[i][b][size=18]DORUCAK: svih 90 dana VOĆE. Jedu se po dva ista voća ili šaka suvog voća. (Ovaj obrok se eventualno može zameniti sa nutricionistički izbalansiranim zamenskim obrokom)[/size][/b][/i]
Anchica napisao:Meni treba savet oko vodenog dana. Drzala sam dijetu nekih 15 dana, ali sam onda na rodjendan zabrljala za veceruTo mi je bio skrobni dan, ali sam sutradan pocela od pocetka, od proteinskog kao sto su mi preporucili. Ali sad ne znam da li mi je vodeni dan za 2 nedelje, ili da pocnem da brojim ponovo, kao da pre rodjendana nisam ni drzala dijetu?
maja_r napisao:Evo da se i ja prikljucim grupi veseljak3 Pazljivo sam citala vasa iskustva i interesuje me o kakvim semenkama govorite. Inace meni je ovo drugi put kako sprovodim ovu dijetu. Prvi put je bilo pre nekih 4 godina i smrsala sam 19kg. Sada sam se porodila, kilogrami nikako da odu, pokusavala sve i svasta, pa rekohda se vratim starom proverenom receptu. Pozdrav za sve.
Anchica napisao:Pa po ovoj novoj racunici 28. dan mi je skrobni, ali mozda je bolje da vodeni bude i 31. ali da je posle vocnog. Sta mislite? neodlucan
dzasna09 napisao:U dijeti koju sam dobila pise da se umesto voca ujutru moze uzeti zamenski obrok... Intersuje me sta bi eventualno mogla da uzmem? neodlucan
DORUCAK: svih 90 dana VOĆE. Jedu se po dva ista voća ili šaka suvog voća. (Ovaj obrok se eventualno može zameniti sa nutricionistički izbalansiranim zamenskim obrokom)
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.