sladjana984 napisao:Ja ponekad i izbacim nesto iz dijete, npr nisam imala integralni hleb i nisam ga ni jela, ponekad ne mogu da jedem salatu i kuvan krompir pa izbacim salatu... Da li je to problem???
sladjana984 napisao:a bih da smrsam jos 7 kg i nadam se da ako se nastavi ovakvim tempom gubitak kg da ce to biti do polovine maja. Recite mi da li mogu, kada postignem zeljenu kilazu, da prestanem sa dijetom i da predjem na odrzavanje iako je to pre navrsenih 3 meseca?
sladjana984 napisao:od kada drzim dijetu, desava mi se da dosta tecnosti izbacujem i mnogo sam vise zedna nego pre i cim popijem casu vode za pola sata idem u wc??? Da li je to normalno?
lea. napisao:da li su dozvoljeni pistaci (pistacija ) na vitaminski dan?
garava napisao:cao svima) ja sam nova ovde,sa dijetom sam pocela prvog aprila..i nameravam do kraja da idemjjer mi treba nekih 15 kg da smrsam..naravno rednovno treniram....e sad zanimaju me neka pitanja sta sme ,sta ne sme i td ...
1.cokoladno mleko i vocni jogurt?i kojim danima..
2.gibanica sa sirom ili pita(naravno jedno parce,dva)
3.lanene plocice integralne ili sa hlejdom,ili neke integralne grickalice..?
4.kokice
samo oko toga se bunim..i kojim danima to..negde sam procitala da je gibanica u priteisnkom danom sto mi nije bas logicno??
pozz svima
314pezos napisao:Ako su tih 7 kg što ti fali idealna težina biće dobro ako ih skineš do isteka dijete t.j. do steka 91-og dana, jer znaju poslednji kilogrami da budu vrlo zli jer oni idu najteže a i ako ih skineš možda i skineš dole 1-2 kg više i tu će sama dijeta napraviti prekid a zna da bude i pre idealne granice i slobodno nastavi do isteka dijete pa tek onda pređi na odrđavanje.
sladjana984 napisao:da li mogu za Uskrs da napravim jednodnevnu pauzu i da nastavim posle od ponedeljka, tj da krenem opet od prvog dana? Da li ce to usporiti moj metabolizam? Ne planiram da se prezderavam, nego bice tu jaja, pecenja i torta, a ja bih samo od svega po vrlo malocisto da ne uvredim mamu koja sprema
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.