Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • nadja@
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od nadja@ » pre 15 godine

stvarno mozes na modnu pistu jako mi je drago sto si resila problem i sto nas i dalje pratis iako si zavrsila dijetu,to pokazuje da si dobar covjek. :hi-fi:
    ohrabrila si me onim rijecima i hvala ti na tome,za koliko si skinula 20kg ako sam dobro ispratila i jesi li svo vrijeme na brojanje kalorija.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 15 godine

Pa tu smo da se bodrimo. :)

Nađice, ja sam imala sličan problem kao ti jer sam NIKAKAV karakter kad je jelo posredi, zato sam ti ono i napisala. Zato sam i rešila da se ne precenjujem i da krenem polako kao puž jer iako jesam skinula neke kilograme za prve dve i po godine, ipak je to bila stalna borba sa po 15-20 dana dijete pa opet udri po jelu, dok nisam sela i sabrala šta i koliko mogu i napravila sopstveni sistem, "sam svoj pokusni kunić". Mnogo pomaže ako iskreno baciš na papir šta ti predstavlja prepreku u dijeti, čega možeš da se odrekneš, čega ne možeš... lakše je mnogo kad se ne osećaš gladno i lišeno, a može i tako da se slabi.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

U pravu si Dudo ..

E, ali ti nisi ravna? Imas na netu, na sajtovima zenskog vesha (stranim), kako se uzimaju mere da bi odredila koja ti je velicina brusa.

A ja se spremam da kupim crveni vesh za NG .. odavno sam chitala da u nekim kulturama praktikuju da u NG udju sa crvenim vesom, na radost :D

S obzirom da sam jedva nalazila adekvatne bele bruseve, o crvenim nije bilo govora - dok nisam onomad svratila u TC Usce .. u NewYorker-u ima tushta & tma kich vesha u svim mogucim bojama (i velicinama), a tek crvenog ..
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Paaaa... po mojoj proceni sam jaka nula. :D Šalim se, zaista ne znam, možda deluje da imam nešto, ali nemam, ranije sam nosila jedinicu, daj bože da sam sad dvojka. E, danas mi kažu kako se mali brojevi "sad proizvode samo sa umecima" - paz' boga ti :x , pa ne žele sve žene da izgledaju kao Samanta Foks, ja to volim što više da upakujem da ne štrči. Gre'ota, bilo je divnih :cry: , u svim bojama, čak i šarenih, jedan je bio najnežnije roza s crnom čipkom... a sve italijanski... Pošla mi voda na usta.

Crveni imam (je l' se računa ako malo vuče na bordo?), hehe, da probamo, možda će da upali iako je malo veliki... :D Samo jedne godine sam za Novu godinu uradila nešto bajagi "za sreću"... i posle 9 dana upecala sadašnjeg muža, ne znam u šta se to računa, možda je i maler. :16:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Meni na onim slikama uopste ne izgleda da je jedinica, a ni dvojka .. :)

Proveri na nekom sajtu .. tvoje je samo da uzmes santimetar i premerish odredjena mesta .. a onda na datoj tabeli trazish velicinu ..

Sta li si to uradila? Shapni .. :D Ma, bre, gde ces veci maler od praznog kreveta :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Auh, to ću morati na pp... glupo mi da pišem ovde. :16:

E, našla sam kalkulator za "dajke" (kako to zove moje malo dete :D )... meri se ispod, preko, iznad, i meni dade 36D, šta god to značilo. Aha, nađoh, sad kaže da je trojka. Ali nema šanse, kod mene razlika između obima grudnog koša ispod grudi i preko samih grudi - svega 4,5 cm, pa to je mizerija.

U međuvremenu nikad nisam brže napravila i pojela ručak, a bio je toliko potresno dobar da sam se jedva zadržala na jednoj porciji. :cry: Ko voli iskender, nek se javi po recopis...
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Nego, nikako da prokomentarišem fotke. Dakle: ...wow!!!!Svaki dalji komentar je suvišan :24:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Eto, trojka :)

Pazi, cup D oznacava solidnu zapreminu .. bez obzira sto ti kazes da je 4.5 cm .. zapravo, sad mi je to chudno, otkud D? I moj cup je D .. a razlika u obimu 17-18 cm ..

http://en.wikipedia.org/wiki/Brassiere_measurement

Cekam "foru" na pp :)

Videh da za tvoj danasnji rucak koristis jagnjetinu, tako da, ne, hvala :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Imam ogroman grudni koš i na njemu dva mitesera, ako je u tome tajna. :D Obim ispod grudi (preko rebara) - 81 cm. A grudi 84,5, znači nije čak ni 4,5 nego 3,5 cm razlike... :cry:

Šta da kažem za jagu... :bas_tuzan: Bila je ukusna.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Dobro me podsetiste za taj crveni novogodisnji ves... Taman da obnovim kolekciju jerbo mi je sve poveliko... Sad cu da se bacim u trosak za neki lux crveni donji ves pa taman ga niko i ne video (a i nece :evil: )... Mozda da kupim onaj secerni za jednokratnu upotrebu u seksi shopu pa da se bar zasladim posle doceka... :16:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Doramar
    Početnik
    Početnik

od Doramar » pre 15 godine

hehe, bravo dudice, bas mi je drago sto si postigla svoj cilj :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

lasata napisao:Mozda da kupim onaj secerni za jednokratnu upotrebu u seksi shopu pa da se bar zasladim posle doceka... :16:

Ja ako nastavim ovako da krkam, za kaznu ću posle dočeka grickati jelku. :evil: Juče sam baš-baš preterala za ručak i večeru, jesu količinski bile klasične restoranske porcije, ali kalorije... uffffff. Pokušaću da sračunam i da upišem u jučerašnji dan, a danas idem s minimumom minimuma.

D: limun + limun
    R: bareno povrće, jogurt, dvopek
    U1: isto
    U2: dvopek, kupus salata
    V: 100 g jagnjetine, pola kiselog mleka, paradajz preliv
    Poslednja izmena od dudank u 01 Dec 2009, 22:44, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

I ja danas cistim organizam od rodjendanskih djakonija... Bas mi nije prijalo sve ovo kad sve saberem... :(
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Blago tebi, kod mene danas čak nema tog osećaja "nije mi prijalo". :cry:

A sad me čeka ovonedeljna golgota, tj. generalka kuće a onda proslava detetovog osamnaestog rođendana u sto sedamdeset pet etapa :cry: , to izgleda otprilike ovako:

sin: "Slaviću naknadno u subotu, ali u četvrtak ipak nek bude sve sređeno za slučaj da neko svrati. Kumovi mogu da dođu u sredu."
    kuma: "Ali nemoj da me pakuješ s babama."
    moja majka: "Ja hoću da dođem kad nikog nema."

Dođe mi da platim menadžera da mi sve organizuje. :crybaby:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

hahaha, sto mi je to poznato! Srecom pa se u BG u novije vreme rodjendani slave u kaficu, splavu, i sl .. slavljenik ponese pozamasnu kolicinu love i piju i igraju do zore .. pre toga drustvo svrati kod slavljenika u kucu da mu donesu poklone i da zajedno krenu na odrediste - i tu ja uskocim sa gibanicom, kiflicama, tortom .. simbolicno .. a za to vreme u dnevnoj sobi sedi rodbina koja je bila na veceri .. sve se zavrsi u jednom danu .. ali kad je dete bilo manje onda mi se proslava razvlacila dva dana, nekad i tri .. jedan dan za skolske drugove, drugi dan za familiju, treci dan za one koji nisu mogli da dodju prvog i drugog dana ..

I kod tebe generalka, ala smo vredne :)
Odgovori 9033 postova