Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • bebe
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od bebe » pre 12 godine

Poljupcic draga... Nadam se da uzivas u faaaa... Alfa slazem se sa tobom..kombinacijom nekih osnova,nekih par pravila i svog organizma mozemo doci do nekog nacina ishrane koji odgovara svakom ponaosob.. Mozda posle svih ovih iskustava i svega napisemo svi knjigu..neku zajednicku..hahahahal
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Drage drugarice, hvala na poseti! :009:

Evo da i ja rezimiram prehrambene prilike ovog vikenda

13. April - S Dan - 70/91-II - Nominalno skrobni dan. Realno proteinski, takva situacija...
    D: banana*
    U: 2 tonusa - planski
    R: 2 pecena jajeta, zelena salata, parce hleba, povrtna supa
    U: olizana kasika posle manipulisanja pudingom
    V: 2 kuvana jajeta, 1 kasika pavlake, 3 kis.krastavcica
    HA: viski, nisam brojala, 3 jaffa keksa &

14. April - S Dan - 71/91-II – Sada stvarno skrobni dan
    D: banana
    R: đuveč (većinski pirinač), velika zelena salata %, 3 tonusa #
    U: pola šoljice kikirikija
    V: 2 ćevapa, pečurke na žaru, zelena salata @

Legenda:

*banana opet banana!!!, ali to je jedini doručak koji možeš da kupiš i pojedeš na ulici kad je takva situacija, a koji nije neophodno oprati….Neću da odlažem i preskačem obroke. Ovo je bio doručak u 12.30h

&jaffa keks = keksovi su moj najNEomiljeniji način uzimanja nedozvoljene hrane, brojnih i nepotrebnih kalorija, ali tako se dešava ponekad….

% ova zelena salata me stvarno spašava, obožavam je, jedem je u ogromnim količinama…kako slabo jedem zeleno i povrće uopšte bar mi ta salata prija…Prošle nedelje nisam bila baš najbolje obezbeđena salatom, ali zato sam juče ujutro, subota, uspela da na mom Bajloniju kupim veliku količinu tako da ću imati dosta za svaki dan…

#apsolutno svesna suvišnosti hleba uz skrobni ili proteinski ručak – ali neka za sada: i pored toga sam smršala, a ako nastane problem sa održavanjem, bar imam šta da izbacim…Možda tada prebacim 2 tonusa da budu doručak (posle voćnog doručka) a uz ručak ne budem uzimala tonus…Bilo je i dana kada sam uz večeru uzimala tonus ili dva i sve je još uvek u redu.

@koliko znam pečurke uz meso su pogrešan izbor….ali eto tako…..

Eto tako...
    sutra opet proteini...improvizacija ali lepa....zelena salata i tunjevina će biti za ručak...večera šta god...možda kiselo mleko...Izbacila sam mlečno evo već 5 meseci maltene...krajnje je vreme da uvodim..

Vidimo se...

EDIT:
    Šta se dešava sa ovom stranicom? Odjednom su počele da mi se otvaraju stranice sa džinovskim fontom, što ne podnosim...pa onda moram da idem na Refresh da se normalizuje....To se desilo otkako se pojavila ova reklama na svakoj stranici....Mrzim ogroman font! ( a i dalje je zoom 100%)..
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

Evo me..nedostajala si mi..nadam se da si dobro..ljub ljub ljub
    Sad procitah pa brze na PIAF hahaha.. Zasto ne pecurke i meso?
    Poslednja izmena od bebe u 15 Apr 2013, 22:32, izmenjeno 1 put ukupno.
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:mahalo: :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Ćao drugarice, nedostajete i vi meni...
    ...Moglo bi i mnogo mnogo bolje da bude, ....
    Pečurke i meso, ovako umorna i polumrtva ne mogu da se setim na koju je temu primedba koju sam čitala ne znam više gde, bila...ali bila je neka teorija....A da ne misliš da ja slepo sledim teorije samo ću ti reći da i ja kada to jedem imam osećaj da je suvišno...nekako kao meso i jaja, ili meso i meso....Nekako su mi pečurke same kao meso...Doduše bila je mala količina i jednog i drugog....a to što su mi ti ćevapi izgleda napravili problem to je druga priča..ali ne mogu sad da idem u te detalje.....
    Oporaviću se valjda...

Danas ovako

15. April - P Dan - 72/91-II – Poremećaj zbog jučerašnjih ćevapa
    D: banana
    U: malo kikirikija
    R: Salata: zelena + tunjevina + 2 paprike (pečene, pasterizovane), 3 tonusa, šolja blage povrtne supe
    V: malo svinjskog filea, neka varijanta ajvara, malo zelja, malo zelene salate

Vidimo se sutra. Sutra UH...
    Poslednja izmena od Debeliccka u 16 Apr 2013, 11:11, izmenjeno 2 puta ukupno.
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

Da to si u pravu,pecurke su onako mesnate i pod samim zubom su pravo sumsko vlaknasto meso.. Sutra imamo zajedno uh dan..ja se nadam jednoj povrtnoj bio pasteti,to sam jednom probala i odusevila sam se..pasteta namaz.videcemo..ljub ljub mila
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

16. April - UH Dan - 73/91-II – Posle UH dana se po pravilu osećam tako grešno da se bukvalno radujem Vitaminskom sutra...
    D: mala banana
    U: jabuka
    U: mala banana, malo kikirikija
    U: jabuka
    R: 5 tonusa, pečene paprike (kisele)
    V: palačinka nutela i višnje, mali sladoledić BlahBlah, red crne čokolade

Sutra stižu vitamini što jedva čekam, samo mrzim da teglim voće na posao....Trebao bi mi UN nosač....ne mogu više ovako da živim...
    Ovo vreme baš leti...već 73.dan održavanja.

Vidimo se!
    Slika

• divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 12 godine

Meni je proletelo ovo tvoje održavanje.Baš si ustnila.Kuku meni kad se setim moje panike prošle godine u ovo doba kad sam završavala svoje održavanje.Uf...
    Samo da ti kažem,bez obzira što kilo gore dole za godinu dana,kad te čitam ovde,osećam se uspešno,koliko god sam bezuspešna u mojih minus 2.
    Što sam ti napisala...da ti smanjim strahove od prestanka održavanja. :009:
    Ako ne promeniš život,možeš samo menjati dijete :) Mislim da si to uradila
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Patrik
    Početnik
    Početnik

od Patrik » pre 12 godine

Samo sam svratila da te pozdravim :mahalo: , toliko imam vremena...vidjacemo se sada, krecem punom parom :*
  • Ella
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Ella » pre 12 godine

Lepo tebi ide odrzavanje. Fino klopaš , malo vise uh ali dok ima efekta dobro je. Inače šampinjoni su neutralna hrana pase mogu kombinovati sa svim ostalim. Pratim te. Pozz
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Ella, svesna sam UH-a...ali i to je deo eksperimenta.... :)
    Ja recimo godinama skoro nisam ni jela hleb a sa UN sam ga uvela...i namerno ga ne izbacujem iako je sasvim suvišan uz P i S ručak...Ali to je zato što i na ovaj način održavam težinu (odnosno otišla sam ispod ,,target-a,,)...Međutim, bar ću imati šta da izbacim ako se pokaže da sutra posle UN-a na slobodnom režimu nastanu problemi sa održavanjem...
    Ovako mi metabolizam funkcioniše optimalno....i ako uspem da zadržim taj režim funkcionisanja ,,istog,, dobro je.....Ako ne, imaću adute za izbacivanje...
    Moj budući slobodni režim je otprilike zamišljen i isplaniran...tj način kako ću da jedem posle UN-a....videćemo...
    A što se tiče šampinjona, znam da su neutralni...zato ih i jedem...ali mislim da su suvišni sa mesom...tako se i osećam kada ih jedem sa mesom....jer same šampinjone doživljavam kao meso...

Patrik, konačno si došla! Dobrodošla nazad u klub! Drago mi je!

Ružo...da, vreme leti...
    I ja mislim da jesam promenila život.....Ne lažem kad kažem da ja sve vreme nemam nikakav osećaj dijete nego prosto neke ishrane koja mi ne predstavlja nikakav problem i zaista, zaista ničega nisam željna....Slatkiši jednom u 6 dana su mi sasvim dovoljni...planiram u budućnosti da probam da budu jednom nedeljno (posle UNa)...

Vidimo se drugarice!
    :009: :mahalo:
    Slika

• gana
    Početnik
    Početnik

od gana » pre 12 godine

za to sto rekla ruski svaka cat volela bi da isto to kazem za 6 meseci,nadam se da hocu :-P
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Gana nije šala...tako je...
    Nisam na dijeti...
    A što se tiče današnjeg dana..ja zaista volim vitaminski dan...

17. April - V Dan - 74/91-II – Prijatan dan što se tiče hrane, pogotovo posle UH perverzije...
    D: 2 jabuke
    U: 1 banana
    U: mala salata - crveni i zeleni kupus
    R: 1 banana
    U: kikiriki malo
    V: zelena salata po kojoj su nasečene grilovane pečurke, susam i seme lana kao i uvek u svakoj salati
    U: kikiriki malo
    HA: kasnije verovatno loza - kontra svih pravila i filozofije Vitaminskog dana....
    Slika

• Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:skakutalo: bravo,Mrso!Super t? Ide i super si dogurala,ijaoj kada cu ja na odrzavanje :005:
  • mama83
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od mama83 » pre 12 godine

ah kako ti zavidim ..ma sta te briga i da brljnes pomalo kad je odrzavanje..ja brljala svaki dan pa tek za 3 meseca krenulo debljanje :pivo:
Odgovori 3271 post