26.Maj '13 - 21.dan – Dug dan, i nedeljom ustajanje rano..…
1. Banana
2. Banana
3. Jagode
4. Jagode
5: Riba sa roštilja, zelena salata, parče hleba
6. Čorba (kupus, mlev.meso), zelena salata, 2 tonusa, (kombinacija hit!)
HA: Pivo Napomena: bila sam prilično izložena i okružena lepim slatkišima juče, ali ništa od toga…Vraćanje na režim strogog NE dok ne dođe dan kada su planirani i dozvoljeni…jer sam primetila da su mi u prethodnih nedelju dana neosetno uleteli slatkiši par puta bez ikakvog plana…što može da uvede u navikavanje… Ona UH večera povremeno u redu….ali ne bi trebalo da se pojavljuju na sceni ostalim danima…
Sa slatkiša skinuta, na forum navučena….

Jutros izvršena provera i utvrđeno stanje:
59 kg! (jeste malo kolebljivo ka 60kg…..ali mi je bilo važno da utvrdim kako funkcioniše ,,stabilizacija,, posle onih par dana pojačanog jela….
Kad sam se jutros merila zaličih sebi na onu sebe iz prošlosti koja je godinama imala ovakvu kilažu i redovno je pratila i reagovala na svaku promenu…..
Videćemo kako će biti dalje…moguće je sve….od mršavosti do debljine….
Somborka, hvala ti! Pisaću ti kod tebe.
Mazo: znam za lonac, poznat mi je taj veliki prijatelj. Međutim nije to rešenje za moje probleme. Sama dužina kuvanja mi je najmanji problem (ionako volim jednostavna jela)…znaš nije samo kuvanje, treba sve to i da se pripremi, postoji faza pre lonca i posle lonca…Ja ustanem rano, odem na posao, a vreme provedeno kod kuće između dolaska kući i spavanja jer u proseku 3 sata ili tako nešto (nekad stignem u 8 h uveče kući, ali nekad 9 ili 10 ili 11 ….)…
Radim najčešće do 5, zatim posle posla jurim da završim druge obaveze…umorna sam hronično i fizički i u svakom drugom smislu, mnogo je nekih komplikacija, obaveza i problema, vikendom takođe….Ako stignem kući naveče i kasno je sigurno neću to malo vremena da provedem na pripremanje hrane, prosto ne mogu i ne želim (inače nisam ljubitelj)…imam jednostavno mnogo toga što me okupira, a iskreno, po malo ja volim i da sedim, pušim, pijem..ne volim baš da sve budno vreme koje imam provedem radeći nešto….Pa mi dođe lični trener ili ja idem kod njega, pa ovo pa ono….Dođem s posla, popijem kafu, treba se i istuširati i minimalno servisirati….samo da spakujem zelenu salatu za posao i operem osnovno suđe (od kafe, vode, jednostavne hrane) i prođe tu skoro svo raspoloživo vreme….Vikendom ništa bolje…..
Inače, nisam nikakav poseban ljubitelj hrane i gurman i hraniti se zdravo za mene ne znači odricanje od omiljenih stvari nego mi je samo ponekad komplikovano da se bavim tim…..da kupim nađem, pripremim za posao itd…Živim maltene pored pijace a nemam priliku da odem tamo tako često (radnim danima se zatvori dok ja stignem a vikendom ja nisam tu i obično jurim)….I tako, ali dobro…..rešavaće se nekako…samo da ima salate na stanju, da su zalihe salate namirene…..pa se može bilo šta pridodati…
Slađice samo napred, nastavi gde si stala!
IvaCha, Sany 91U vezi sa avatarom, hvala! Iskreno, u stvari sam tražila odavno nešto sasvim drugo ali mi ne polazi za rukom da pronađem…pa sam naletela na ovaj i uzela njega……jer nisam ništa drugo našla…..a crvene cipele su jedan od mojih zaštitnih znakova već nekih 15 godina….Mada… možda ipak pronađem ili sama napravim nešto što će mi više odgovarati da mi bude avatar….
Što se tiče vaših komentara, nemojte pogrešno da me shvatite, nisam prepotentna i to….ali nova ja i stara ja su jedno…….Ja sam se sada vratila staroj ja a ona privremena (recimo godinu dana) je bila tuđa ja koja nije pripadala tu i koja me je bila okupirala…..Tako da sam ja sad stara ja…..Zašto sve ovo pišem…pa eto da kažem da se tako osećam i tako to doživljavam...i da je ona privremena ja sa onom kilažom bila kao neki uljez i okupator…..a da sam se sad oslobodila te okupacije…
Inače, nesrećni avatar Crvene Cipele mi je mnogo problema napravio…te večeri kad sam se setila da potražim željeni avatar (što nisam uspela) i kad sam skinula ovaj sa interneta, takav virus mi je uleteo i napravio dar mar na računaru…..haos! I to baš sad kada mi je kompjuter baš potreban jer ovih dana moram da završim neke važne stvari…Ne da više neću tražiti te avatare po internetu..nego mi neće pasti na pamet…Očekujem jednog tipa da dođe i sredi to….u protivnom…problem veliki…