Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od Debeliccka » pre 12 godine

Pa dobro, jeste lep avatar kad sad bolje pogledam....možda i spremim jednog dana neku svoju sliku ili deo slike pa postavim to za avatar....
    Kompjuter je spašen.....virus očišćen a usput i sređeno sve ono što je ionako trebalo odavno da se sredi ali ja odlagala sto godina....Evo živ je, ne treba da se kupuje novi, ali i zdrav, ubrzao se (popravio mu se metabolizam), u boljoj je kondiciji....

27.Maj '13 - 22.dan svaštojednog režima bez režima
    D. Banana
    U. Jagode
    U. Banana
    R1. Mladi sir, zelena salata, 3 tonusa#
    R2. Kupus čorba (kupus+mlev.meso), 2 tonusa
    V. Šolja jogurta sa susamom, lanom, karijem

#Planirala sam da za R1 pojedem 5 tonusa ni manje ni više, jer sam imala nameru da mi bude jači obrok....ali nisam mogla pa sam pojela 3 a 2 ostavila za R2...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • moravka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od moravka » pre 12 godine

Kod tebe sve ubrzano....metabolizam, kompjuter..........Klopa je pod kontrolom, 59 jos uvek na tikeru.....sta reci! :neznalica:
    A crveno fatalno (zamalo za komp) :D
    Kako mama? Nadam se da je dobro!
    :009:
  • Kipece salce
    Početnik
    Početnik

od Kipece salce » pre 12 godine

Super ti ide :) sve najbolje posto je malo kasno da ti pozelim dobrodoslicu.Nisam uspela da procitam ceo dnevnik a zelela bih da te pitam,posto nisi imala veliki visak koliko ti vremena trebalo da stignes na zeljenu kilazu? Pozdrav!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Moravka, sve ubrzano, upravo tako....brzi tempo brzo sve...
    Mama dobro.Treba da je prebace sa kardiologije ponovo na onu hirurgiju da je, ako Bog da uspešno operišu....Međutim nikako evo da je prebace jer tamo nema mesta izgleda. (prethodno su joj oni nalazi sa koronografije bili zadovoljavajući, kao što sam i pisala ranije, pa je ova prof. sa kardio.javila onom lekaru, načelniku tamo...tako da je oni tamo očekuju čim oslobode krevet)...Sad joj je ovde jako dosadno naravno, silno vreme prolazi, ali šta da se radi...

Kipeće Salce Koje Će Uskoro Biti Istopljeno
    Imaš u mom tickeru info o mom tempu mršavljenja
    05.11.'12.-74kg, 06.12.-67kg, 02.02.'13-62kg, 25.3.-60kg, 6.5.-59kg
    5.Nov počela sa UN, negde 5.Feb počelo onih drugih 91 dan - UN održavanje. U prvih 3 meseca skinula 12 i došla na 62 i bila tu zadovoljna sasvim, ali u održavanju spontano otišlo još 3 - below target.
    Onu rekordnu kilažu sam mahom nabacila u posl.godinu dana (pre UN) inače sam pre bila OK. Bila sam godinama ovako kao sada, pa posle nekih 3-4 god možda 63 prosečno što je bilo ok ili do 65 max...to mi je sasvim dobro stajalo, ali sam onda od kraja 2011 do kraja 2012 nagurala na 72 pa čak i 74 poslednjih dana (doduše bila sam naduta i u pmsu kad sam počela sa UN i upisala tih rekordnih 74). Tokom tog perioda svašta se nešto izdešavalo, bila sam postala ovisnik o slatkišima, preskakala sam slane obroke i kad sam gladna mislila sam da mi je pao šećer umesto da jedem kao čovek, metabolizam mi se bio upropastio od preskakanja obroka, a kalorije gomilale od slatkiša...Trebalo je neko vreme da se presaberem i konačno krenem sa nečim, i odlučila sam se za UN..
    Pisala sam o svojoj filozofiji mnogo u mom dugačkom dnevniku....rezime - nisam se ponašala ni osećala kao da sam na dijeti nego sam UN tretirala kao redovnu ishranu....ponekad i brljuckala, pila alkohol, jela veliki slatkiš za UH večeru. Rezultat - kao što sam gore napisala. Posle UN ničeg nisam željna i nemam potrebu da nešto nadoknađujem, ništa mi nije nedostajalo tokom dijete....Jedino sam jela minimum minimuma mlečnih proizvoda tokom dijete, pa sad evo još uvek zadovoljavam taj manjak u organizmu...u ovom periodu skoro svaki dan jedem sir....to mi je zgodno uz salatu kao jedan od ručkova na poslu....

Izveštaj dana:
    Večeras sam odlučila da pojedem perverznu (čitaj slatku) večeru. U petak sam jela slatkiše, ovo je dakle 4.dan posle petka i procenila sam da je dobra prilika....
    Sasvim mi je lepo prijalo.
    Planirano, pojedeno.
    Osećaj grižnje savesti - odsutan.
    Osećaj krivnje - nepoznat, naprotiv.
    Sad sam mirna do sledeće prilike za planiranu perverziju..

28.Maj '13 - 23.dan - Dekadentna večera
    D. Banana
    U. Banana
    R1. Mladi sir, zelena salata, 3 tonusa
    R2. Kupus čorba (kupus+mlev.meso), 2 tonusa
    V. Palačinka sa nutelom i višnjama, mali sladoled (vanila sa malo čok.sirupa)

Odoh sad, mada sam tu.....imam dosta nekog posla da skuckam na računaru...
    :mahalo:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

Jedino sto uspedoh da procitam ovako glavoboleca je da je mama dobro i da si se castila pacalinkom.. Pacalinka je namerno jer zvuci mi bas pacalinkasto..:-) ljub ljub i za mamu i pacalinku:-)
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Bebe draga, ljub!
    Mama prebačena danas na hirurgiju..

Koliko ima (opravdanih) razloga za nervozu (osim ovoga sa mamom postoje i druga čudesa)..…apetit mi je čak i slab….
    Pojela sam dosta toga, mada …ne može se reći da imam apetit nego da sam dobijala takve inspiracije da jedem to što sam jela a da se nisam otimala.....

29.Maj '13 - 24.dan – MnogoJed (Tonus mi je srednje ime)…
    D. Banana mala
    U. Banana mala
    U. Jabuka
    R1. Zeljanica, zelena salata – 12h
    R2. 3 Tonusa – 17h
    V. Na teflonu prženo: 2 jajeta i mladi luk (zelena pera), šolja jogurta (sa susamom, lanom, karijem), 2 Tonusa – 19.45h

(šta će mi ovi Tonusi u večeri, Bog zna….ali eto nađoše se pod rukom…..no sve je to ok…..samo nek nemam želju za slatkišima…)
    Slika

• Kipece salce
    Početnik
    Početnik

od Kipece salce » pre 12 godine

Hvala na odgovoru! Bas me je to interesovalo posto kazu da se veliki broj kilograma gubi brze nego onaj manji sto ostane na kraju.Ja sam hvala bogu sa Unkom(kako je ja zovem) super zadovoljna i mislim da nista nebi moglo da me natera na neku drugu dijetu za ove vece kilograme.Zelja mi je da izdrzim do kraja da vidim rezultate.Kada bi bili rezultati kao prvog puta -21 kg bila bi zapanjeno sretna :-) ali i ako je vise ili manje opet dobro bar sam sigurna da ce se kilaza smanjiti.
  • gana
    Početnik
    Početnik

od gana » pre 12 godine

drago mi je zbog mame mico,joj ja kad sam nervozna sve sto mi padne pod ruku jela bi,dobra si,nedaj se :hi-fi:
  • moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 12 godine

:31: :009: Za tebe, za mamu...Da sve dobro prodje, da se mama vrati kuci zdravija nego sto je bila i da ti pronadjes mirniji i stabilniji zivot! :angel2:
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

You rock babe you rock! Mama ce biti super,komp je super, sriklice su tu.. I ja jos da se nacrtam tu sa svojom mrsavom guzicom,i de ces vecu lepotu i cudesa..ne moze,ne moze pa da svecom trazis..ah ah ah.. (samo da znas da sam se presavula preko stolice,tj naslona,naslonila zgob sake svoje na celo i setno uzdisem ah ah ah)..tako je drama queenasto..:-)ljubbbbbic milice trepavice
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • Maza
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Maza » pre 12 godine

CMOK za tebe i za mamu! :009: :009:
    Ne odustajem...
  • Dionne
    Početnik
    Početnik

od Dionne » pre 12 godine

Samo da posaljem mami i tebi jedan veliki virtuelni zagrljaj!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala društvo. Poljupci i vama! :009:

30.Maj '13 - 25.dan – Skoro ista hrana kao i uvek
    - Banana
    - Mala banana
    - 2 jabuke
    R. Meso, salata raznorazna (ručak u restoranu)
    V. Čorba (retka) od kupusa i mlevenog mesa, 2 tonusa
    Onako: 2 zalogaja mladog sira
    Kasnije: alkohol (dolazi gost i planiram da pijuckam, u stvari...počinjem za par minuta...)
    Slika

• IvaCha
    Amater
    Amater

od IvaCha » pre 12 godine

Vec par puta vidjam kod tebe corbu od mlevenog mesa. Kako je pravis?
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

Hahahahaahahaahahahhahahahahahahaha, kakva si..umirem od smeha.. Za komentar u somborkinom dnevniku...kravata,sto i stolica.. Da sam pored tebe sad bih te stisla da puknes..ljub ljub
    Jedva cekam da te vidim!jedvaaaaaa..
Odgovori 3271 post