Meni zapravo samo treba motivacija...SaraKalina napisao:Imala sam u maju 84kg. Nakon dijeta vise, danas imam 67kg. Nutricionisticke dijete su bile u pitanju. Sada ima problem psiholoske prirode. Izgurala sam fakultrt skoro do kraja, 2 ispita na domak diplome i prezasicenje i stala sam. Fali mi jos 5 kg do cilja i ne pomeram se sa te tacke par meseci. Fali mi, ne znam ni ja sta da bih uspela u tome. Moje dijete su se kretale u rasponu od 1500 do 1200, pa cik cak, itd......monotonija me ubija. Sve ja zapravo znam kako i sta, ali eto nadam se da cete me uputiti na neku specificnumdijetu, isharnu, da cete mi Vi bas dati motiv.....ne znam....

Dodala bih da sam dobila dva kg i jako sam ljuta na sebe! Ta ljutnja je ucinila da budem motivisana, da sebi ne dozvolim da ovoliki trud zbog slava, zime, rodjendana, kojih je bilo u nemogucem broju, ucinimda sve padne u vodu. Poslusacu Vas savet i jos jednom hvala Vam mnogo.
Pokušavala sam sa brojnim dijetama, ali odustanem odmah... Uglavnom jedem groznu hranu. Najgore je što ne znam ni kako da počnem niti šta. Najradije bih počela sa redukovanom ishranom i bez štetnih stvari i sa treninzima.. Da li imate neku preporuku? Kako da se motivišem?

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.