tako da mi je cilj da jos malo izgubim 3-4 kg i da se naravno konacno zategnem sto sam izbegavala do sada jer sam htela prvo da skinem tu silnu masnocu.???
ma šalim se najbolje je po ustajanju 30-60 minuta vežbanja zavisi od intenziteta jer intenzitet skraćuje vreme, nakon toga tuš, lagani odmor uz pripremu za posao ili pak nešto drugo i tu će proći sat vremena (a kod Vas ženskih možda i duže) nakon čega možete doručkovati ... to je što bi rekli idealno.

))
ali ne odustaje!!!
jos nemam nikakvih rezultata ali se nadam da nece izostati

saci napisao:30min orbitreka i onda lagano trbusni misici pa neka druga misicna grupa ali ne s velikim tezinama, jer mi nije cilj da dobijem masu nego da izgubim

Najpre zagrevanje, vezbice, rad na spravama, istezanje... Sve u svemu - lep osecaj. Jelovnik je uobicajen: dorucak musli sa jogurtom, uzina vocka, rucak krompir sa mesom, uzina vocka, vecera pirinac sa pecurkama (to je primer za jedan dan). Treba piti mnogo vode (2,5-3l), popiti kafu pola sata pre treninga. Ima fora kad se jede (koliko pre i posle treninga i sl.).

najproblematicniji deo mi je stomak
,a zelim da za 2 meseca sve to sredim???????Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.