Dudo, nisam baš lenjguza, tačno.
Još nešto, još kad sam počela UN, 5.Nov.2012, od prvog dana sam imala neuporedivo više energije nego pre...iako sam bila tek na početku skidanja tone kilograma....
Ta tona kilograma koja me je bila okupirala manje više na godinu – godinu i po....me je bila potpuno ubila u pojam pa je valjda došlo i do neke depresije tela....sve mi je bilo teško i nisam imala energiju ni za šta...Sad mi ništa nije teško..(osim što mrzim kućne poslove i odlažem ih do krajnjih granica, osim kad odem kod svojih pa njihovu kuću sredim jer znam da oni ne mogu)...ništa mi nije teško i neki od mojih dana su pravi maraton...ni T od teretane, ni V od vežbanja najčešće ali zato stignem na 4 kraja Beograda (a to je poduhvat) odradim celo radno vreme na poslu gde opet trčkaram iako radim u kancelariji, ostavim malo mesta i za hedonizam....živim u zgradi bez lifta, živim bez kola....trči leti stigni tamo i ovamo, uradim ovo uradim ono.....ali zaista mogu, osim što me bole leđa od vucaranja uvek nečega tamo i ovamo....
Hrana jeste umerena ali sasvim sasvim dovoljna i baš ničega se ne odričem kao što se vidi iz jelovnika....a da sam organizovanija samo bih jela zdravije i laganije a ne teže nikako....Zato uvek kažem, ključ je u slatkišima i u nekoj kontinuiranoj kontroli i smislu....Kad bih sada jela slatkiše svaki dan kao što sam to radila neko vreme, to bi automatski značilo udvostručavanje kalorijskog unosa svaki dan, u odnosu na ovaj postojeći....naravno da bih se gojila i da bih bila samo još gladnija....pa bih se opet gojila...
Naravno da 57 ne stoji loše, ni 58 nije loše, ni 59, ni 60 ...a kamoli 57.....
Samo, šta je interesantno, ja tek polako i postepeno postajem svesna svoje mršavosti, i tek počinjem da uviđam koliko sam mršava........ne mogu da opišem taj osećaj.....mislim to koliko sam svesna a koliko nesvesna...a rado bih, nego sada nemam vremena...napraviću jednog dana jedan traktat na tu temu...
Danas beše ovako:
27. Juni ’13 – 53.dan – Opet 57kg...
1. 2 male banane
2. Posan pasulj, 2 parčeta hleba, salata KP sa dodatkom LjP*
3. Svinjski file, blitva, salata KP, 2 parčeta hleba
4. ostaje otvoreno za možda nešto...objasniću kasnije*Salata KP (krastavac, paradajz) je trebala da bude zaljućena sa LjP (ljutom papričicom) ali nešto i nije bila ljuta....
Odoh noćas na jedan putić...krećem večeras kasno....vraćam se u subotu ili nedelju....nisam sigurna, zavisi.....
Šta ću tamo da jedem, na putevima hedonizma.....videćemo...tko šta zna, krhko je znanje.....
Obrok br.4 ostaje otvoren za slučaj konzumacije u putu....što može da bude kikiriki....eventualno hleb.....ili banana....Ili ću spavati pa neće biti ništa od toga.....
Pišem kad se vratim....dok mršavo pedu malo vidi puta (izvinjavam se na izrazu)!
Volim vas!