Drage drugarice, hvala na poseti!
Evo da i ja rezimiram prehrambene prilike ovog vikenda
13. April - S Dan - 70/91-II - Nominalno skrobni dan. Realno proteinski, takva situacija...
D: banana*
U: 2 tonusa - planski
R: 2 pecena jajeta, zelena salata, parce hleba, povrtna supa
U: olizana kasika posle manipulisanja pudingom
V: 2 kuvana jajeta, 1 kasika pavlake, 3 kis.krastavcica
HA: viski, nisam brojala, 3 jaffa keksa &
14. April - S Dan - 71/91-II – Sada stvarno skrobni dan
D: banana
R: đuveč (većinski pirinač), velika zelena salata %, 3 tonusa #
U: pola šoljice kikirikija
V: 2 ćevapa, pečurke na žaru, zelena salata @
Legenda: *banana opet banana!!!, ali to je jedini doručak koji možeš da kupiš i pojedeš na ulici kad je takva situacija, a koji nije neophodno oprati….Neću da odlažem i preskačem obroke. Ovo je bio doručak u 12.30h
&jaffa keks = keksovi su moj najNEomiljeniji način uzimanja nedozvoljene hrane, brojnih i nepotrebnih kalorija, ali tako se dešava ponekad….
% ova zelena salata me stvarno spašava, obožavam je, jedem je u ogromnim količinama…kako slabo jedem zeleno i povrće uopšte bar mi ta salata prija…Prošle nedelje nisam bila baš najbolje obezbeđena salatom, ali zato sam juče ujutro, subota, uspela da na mom Bajloniju kupim veliku količinu tako da ću imati dosta za svaki dan…
#apsolutno svesna suvišnosti hleba uz skrobni ili proteinski ručak – ali neka za sada: i pored toga sam smršala, a ako nastane problem sa održavanjem, bar imam šta da izbacim…Možda tada prebacim 2 tonusa da budu doručak (posle voćnog doručka) a uz ručak ne budem uzimala tonus…Bilo je i dana kada sam uz večeru uzimala tonus ili dva i sve je još uvek u redu.
@koliko znam pečurke uz meso su pogrešan izbor….ali eto tako…..
Eto tako...
sutra opet proteini...improvizacija ali lepa....zelena salata i tunjevina će biti za ručak...večera šta god...možda kiselo mleko...Izbacila sam mlečno evo već 5 meseci maltene...krajnje je vreme da uvodim..
Vidimo se...
EDIT:
Šta se dešava sa ovom stranicom? Odjednom su počele da mi se otvaraju stranice sa džinovskim fontom, što ne podnosim...pa onda moram da idem na Refresh da se normalizuje....To se desilo otkako se pojavila ova reklama na svakoj stranici....Mrzim ogroman font! ( a i dalje je zoom 100%)..