[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false Šta raditi ako i pored svih uputstava i FAQ-va ne ide... - Strana 2 - Dijeta.net
Izvinjavam se što sam pogrešno objasnila. Kada kliknem na taj link, zapravo se izlogujem, a pri ponovnom logovanju su svi kolačići boarda opet na broju.
Zanima me još nešto...zašto je obavezno unošenje lokacije u profil? Forum je stvarno super, ali mi se ne dopada ideja o tako malom stepenu privatnosti.
Kako da te savetujemo sta da koristis od namirnica ako ti npr. pisemo o nekom proizvodu odavde a ti zivis u Bosni ili u Parizu... Zasto mislis da bi neko zadirao u tvoju privatnost... Na lokaciju jos niko nije imao primedbi... Niko i nije trazio striktno, geografsku sirinu i duzinu ali priblizno, BiH, Srbija, CH itd. Ne vidim da je to neko zadiranje u privatnost...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Kako sad kad hocu da postavim link,ispisem neku rijec umjesto linka i da je markiram kao npr "izvor",.Kad posaljem post da mi pise taj "izvor "npr,a ne link onako da zjape ona plava slova preko cjelog posta... Valjda sam objasnila dobro
Imam i ja jedno pitanje. Kako da promijenim ime iz Palačinka u neko drugo. Ova Palačinka mi je bila fora, ali me sada ekstremno smeta i demotivira. Hvala.