režima ishrane bolesnika, kao i iskustvom u organizovanju i planiranju ishrane dece.
[/color]U novoj godini želim vam puno zdravlja i ljubavi....a sve ostalo će doći ako imate ovo dvoje!

[/color]

!

.

sada imam 74kile, udebljala sam se preko 20kila za manje od 3 mjeseca. naravno-prezderavala sam se. jedina pozitivna stvar je sto mi se menzes vratio i sto mi je hormonalni status uravnotezen. nedavno sam se opet upisala na fitnes, nije mi tesko ustajati u 6 ujutro i vjezbati po 2-3 sata ali dzaba kada ne mogu da odolim hrani kada sam kuci. nisam ja toliko ni gladna, ali uhvati me opet hladnoca i dezorjentacija cak i sa ovoliko kilograma. prije je slatko moglo danima stajati kraj mene, ne bih ga okusila, sad ne znam kako da pocnem iz pocetka... kako da se hranim umjereno? kod mene je ili premalo ili previse" kako da jedem toliko da mi bude fizicki dobro a i da ujedno mrsam, jer se iskreno sama sebi gadim!!! dok sam bila mrsava patila sam za svojim nekadasnjim sretnim zivotom i bilo mi je smijesno kakve su me sitnice morile. sada-da ponovo imam 50kg, nikada se ne bih udebljala!!!
... bila opsjednuta svojom kilazom i kategoricki sam odbijala da se udebljam i da pocnem normalno jesti...... opsesivno sam vagala hranu. ....sve u svemu bila sam uzas!!! lose sam se osjecala, nista me nije interesovalo, bila sam nervozna, nisam mogla da spavam, bilo mi je hladno... odlucila sam da se moram mijenjati. u pocetku sam rekla sebi udebljat ces se do 55kila .....
dok sam bila mrsava patila sam za svojim nekadasnjim sretnim zivotom i bilo mi je smijesno kakve su me sitnice morile. sada-da ponovo imam 50kg, nikada se ne bih udebljala!!!
kako da jedem toliko da mi bude fizicki dobro a i da ujedno mrsam, jer se iskreno sama sebi gadim!!!

,Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.