Moravka, sve ubrzano, upravo tako....brzi tempo brzo sve...
Mama dobro.Treba da je prebace sa kardiologije ponovo na onu hirurgiju da je, ako Bog da uspešno operišu....Međutim nikako evo da je prebace jer tamo nema mesta izgleda. (prethodno su joj oni nalazi sa koronografije bili zadovoljavajući, kao što sam i pisala ranije, pa je ova prof. sa kardio.javila onom lekaru, načelniku tamo...tako da je oni tamo očekuju čim oslobode krevet)...Sad joj je ovde jako dosadno naravno, silno vreme prolazi, ali šta da se radi...
Kipeće Salce Koje Će Uskoro Biti Istopljeno Imaš u mom tickeru info o mom tempu mršavljenja
05.11.'12.-74kg, 06.12.-67kg, 02.02.'13-62kg, 25.3.-60kg, 6.5.-59kg
5.Nov počela sa UN, negde 5.Feb počelo onih drugih 91 dan - UN održavanje. U prvih 3 meseca skinula 12 i došla na 62 i bila tu zadovoljna sasvim, ali u održavanju spontano otišlo još 3 - below target.
Onu rekordnu kilažu sam mahom nabacila u posl.godinu dana (pre UN) inače sam pre bila OK. Bila sam godinama ovako kao sada, pa posle nekih 3-4 god možda 63 prosečno što je bilo ok ili do 65 max...to mi je sasvim dobro stajalo, ali sam onda od kraja 2011 do kraja 2012 nagurala na 72 pa čak i 74 poslednjih dana (doduše bila sam naduta i u pmsu kad sam počela sa UN i upisala tih rekordnih 74). Tokom tog perioda svašta se nešto izdešavalo, bila sam postala ovisnik o slatkišima, preskakala sam slane obroke i kad sam gladna mislila sam da mi je pao šećer umesto da jedem kao čovek, metabolizam mi se bio upropastio od preskakanja obroka, a kalorije gomilale od slatkiša...Trebalo je neko vreme da se presaberem i konačno krenem sa nečim, i odlučila sam se za UN..
Pisala sam o svojoj filozofiji mnogo u mom dugačkom dnevniku....rezime - nisam se ponašala ni osećala kao da sam na dijeti nego sam UN tretirala kao redovnu ishranu....ponekad i brljuckala, pila alkohol, jela veliki slatkiš za UH večeru. Rezultat - kao što sam gore napisala. Posle UN ničeg nisam željna i nemam potrebu da nešto nadoknađujem, ništa mi nije nedostajalo tokom dijete....Jedino sam jela minimum minimuma mlečnih proizvoda tokom dijete, pa sad evo još uvek zadovoljavam taj manjak u organizmu...u ovom periodu skoro svaki dan jedem sir....to mi je zgodno uz salatu kao jedan od ručkova na poslu....
Izveštaj dana:
Večeras sam odlučila da pojedem perverznu (čitaj slatku) večeru. U petak sam jela slatkiše, ovo je dakle 4.dan posle petka i procenila sam da je dobra prilika....
Sasvim mi je lepo prijalo.
Planirano, pojedeno.
Osećaj grižnje savesti - odsutan.
Osećaj krivnje - nepoznat, naprotiv.
Sad sam mirna do sledeće prilike za planiranu perverziju..
28.Maj '13 - 23.dan - Dekadentna večera
D. Banana
U. Banana
R1. Mladi sir, zelena salata, 3 tonusa
R2. Kupus čorba (kupus+mlev.meso), 2 tonusa
V. Palačinka sa nutelom i višnjama, mali sladoled (vanila sa malo čok.sirupa) Odoh sad, mada sam tu.....imam dosta nekog posla da skuckam na računaru...