Ja bih pobjegla glavom bez obzira pa da je ne znam kakva nagrada.
Ovo na Pinku deluje kao jako loša kopija, praktično smejurija. Pa poslušajte samo pesmu. 

Mene nervira sto se kod nas svaka emisija okrene na 'ciganluk' sto bi mi rekli. Sta im fali da naprave profesionalnu i ozbiljnu emisiju? Ah, da, ne bi imali toliko gledaoca.. 

), nego mi se čini da je ovo ne nula motivacije nego demotivacija. Oni koji budu ispadali iz emisije verovatno će da se osećaju razočaranima i demotivisanima, a dobar deo punačke publike sedeće i navijaće umesto da preuzme svoj život u svoje ruke. Uopšteno ova vrsta emisija kao da radi na tome da gledaoci NE uzmu svoj život u svoje ruke. Plus taj neshvatljiv voajerizam koji pomenu Neda.
A na sve to biće milion neumesnih javnih komentara na račun debljine učesnika, mogu da se kladim. Uopšte mi ovo ne deluje kao način da se propagira zdrav život, nego kao još jedna zabava za mase. Postoje i drugi načini da se osmisli takav program, ali da bude efikasniji i poučniji. Dobar motivacioni program treba da pomaže ljudima da menjaju navike, a ne da ih prikiva za kauč i stvara im iluzije ("e, i ja ću isto ovako da vežbam i smršam... samo sutra").

Ali me ipak zanima kako ce to da izgleda, pa cu da pogledam prvu epizodu.

Mohita napisao:Ja sam sa zadovoljstvom pratila, koliko sam stigla, original na TLC-u. Profesionalno svakako.Ovo na Pinku deluje kao jako loša kopija, praktično smejurija. Pa poslušajte samo pesmu.

dudank napisao:Vidiš kako te lepo motiviše da to veče provedeš ispred televizora umesto u šetnji ili nekoj drugoj aktivnosti.
A i ne obecavam da cu odgledati celu epizodu, imam fobiju od te televizijske kuce.

Kakvi su utisci? Ja sam skroz zaboravila da je veceras.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.