garava napisao:ja sad za uskrs stvarno nema sanse da ne jedem meso i jaja..mislim ne znam jednostavno ne mogu...
garava napisao:e sad pitanje za sve vas...meni bi tad bio vocni dan..mislila sam da u subotu mi bude vocni (preskocim uh dan) i jedem to za uskrs i onda od ponedeljka samo nastavim sa proteinskim..ili da i u ponedeljak odrzim vocni isto..sta mislite?
garava napisao:citala sam ovde po forumima da ova dijeta nije dobra za o grupu..to me je obeshrabrilo jer sam ja o grupa..molim vas razuverite me
AlanViBritannia napisao:Naime, problem je u tome sto kad idem posle podne, ja doruckujem kad ustanem [oko 8-9] i rucam pre skole [12-13].
Ali u skoli pojedem jednu vocku, obicno jabuku. Sad me zanima da li se to moze jako odraziti na dijetu, jer pise da uzine ne bi smele da postoje izmedju rucka i vecere u danima koji nije Vitaminski?
AlanViBritannia napisao:Takodje, za vitaminski dan, da li je dozvoljeno pravljenje supe? Cista supa od sargarepe i ostalog povrca [persun, celer i slicno], sa dodatkom vegete. Da li je to dozvoljeno? To sam jeo za veceru prosli put, pa ako nije dozvoljeno izbacicu.
pache napisao:Procitala sam da kada je meso ide oko 250gr, a pola od toga za veceru ( ja sam mozda uspela da pojedem oko 150gr, pa me zanima da li je to uredu ili bas moram svih 250gr?).
pache napisao:uce mi je bio S dan, nasla sam neki recept na forumu sa integralnim pirincem, pecurkama i kukuruzom, ali opet ne znam koliko kolicinski treba da se jede. Negde sam procitala da ide pun tanjir, i ja sam jedva pojela.
pache napisao:Danas jedem "picu" sa kecapom i paradajzom, ali nisam stavila pecurke jer ne znam da li sme( isto sam procitala da su one neutralne pa da mogu da se jedu tokom svih dana).
pache napisao:Da li su uzine
pache napisao:Ako prekinem dijetu kada dostignem zeljenu kilazu, da li ce mi se izgubljeni kilogrami vratiti ili ne?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.