Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • jasminaw
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od jasminaw » pre 12 godine

Covjece 58 kg :013: :013: :013: Jaooooo da je meni tvojih debelih 62 :D

Ja jos uvijek ne znam sta je cik cakovanje? Tamo sam nekad kod Magi pitala al´mi niko ne odgovori...tako da sam jos uvijek plava i glupa :16:

Prosvjetli me :angel:

Ah da i ljubim ja tebe definitivno mrsavicu 8)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 12 godine

Jaco, to je način ishrane gde se broje kalorije i smenjuje se nizak i visok unos kalorija (npr. 2-3 dana niskokalorično se jede, dijetalno, pa jedan dan opušteno), sistem koji može da se uklopi u većinu dijeta i podstiče sagorevanje kalorija. Ja sam tako skinula poslednje kilograme, još neki od nas. :)

Uuups, Mršavićka, bila sam ubeđena da je ovo Jacin dnevnik. :16: Eto, taman i tebi da mahnem :mahac: .
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Ćao društvo!
    Maggie, možeš picu normalno za UH dan, ručak a i večera (ako odlučiš za picu umesto slatkog).. :013:
    Jaco, sad idem od tebe, mislim iz tvog dnevnika....pisala sam ti tamo... :009:
    Dudo, nije kome je namenjena nego kome je suđena (poseta) :wink:

Zelena salata ponovo redovan gost, nego nedostaje ona čuvena čorba od tikvica i mlevenog mesa....
    Danas:

10. Juni ’13 – 36.dan – I dalje 58....sad mi velika glava na ovom telu... :shock: :oops:
    1. Banana
    2. Jabuka
    3. Kriška hleba, 3 kockice mladog sira, 4 zalogaja zelene salate
    4. Nekoliko grisina.....
    5. Zelena salata, 3 kuvana jajeta, 1 kriška hleba
    6. Šolja jogurta sa zezalicama, kriška hleba

Vidimo se!
    :mahalo: :009:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

Mnogo mi nedostajes!
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • *Nina*
    Početnik
    Početnik

od *Nina* » pre 12 godine

Pročitala sam tvoj dnevnik i primetila da je kod tebe skidanje kg baš zabavno bilo.
    Super je što si tako pozitivna :wink:
    1.cilj - SA 96kg NA 87kg Misija uspela!
    Da,to sam ja...
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 12 godine

Ja opet moram da se zabrinem za ličnog trenera... je l' počeo da pije neke antidepresive zbog tvojih učestalih minusa? :)

Pametno se hraniš, skroz pameto... savršeno si shvatila poentu svega, a to je da nema odricanja ni od čega :) :009:
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

Mršavićka, da li si promenila komplet garderobu za sezonu proleće leto 2013-te? :D :D :D Šta kaže tvoja okolina?
  • Dionne
    Početnik
    Početnik

od Dionne » pre 12 godine

Debeliccka napisao:Ćao društvo!
    ....sad mi velika glava na ovom telu... :shock: :oops:

:16: :16: jao kako me nasmejes!!! i ono da si zelela 62, hehehe! :16:
    mogu samo da zamislim koliko je dobar osecaj biti vitalan i pokretan!
    :009: :009:
  • gana
    Početnik
    Početnik

od gana » pre 12 godine

:30: puna kuca gostiju a tebe nemaaaa :-P
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Bebe nedostaješ i ti meni, ali stvarno.....taman se vratiš pa opet nestaneš....ti si kao neki san....da li si uopšte stvarna.....Ej, ne znam koliko godina imaš? :?

Hvala Nina :)

Loptice, toliko je drugih tema da se njegovim problemom nisam ni bavila...Hvala u njegovo ime što podsećaš.....Rekla sam ti i pre, predao se....Kad bi bilo po njegovom on bi mene sada gojio da ne kažem tovio...ili bar nekako da se poradi na grudima....da se one vrate u pređašnje stanje..hehe..bilo bi šou....mogla bih da snimim CD..... 8)

Magi to sa garderobom je duža priča.....i sa tim komentarima okoline....zavisi koliko me dugo znaju...ako me poznaju godinama....onda nije šok, vratila sam se na svoju kilažu...ako me poznaju par godina...onda ovo jeste razlika....Pominjala sam već da me neke žene na poslu presreću komentarima da sam premršava, neki su oduševljeni...ovi stari se ne frapiraju jer me znaju od pre...kako ko...Mnogima je promakla ona moja faza ekstremne debljine tj nisu je shvatali kao tako strašnu kao što sam je ja shvatala jer kažu da sam to umela da nosim i da me nikad nisu doživljavali kao Onu Debelu....

Znaš, ja sam godinama bila ovako....Onda sam recimo 2004-5 otišla koji kg gore i to je u stvari sasvim dobro stajalo...63 npr ili tako nešto, kako kad...Tek sam 2011 počela da krećem ka ekstremu i u 2012 ga dostigla....
    Zato je i garderoba relativan problem...ja imam garderobu za mršavost...za debljinu je nisam imala....
    Sad sam se vratila stvarima od pre...
    Da li sam kupila nešto?
    Ništa. I slovima – NIŠTA.
    Ne stižem da dođem sebi ...možda tek u ove sitne sate....a ni pare mi se ne troše zbog nekih raznoraznih okolnosti ....mnogo toga ima čime se bavim i što me opterećuje pa na garderobu i ne pomišljam....
    Doduše ima dosta nekih lepih stvari za 62-63 koje su sada prevelike tako da mi je žao što ne mogu da ih nosim...

Dionne, osećaj je definitivno bolji. Pri tome, ne pričam o estetici nego upravo o toj vitalnosti i energičnosti. Takođe, osećaj nezadovoljstva svojim telom (zbog izgleda i viška kilograma) zaista stvara neku vrstu depresije a koja opet vodi manjku energije, snage i poletnosti...
    I pored sve strke i frke i hroničnog umora, zaista je lakše ovako.
    Inače, živa istina – od prvog dana UN, ali bukvalno prvog, sam se osećala NEUPOREDIVO bolje i energičnije...

Gana tu sam.....redovno se prijavljujem....Retko koji dan preskočim. Hvala ti što si svratila. :009:

Danas beše ovako:

11. Juni ’13 – 37.dan - GladovDan#
    1. Banana
    2. Zeljanica
    3. Banana
    4. Zelena salata, mladi sir, 2 parčeta hleba
    5. Zelena salata, tunjevina (u paradajz sosu), parče hleba &
    6. Čaša jogurta

# Ustala u 5.15 i naravno ceo dan manjkam energiju pa bih jela....pa sam jela pa jela...uselio se hleb i u ručak i večeru
    &Tunjevina u paradajzu, nije bilo one u salamuri. Parče hleba – 6 zrna (da ne kažem 6 čega u ofarbanom sivo braon hlebu koji glumi integralni i mekan je kao pamuk)....možda grešim dušu ali pre bih rekla da je 6 kžljhfč
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 12 godine

Peteset osam?!?!?! Ne mogu da vjerujeeeeem!!! :D Cestitam, ti si stvarno uspjela ono sto je svima cilj kad se ovde ukljuce.. da jedu zdravo, da ne budu gladne a da mrsaju :) :009:
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 12 godine

Hahahahhahah, pazi, sigurno bi dobro zaradila sa tim CDom :16:
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:) draga,tebi bas kilogrami idu ko od sale,da ne cuje zlo!Bravo za tebe!Nemoj samo da se osusis ko grancica :D meni su sve farke sada velike,pa vecinom nosim trenerke jer su mi taman,a kad dodje vreme idem u soping po nove stvari :skakutalo: i necu vise da kupujem tamne farke vec svetle.Gde god kupis te tamne,i da ih peres sto godina uvek ofarbaju butine,to nije normalno,farbaju ko lude. :x
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Nedo, tako nekako! Samo da ne ureknem!

Loptice, kakva je kriza, tražićemo alternativna zanimanja. Osnujemo Dijet Forum trupu i pevamo po kafanama, ima nas za svačije ukuse, punije, mršavije, okruglije, oblije, nema da omanemo.......pevanje ionako nije bitno... Javi ako si zainteresovana da se pridružiš a koliko se sećam ranijih postova – ti i ja zajedno imaćemo odličan prosek obima mislim ,,grudiju,, i svega...
    :pivo: :veseljak:

Somborka, ja bih volela da kilogrami ne idu dalje na dole ni slučajno nego da ostanu stabilni da ne odu na gore više nego što je dozvoljeno.
    Što se tiče tamnih farmerki, probaj ubuduće kad kupiš novu stvar tog tipa da je prvo potopiš u vodu sa sirćetom da stoji malo, posle naravno opereš i ispereš. Trebalo bi da to učvrsti boju i da više ,,ne leti,, što bi rekle babe.....

Bejah danas ponovo u spidu, poželeh i pojedoh HA večeru...odnosno UH večeru....završivši ovaj obrok i shvativši kako lepo isti leže i postigavši efekat HA, bejah zadovoljna ja, bar po ovom pitanju života.... 8) :neznalica:

12. Juni ’13 – 38.dan - HA večera
    1. Banana
    2. Banana
    3. Kiselo mleko sa zezalicama, 2 kriške onog hleba sa 6 klinaca
    4. Zelena salata (velika), batak i karabatak prilično bezvezan
    5. HA: palačinka nutela, plazma, višnje i Blah Blah vanila sladoledić njam njam

Doviđencija!
    Slika

• Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:007: dobra ideja,pokusacu to sledeci put i nadam se da ce upaliti jer ovo je stwarno uzas kad ih skinem kao da me neko prebio :bas_tuzan: Znaci un je kod tebe naprawila prawu stwar,tj.cim gubis tako lagano kg znaci da ti se popravio metabolizam.Ja ne mogu docekati lubenice :placljivko: skupe su sada trenutno.I jedva cekam da mi kajsija sazri,fina,socna,pa breskvica,e st6 imam lepu sortu,ima velik plod,a socna i slatka,jedva cekam da to sve stigne da malo predahnem od banana...Ljubim te!
Odgovori 3271 post