Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od alfa » pre 12 godine

Golubovi su krtog. Ja ih volim... od detinjstva kad ih je moj Laza hranio u dvorištu (naravno sa "interesom": jeli smo supu od golupčića... to je nešto jako lepo, ali ja sam licemer koji nikad nije prisustvovao činu ubistva i pravila sam se da to - ne znam).
    Dok sam imala igraonicu, lokal je bio na prvom spratu jedne stare zgrade sa svetlarnikom čudnog oblika. U tom svetlarniku su se nastanili golubovi, a meni su oba prozora od kuhinje gledala baš tu.
    Naravno da sam morala da otvaram prozor... I desilo se da su ušli.
    Da li možeš da zamisliš krtog i sranja koja su ostala po kuhinji i to onoj koja je pod sanitarnim nadzorom!
    Priznejem, nije mi palo na pamet da mislim na sreću...
    Al' se sećam da sam kupila mrežu i dok sam je kačila na prozor, "neko" je upao u lokal i iz njega ukrao telefon (moj omiljeni) i foto aparat!
    Ne bih da te plašim... al' meni ta silna govna nisu donela sreću... :(
  • moravka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od moravka » pre 12 godine

Kod tebe uvek nesto interesanto za citanje! :D Klopa je pod kontrolom, ali golubovi jos nisu izgleda! :16: Verujem da ces i to srediti! :D :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Alfa ne znam značenje reči krtog....ali šta god da je...razumela sam poentu...
    Inače sinoć sam sanjala i neki loš san, pa još došla kući i našla golublja gov** u spavaćoj sobi....

Moravka, dobro je ali vidiš nije dobro...brljanje samo tako...Inače sam danas bila loše volje...

21.Apr. - P dan - 78/91 - II - Dan kada sam zatekla golublja go*** u spavaćoj sobi
    D: mala banana
    U: mala banana
    R: pečena jaja, zelena salata, 2 mala parčeta raženog beskvasnog hleba, šolja supe
    BRLJ MEGA: banana, čokolada, sladoled (ne sve odjednom)***
    V: 1 parče hleba, 1 kiselo mleko

A za ovaj brlj...popodne mi se taaaakoooo jelo slatko....otimala sam se par sati kako sam znala...ali na kraju nije bilo te sile koja je mogla da me spreči...ma ništa na svetu....
    A sutra je UH dan....
    Započeću ga naduvena i sa ogromnim stomakom....i završiću ga UH večerom osim ako ne odlučim da uradim nešto pametnije.... a ima toliko boljih rešenja....
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Ella
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Ella » pre 12 godine

Bilo bi dobro da posle brlja nisi vecerala :) ili da je bilo bez hleba, ali bilo je kako je bilo i povratka nema gledamo danasji dan.
    Bez obzira sto je uh dan, ti povedi racuna pa pronadji nesto laganije i zdravije: voce, malo crne cokolade, projica i sl. od integral.brasna bez puno nezdravih i kcal-preliva.
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:mahalo: ajoj,kako se to desilo sa gov..čićima u :shock: sobi?
  • moravka
    Amater
    Amater

Imas ti veliku marzu, pa taj mega-brlj nece napraviti veliku stetu! Ako ti je to prijalo i oraspolozilo, onda neka si.....nek ide zivot! :)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Somborka, o čudnom događaju sam ispisala sve u tančine....
    Ella, ja ti projice nikad u životu ne jedem...Inače je malo peciva koje volim: kvalitetan hleb bez kvasca po mogućnosti, pita zeljanica (sa zeljem i sirom), pravi kuvani đevrek, pica jednom u mesec ili dva...palačinka.... Projice nikad skoro nisam jela...eventualno kada mi se nekako nametnu, inače ih u životu nisam kupila (a kamoli pravila...ne pravim ni ono što volim)...
    Ja sam odlučila da sprovedem normalan UH dan, bez obzira na juče, jer baš me briga...Ionako sam u ovih -2kg bonusu...a i sutra ide vitaminski pa svi ostali dani.... Ako mi je cilj i plan da se alarmiram na 2 kg max, od sutra je već alarmna reakcija u obliku vitaminskog dana pa onda na kraju kruga od 6 dana ide vodeni dan....
    A i imam druge brige.....
    Moravka....tako nekako valjda...
    Izmeriću se u četvrtak...kada sprovedem vitaminski i proteinski dan...pa da vidim gde su ostali slatkiši tj da li su ostali na meni....
    Tako da je ovo bio jedan redovan i sasvim običan UH dan:

22.Apr. - UH dan - 79/91 - II - Glavobolja jer sam ceo dan na promaji
    D: 1 banana
    U: 1 jabuka
    U: malo kikirikija
    U: 1 jabuka
    R: kuvani đevrek 1.5 kom
    V: palačinka sa nutelom i višnjama, red crne čokolade
    Piće večeras: 1 pivo

Vidimo se sutra
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Loptica90
    Amater
    Amater

od Loptica90 » pre 12 godine

I kod mene se non stop po prozoru šetaju golubovi, samo čekam kad će da mi uleti neki pa da prođem kao ti. Navlačimo zavese, ali kao da to nešto vredi :) A prozori su nam po ceo dan otvoreni...
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Loptice ne želim ti ovakvo iskustvo...Najgore je sto su golubovi strašno prljavi, puni buva, vaši i prašine...

Da se upišem jer posle necu stići...

23.Apr - V dan - 80/91 - II deo - svega na meniju
    3 banane (od cega 2 male), 4 manje jabuke, kikiriki neslani najmanje 100 gr, šolja povrtne supe, zelena salata sa grilovanim pečurkama, kasnije crno vino (od grožđa a to su vitamini sa alkoholnim vrenjem)

Vidimo se....
    Poslednja izmena od Debeliccka u 24 Apr 2013, 17:10, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

• Sany_91
    Početnik
    Početnik

od Sany_91 » pre 12 godine

hahahaha mrsavicka uvek me nasmejes svojim postovima.... a i sada sa ovim crnim vinom i objanjenem u zagradi :D odusevljavas me prosto :D
  • gana
    Početnik
    Početnik

od gana » pre 12 godine

citala sam za golubove al nikao da ti se javim,strasno,sta covek sve dozivi,aza vitamine od grozdja :16: ,imam jedno pitanjce najbolje kod tebe kuci da ga postavim neznam hoces li ga kod mene procitati :wink: ,ovako meni od petka novi krug p,s,uh,v e sad ja bi nekako da mi taj treci dan bude proteinski umesto uh pa me zanima sta ti mislis kako najbezbolnije te dane da ispreturam...hvala u napred ovo mi prvi put da menjam dane pa neznam sta i kako :30:
  • moravka
    Amater
    Amater

Svidja mi se ovaj tvoj V-dan, pogotovu ovi vitamini od provrelog grozdja :wink: ! Pod uslovom da malo slade! :D
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:shock: meni se cesto golubovi "zalepe" za prozor kada lete,pa ne vide prozor i bum u njega,posle goluba ostane samo otisak perija. :16: :17:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Pa eto...možda da vam svima preporučim da konzumirate grožđe u alkoholnom obliku....
    Ja sam, bogami, sinoć dosta popila...neću da vam kažem koliko tačno... 8) :010:

Gana, evo me zbog tvog pitanja...
    Od petka ti počinje PSUHV a ti bi da ti treći bude P....
    Pa ne znam baš...ja sam jednom zamenila P i S što mislim da nije ništa strašno..U ovom tvom slučaju ako bi UH došao umesto P to bi značilo da ćeš imati 2xUH u kratkom roku (UH iz prethodnog kruga)...pa će biti UH V UH...
    To mi se baš i ne dopada...
    A kako je tebi jako važno izgleda, da napraviš ovu premetačinu, trebalo bi da smislimo nešto...
    Možda da preskočiš taj UH tog trećeg dana a da umesto njega umetneš P a da nastaviš kao da je sve normalno....? Bilo bi P S P V, P S UH V ...
    Ili da uradiš ovo u tom krugu S UH P V...nemam pojma...(ovo mi pade na pamet da se ne bi dogodilo ono gore navedeno pa da dobiješ stari krug UH V, pa novi krug odmah UH (da UHa sa malim razmakom)...

Šta misliš? Možda onaj gornji predlog PSPV ....
    Slika

• moravka
    Amater
    Amater

Ja sam za PSPV.....mislim tako bih uradila! :)
Odgovori 3271 post