Problem rešavam tako što se trudim da ne jedem slatkiše....šmrc.

.

), zanima me sa zdravstvenog aspekta.
). Kad sam to ispričala mami, i ona mi je rekla da moram da dodam i malo pšeničnog. Kud je ne pitah ranije...

, a do tad uredno pratim odgovore drugima. Pozdrav!

Naime, juče sam napokon definitivno utvrdila svoju krvnu grupu, to je B. Ja sam to i ''priželjkivala'' jer sam čitala o hrani koja se preporučuje za različite krvne grupe i shvatila da bi mi B najviše odgovaralo jer se ''dopušta'' korišćenje svih mlečnih proizvoda. Iako nisam neki zagovornik bilo kakvih ograničenja u ishrani i ne bih pristala da se hranim po bilo kakvim pravilima (osim onih koja smo sami sebi po sopstvenom osećaju odredili), primetila sam da mi se uglavnom preporučuje hrana koja mi inače prija, pa me čisto zanima Vaše stručno mišljenje o ishrani po krvnim grupama. Ima li to zaista neke veze ili je u pitanju još jedna od nedokazanih teorija... Moja nutricionistkinja mi je rekla da to nisu gluposti ali želim da čujem još neko mišljenje.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.