Pa nema tu smrc, smrc... Cips, smoki, kornflejks... Sestra tvoja pita za Mc Donald... Drage moje damice, na dijeti ste... Nema mesta takvim pitanjima...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
ali seka nije napisala za meso i ostale stvari mc donaldsu nego samo za šejk (shake) koji se radi od mlijeka i sladoleda...i to kao vecera za uh dan...
Ma da, dobro... Ako tako gledas dozvoljeno je... Savet se odnosio na to da se klonimo Mc Donaldsa jer svi znamo kakva je hrana u njemu... Naravno, to je njen izbor...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Mene zanima koje vitamine uzimate tokom dijete? Jednom sam morala da prekinem zbog uzasnih vrtoglavica pa ne bih da mi se to ponovo desi. Sad pijem samo gvozdje. Sta jos?
imam jos pitanja...oprostite ako sam dosadna :S...dali smijem na UH dan jest fornete od pizze???ako neko nezna sta je to: malo tijesto u obliku trokutica skrozz malo sa zacinima koji imaju okus po pizzi???unaprijed hvala na odgovoru...
opet ja imam pitanje...nekako mi je navika popit bar jedan čaj od kamilice dnevno i ne mogu da ga pijem bez šećera, probala jesam, al ne ide...da li je pametnije da ga zasladim šećerom ili onim umjetnim iz kutijice koji piju stari ljudi...nezz kako se točno zove :S