svesna sam da je verovatno to i moj najveci problem. Volela bih kada bih mogla da dostignem kilazu od 62kg. Ovim putem sam zelela da zamolim nutricionistu da mi preporuci neku dijetu s obzirom na moj nacin zivota da bih se reshila tih 8kg? Hvala puno 

....zelela bih da se ugojim neka 3kg i tako dostignem normalan BMI. Moja tezina je pocela dosta da mi smeta i uzrokuje gubitak ciklusa. Volela bih da to bude sto bolje za moj organizam i na zdrav nacin. Moje pokusavanje da se ugojim i nije bas urodilo plodom sa obzirom na to da je tezina pocela da mi se skuplja u predelu stomaka
samo me interesuje zbog cega???. Svaki dan jedem ovsene pahuljice, mleko, sir, banane i bademe, orahe i hranu slicnu toj....cula sam da treba izbegavati slatkise i puno ugljenih hidrata i secera koji ce napraviti salo bez misicnog tkiva i celulit (koji svakako necu), a da treba povecati unos proteina. Znam da bi trebalo ukljuciti i neke treninge, vezbe ali ne znam koje(cak sam pokusavala i sa vezbama ali kad god pocnem da ih radim moja tezina pada
) Volela bih da me uputite koju hranu da jedem kada i sta i bilo dobro a sta ne....Unapred zahvalna

Pa do mene je došao plan ishrane koji glasi „Hrono ishrana“ i koliko sam uspela da pročitam, vrlo su strogi prema voću, mleko isključuju u potpunosti (ne i mlečne proizvode), a glavna okosnica takve ishrane je vreme i hrana koja se u određeno doba dana sme konzumirati.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.