Bar upola kao kod jedne male! svaka cast, divim ti se. Mozda si negde i napisala ali da te pitam-jel si uspela da skines toliko za ova 3 meseca ili ti je ovo drugi krug? Ja se bas plasim da kod mene nece biti tako uspesno i da ce mi za ovih 8kg trebati vecnost... Uhhh...

a problem mi se i ideite za hrana.Kaj nas seuste ja nema knigata pa toa sto ke mi tekne neznam dali smeam da jadam ... i moze sum dosadna so prasanava ama ufff... pozdrav do site na forumov
danas mi je drugi dan i za sada se osjecam ok nemam neku pretjeranu zelju za hranom mada me uveče hvata kriza jer sam navikla da jedem u 22h
al izdrzava se nadam se da ću izdrzati i ostale dane... Mene samo zanima to da li npr mogu da preskočim vocni dan ako mi taj dan pada mjeseceva mijena i to bas kad je mlad mjesec
i da umjesto voćnog dana mi bude vodeni dan, pa da posle nastavim sa proteinskim danom... da li cu tako upropastiti dijetu ili ce ipak biti kako treba:) unaprijed hvala 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.