass... nema opravdanja za moj kretenizam. Tri računara u kući, a ja sve što prevedem i uradim držim u jednom jedinom, pri tome živimo sve četvoro od toga... šta reći. :cry: Ma običan USB od 4 GB vrši posao, to su sve Wordovi dokumenti koji ne zauzimaju prostora, ali treba se setiti pa snimiti :zid: , a ja pravim backup jednom u dve godine. Srećom, javio malopre momak da mi je spasao to glavno... kaže da sad mogu mirno da spavam. Ali izgladovah ja danas. :D

Edit* Vidim da sam sinoć upala u današnji dan, pa moram u istom postu. Spasoše mi sve najbitnije, samo što je u compu sve toliko pocrkalo da mora da se kupi novi... eto meni radosti i troška.

Juče sam jela bukvalno s nogu... svratila je drugarica da me smiri, pošto zna kakav sam paničar kad je u pitanju posao, pa sam s njom uzela malo krekera i piva... i posle toga nekoliko čvaraka i komadić sira reda radi, koliko da unesem bar neke kalorije... inače sam mirno mogla da ne jedem ceo dan, eto kako se kod mene manifestuje nervoza. Nisam ni danas mnogo bolja, sad se nerviram zato što treba naručiti kompjuter, čekati da stigne, izgubiti dan-dva na instaliranje potrebnih programa i fina podešavanja... sve su to poveliki finansijski gubici. A uvek me tako nešto trefi pred Novu godinu, čudo jedno.

Jelovnik danas... ne zna se, upisaću.

D: limun
    R: čorbica od povrća, sir, salata od rotkve i kiselog mleka
    U: salata od rotkve i kis. mleka
    V: pasulj s kobasicom

(Ukupno oko 1300 kcal.)

U međuvremenu naručih lep HP comp. :) Mogu sama sebi da ga stavim pod jelku. :D
    Poslednja izmena od dudank u 15 Dec 2009, 03:01, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Kod mene postoje dve vrste nervoze, nervoza zbog brige i nervoza iz besa .. u prvoj ne jedem, u drugoj jedem :)

Spasoše mi sve najbitnije, samo što je u compu sve toliko pocrkalo da mora da se kupi novi... eto meni radosti i troška.

A zamisli da je crkao komp i da ti nisu spasili podatke .. ovako mozes da kazes "sreca u nesreci" :)
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Misha79 » pre 15 godine

Sreća, nego šta je pa kud ćeš lepše-novi kompać- :013: - bićeš sebi samoj baka-Mraza :D
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

BeogradjankaONLINE napisao:A zamisli da je crkao komp i da ti nisu spasili podatke ..

Mrd' se s mesta... :16: Pa crkla bih i ja s njime. U proseku za četiri dana rada zaradim za više nego pristojan kompjuter... a ovo je bilo ne znam ni ja koliko nesnimljenih dana... nedelja... meseci... :)

Misha79 napisao:bićeš sebi samoj baka-Mraza :D

Iskreno, Mishkule, danas se više osećam kao IRVAS. Od juče sam birala comp, danas udavila ljude telefonom ispitujući šta ko ima na lageru, na kraju unela podatke i ponosno kliknula... pogrešno dugme. :x Jednom rečju, naručila sam drugi comp i to sam tek malopre otkrila kad sam htela da se pohvalim sinu. Ista cena, isti proizvođać, ista klasa, čak bolja hercaža, ali lošiji procesor. Sad se dvoumim da li sutra da zovem ili da se prepustim sudbini... neki put takvi glupi potezi možda su posledica intuicije, ko zna... to se ja tešim. :D

A tešim se (ili proslavljam) i salatom od rotkve sve vreme, neću se iznenaditi ako mi sutra pukne staklo na vagi. :010:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Procesor je vrlo bitan tako da bih ja ispravila omasku... Moj lap-top ima dva procesora... 8)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Zato se i tešim unapred, za slučaj da ne mogu da ispravim narudžbinu. :bas_tuzan: Lepo sam pazila da uzmem dual-core... i kliknula taj sa običnim. Ali u najgorem slučaju mogu da ga uvalim sledeće godine sinu za faks, da ne bi vukao svoj comp po kojekakvim stanovima, a ja da uzmem bolji. 8)

E, evo u čemu je razlika... ja sam htela ovaj koji ima Intel Celeron Dual-Core E1500 Home Edition (2.20GHz, FSB 800MHz, 512KB L2), a kliknula sam sa Intel Celeron E3200 (2.4GHz, 1MB L2, 800MHz FSB). Ovaj drugi je brži... ali dual-core je dual-core... samo što to sve nema veze s mojim održavanjem kilograma, pa bolje da ne razvlačim dalje o procesorima. :010:
  • Ruzica
    Amater
    Amater

od Ruzica » pre 15 godine

Dudo postoji jos jedan sistem hard diska da u komijuteru imas dva.. kazu kao ogledalo, sve sto radis atomatski se zapisuje na oba diska, a kazu da je mala verovatnoca da ce otici oba najednom... :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ruška, ja sam i imala dva naporedna harda... :cry: Jedan je otišao skroz, jedan delimično. Verovatnoća jedan prema milijardu da crknu oba, i crkla su oba. A i inače se kod mene dešavaju samo čudesni slučajevi... pre neku godinu sam imala samoubilački čin Windowsa, za koji su u Majkrosoftu u Bg rekli da je teorijski nemoguć i da onome ko je to izveo treba dati medalju... :D
Odgovori 9033 postova